Skocz do zawartości

Ćwiczenia - z użyciem JEDNEJ karty Tarota

Tarocistka_Kinga

Polecane posty

Gość Ophelia2040

Minęły już prawie dwa miesiące od ostatniej zagadki. Czy mogłabym rozruszać temat i zadać własną? <kwiatek>

Pytanie: myślałam, że będę w bardzo złej sytuacji i istotne w życiu rzeczy obsuną się w czasie. Dzisiaj miałam rozmowę z kimś, kto niejako decydował o moim losie (dodam, że jego decyzja okazała się niezwykle dla mnie przychylna, będzie dobrze!). Czego dotyczyła ta rozmowa, o jakiego rodzaju sprawę w niej chodziło? :)

9 buław - ten człowiek motywował Cię do dalszego działania, pracował nad Twoim charakterem, sama rozmowa miała na celu uświadomienie Twoich mocnych stron, zdolności, miała wskazać to co do tej pory osiągnęłaś i to co możesz osiągnąć jeżeli tylko podejmiesz odpowiednie kroki.

Mogło chodzić o realizowanie Twoich marzeń.

As Kielichów - przyszłości w sferze uczuciowej, o rozpoczęcie nowej znajomości, zaangażowaniu się, ogólnie zatroszczeniu się o tę sferę.

Królowa Buław, ja z kolei napisze że chodziło o pracę, zmiany w obecnej pracy, podjęcie decyzji o poszukiwaniu nowej a nawet rozważanie wyjazdu do innego regionu, kraju za lepszą pracą. Realną ocenę Twoich możliwości kwalifikacji, umiejętności.

Każdemu co innego wyszło, az jestem ciekawa komu (i czy w ogole komuś) wyszło poprawnie :)

Gość Ophelia2040

Wahałam się, czy bliżej była Alicja czy Ismena, ale postanowiłam postawić na Alicję :) Poruszyłaś aż dwa tematy.

Królowa Buław, ja z kolei napisze że chodziło o pracę, zmiany w obecnej pracy, podjęcie decyzji o poszukiwaniu nowej a nawet rozważanie wyjazdu do innego regionu, kraju za lepszą pracą. Realną ocenę Twoich możliwości kwalifikacji, umiejętności.

Chodziło o rozmowę na temat mojego dyplomu. Od początku chciałam go przesunąć na wrzesień i prawdę mówiąc ledwo co włożyłam w niego ręce. Dowiedziałam się, jakie dość rygorystyczne panują zasady na mojej uczelni i po tym, jak jeszcze mój promotor mnie nastraszył, zmartwiłam się, że mnie do września nie dopuszczą. Czekałby mnie dopiero przyszły rok. Dziekan, z którym rozmawiałam, uznał jednak, że poziom wykonania nie jest taki tragiczny, trochę przesadzałam. Spodobał mu się mój pomysł na projekt i spokojnie zaliczę wszystko w takich terminach, w jakich chcę, muszę tylko przysiąść do pracy :)

Powiedziałam mu, że na magistra na razie nie idę, robię sobie przerwę. Już dawno powinnam mieć skończone studia i mam już dosyć, po za tym już pracuję w zawodzie. Po dyplomie chciałam pieniądze wydawać nie na opłacanie czesnego, tylko na podróżowanie po świecie (na własną rękę, żadnych wycieczek z biura podróży, więc pasuje to do Królowej Buław), póki mam dwie nogi i młode plecy, które dadzą radę z plecakiem :)

Ale fajnie, super! :)

Coś o tym wiem, ale popieram lepiej się za to zabrać i mieć z głowy niż przekładać i odwlekać w czasie.

Pytanie:

Na pulpicie komputera mam tapetę, co na niej jest?

Królowa Buław - tapeta w ciepłych barwach. Mam dwie możliwości, na tapecie masz swoje zdjęcie lub tapeta przedstawia młodą kobietą, atrakcyjną, Twoją krewną.

Ja mam 4 pentakli - jeśli biorąc moją kartę pod uwagę to stwierdziłabym, iż jest to coś związane z naturą, ale biorąc pod uwagę wskazówkę i nakierowanie na kartę Anji to może jakieś płomienie, ognisko

Dziewczyny dziękuję za tak liczny udział :)

Na tapecie mam zdjęcie kwiatów, z tego co widzę to Syrena na początku wspomniała o naturze wyciofała się, ale mimo wszystko, to ona była najbliżej :)

Kapłanka - coś kobiecego, myślę że jakieś ubranie lub biżuterię ale stawiam na sukienkę :)

Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...