Skocz do zawartości

Ćwiczenia - z użyciem JEDNEJ karty Tarota

Tarocistka_Kinga

Polecane posty

Witajcie,

Dziękuję za udział w ćwiczeniu :)<kwiatek>

3 Kielichy

Byłaś kogoś odwiedzić, świętowaliście coś :)

Tak, również świętowaliśmy

Rycerz mieczy

Poszłaś do kogoś w gości,było burzliwie, rozmowa, dyskusja przerodziła się w potyczkę na słowa, kłótnię.

jeszcze przyszło mi do głowy że byłaś u fryzjera, obcięłaś włosy.

Dokładnie tak, poszliśmy do kina i tam przy wejściu była owa potyczka słowna

rycerz buław odwrócony - a ja myślę, ze byłas u przyjaciela/ ewentualnie przyjaciółki wyjasniać jakieś niedomowienia, atmosfera byla dość ciężka i takie odczucia towarzyszyły Ci do konca dnia

Były niedomówienie, lecz nie poszłam do nikogo personalnie...

Myślę że lirith była najbliżej :)

Zadajesz pytanie :)

Dzięki:)))

Moje pytanie dotyczy książki. Jaką ksiązkę teraz czytam? O czym jest, jaki to gatunek powieści? I czy mi się podoba?

Król Pucharów - jakiś romans, strzelam że 50 twarzy Grey'a ;) I myślę, że Ci się podoba :)

Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.

9 monet odwrócona , 9 mieczy odwrócona

Może jest to książka jakaś wojenna lub przepełniona nienawiścią i brakiem poszanowania dla życia, może jakiś kryminał. Książka raczej Ci się nie podoba, bardziej Cię nudzi

8 buław odwrócona - Myślę, że może to być to być jakiś poradnik lub książka, która nakreśla czy wyjaśnia jak radzić sobie z depresją, jak radzić sobie z problemami czy schodami życiowymi

weryfikuję; książką którą przeczytałam jest "Dwie głowy anioła", jest to powieść wielowątkowa i wielogatunkowa; romans, sprawa kryminalna, perypetie życiowe. Książka mi sie podobała. Free.hugs podała właściwe moje odczucia po przeczytaniu, więc wygrywa.:)

Super <cwaniak> Moje pytanie jest z tych, które mi sprawiają najwięcej problemów gdy pytam karty - jak wyglądam, jakie są moje najważniejsze cechy charakteru?

Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.

4 Kielichy

Masz długie, jasne włosy, szczupłą budowę ciała, raczej średni wzrost.

Charakter- jesteś trochę skryta, nie lubisz mówić o sobie, patrzysz na świat bardziej pesymistycznie niż optymistycznie, masz introwertyczną naturę, nie lubisz wyzwań i ryzyka.

wygląd rycerz kielichów - elegancka, włosy długie i tutaj wydaje mi się, że naturalne może masz w odcieniach brązu, ale farbujesz na jaśniejsze, kolor oczu w odcieniach brązu

charakter 2 mieczy - wydaje mi się, że możesz być dość chłodną osobą lub nie lubisz zawierać bliższych znajomości, masz trudności z podejmowaniem decyzji, nie lubisz zmian i dzielenia się z innymi swoimi, np rozsterkami.

10 kielichów - wygląd - jesteś szatynką, włosy do ramion, oczy brązowe. Średniego wzrostu, szczupła.

charakter - rodzinna, miła, spokojna, opanowana, lojalna, przyjacielska. Lubisz zwierzęta, cenisz szczerość, prawdomówność, możesz być marzycielką, szczególnie jeżeli chodzi o wyobrażanie sobie własnego, idealnego partnera, waszej rodziny, domu.

Uwaga weryfikuję ;)

lirith - jestem skryta i mam introwertyczną naturę

Ismena - lubię zwierzęta i jestem marzycielką

Wygląd - jestem wysoka, mam szaro-zielono-niebieskie oczy i szczupła będę jak schudnę :D

Wygrywa Syrena bo doskonale mnie opisała, jedynie kolor oczu się nie zgadza, reszta - wygląd i charakter, trafia w samo sedno. Brawo!

O super, dziękuję :) :)

Dobrze, to teraz moja kolej:

Co chciałam robić w przyszłości, jaki zawód wykonywać, kiedy miałam naście lat ? ;)

paź denarów - może chciałaś zostać kelnerką, hmm albo sekretarką? Taki zawód, który się wiąże z "obsługiwaniem" ludzi, jeszcze na myśl mi przychodzi praca w sklepie :)

rycerz buław - pierwsze skojarzenie krawcowa, projektantka mody, modelka ;)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...