Agiatis Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Witajcie, Dziękuję za udział w ćwiczeniu 3 Kielichy Byłaś kogoś odwiedzić, świętowaliście coś Tak, również świętowaliśmy Rycerz mieczyPoszłaś do kogoś w gości,było burzliwie, rozmowa, dyskusja przerodziła się w potyczkę na słowa, kłótnię. jeszcze przyszło mi do głowy że byłaś u fryzjera, obcięłaś włosy. Dokładnie tak, poszliśmy do kina i tam przy wejściu była owa potyczka słowna rycerz buław odwrócony - a ja myślę, ze byłas u przyjaciela/ ewentualnie przyjaciółki wyjasniać jakieś niedomowienia, atmosfera byla dość ciężka i takie odczucia towarzyszyły Ci do konca dnia Były niedomówienie, lecz nie poszłam do nikogo personalnie... Myślę że lirith była najbliżej Zadajesz pytanie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Dzięki:))) Moje pytanie dotyczy książki. Jaką ksiązkę teraz czytam? O czym jest, jaki to gatunek powieści? I czy mi się podoba? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.hugs Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Król Pucharów - jakiś romans, strzelam że 50 twarzy Grey'a I myślę, że Ci się podoba Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 19, 2015 Share Napisano Luty 19, 2015 5 mieczy - książka w stylu dramatu, powieści Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 9 monet odwrócona , 9 mieczy odwrócona Może jest to książka jakaś wojenna lub przepełniona nienawiścią i brakiem poszanowania dla życia, może jakiś kryminał. Książka raczej Ci się nie podoba, bardziej Cię nudzi Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 8 buław odwrócona - Myślę, że może to być to być jakiś poradnik lub książka, która nakreśla czy wyjaśnia jak radzić sobie z depresją, jak radzić sobie z problemami czy schodami życiowymi Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 weryfikuję; książką którą przeczytałam jest "Dwie głowy anioła", jest to powieść wielowątkowa i wielogatunkowa; romans, sprawa kryminalna, perypetie życiowe. Książka mi sie podobała. Free.hugs podała właściwe moje odczucia po przeczytaniu, więc wygrywa. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.hugs Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 Super Moje pytanie jest z tych, które mi sprawiają najwięcej problemów gdy pytam karty - jak wyglądam, jakie są moje najważniejsze cechy charakteru? Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 4 Kielichy Masz długie, jasne włosy, szczupłą budowę ciała, raczej średni wzrost. Charakter- jesteś trochę skryta, nie lubisz mówić o sobie, patrzysz na świat bardziej pesymistycznie niż optymistycznie, masz introwertyczną naturę, nie lubisz wyzwań i ryzyka. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 wygląd rycerz kielichów - elegancka, włosy długie i tutaj wydaje mi się, że naturalne może masz w odcieniach brązu, ale farbujesz na jaśniejsze, kolor oczu w odcieniach brązu charakter 2 mieczy - wydaje mi się, że możesz być dość chłodną osobą lub nie lubisz zawierać bliższych znajomości, masz trudności z podejmowaniem decyzji, nie lubisz zmian i dzielenia się z innymi swoimi, np rozsterkami. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Marzec 7, 2015 Share Napisano Marzec 7, 2015 10 kielichów - wygląd - jesteś szatynką, włosy do ramion, oczy brązowe. Średniego wzrostu, szczupła. charakter - rodzinna, miła, spokojna, opanowana, lojalna, przyjacielska. Lubisz zwierzęta, cenisz szczerość, prawdomówność, możesz być marzycielką, szczególnie jeżeli chodzi o wyobrażanie sobie własnego, idealnego partnera, waszej rodziny, domu. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.hugs Napisano Marzec 9, 2015 Share Napisano Marzec 9, 2015 Uwaga weryfikuję lirith - jestem skryta i mam introwertyczną naturę Ismena - lubię zwierzęta i jestem marzycielką Wygląd - jestem wysoka, mam szaro-zielono-niebieskie oczy i szczupła będę jak schudnę Wygrywa Syrena bo doskonale mnie opisała, jedynie kolor oczu się nie zgadza, reszta - wygląd i charakter, trafia w samo sedno. Brawo! Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 Dziękuję bardzo Więc zadaje zagadkę Gdzie mam zamiar wyjechać na wakacje? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Sprawiedliwość - gdzieś gdzie są jeziora, las. Miejsce położone z daleka od miast. Jest tam cicho, spokojnie. Może Mazury? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Czy ktoś jeszcze weźmie udział w ćwiczeniu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.hugs Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 6 denarów - hmmm Włochy? Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Bliżej była Ismena:) W tym roku urlop spędzę nad Polskim Morzem Dziękuję Wam za udział Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.hugs Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Dziękuję za zagadkę, Ismena gratulacje! Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 O super, dziękuję :) Dobrze, to teraz moja kolej: Co chciałam robić w przyszłości, jaki zawód wykonywać, kiedy miałam naście lat ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 paź denarów - może chciałaś zostać kelnerką, hmm albo sekretarką? Taki zawód, który się wiąże z "obsługiwaniem" ludzi, jeszcze na myśl mi przychodzi praca w sklepie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agiatis Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 karta 10 buław - pomoc cierpiącym, być może rodzinom Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Dziękuję Wam Na dniach dodam weryfikację Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.hugs Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 rycerz buław - pierwsze skojarzenie krawcowa, projektantka mody, modelka Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 2 kielichów - podobnie do Agiatis uważam,; że chciałaś pomagać innym, być wsparciem, hmm może lekarzem albo nauczycielka? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Dziękuję Wam Miałam kilka planów, między innymi, aby zostać nauczycielką, tak więc Karolino - gratuluję Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.