Gość Ophelia2040 Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 Minęły już prawie dwa miesiące od ostatniej zagadki. Czy mogłabym rozruszać temat i zadać własną? Pytanie: myślałam, że będę w bardzo złej sytuacji i istotne w życiu rzeczy obsuną się w czasie. Dzisiaj miałam rozmowę z kimś, kto niejako decydował o moim losie (dodam, że jego decyzja okazała się niezwykle dla mnie przychylna, będzie dobrze!). Czego dotyczyła ta rozmowa, o jakiego rodzaju sprawę w niej chodziło? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 9 buław - ten człowiek motywował Cię do dalszego działania, pracował nad Twoim charakterem, sama rozmowa miała na celu uświadomienie Twoich mocnych stron, zdolności, miała wskazać to co do tej pory osiągnęłaś i to co możesz osiągnąć jeżeli tylko podejmiesz odpowiednie kroki. Mogło chodzić o realizowanie Twoich marzeń. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 As Kielichów - przyszłości w sferze uczuciowej, o rozpoczęcie nowej znajomości, zaangażowaniu się, ogólnie zatroszczeniu się o tę sferę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 Królowa Buław, ja z kolei napisze że chodziło o pracę, zmiany w obecnej pracy, podjęcie decyzji o poszukiwaniu nowej a nawet rozważanie wyjazdu do innego regionu, kraju za lepszą pracą. Realną ocenę Twoich możliwości kwalifikacji, umiejętności. Każdemu co innego wyszło, az jestem ciekawa komu (i czy w ogole komuś) wyszło poprawnie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ophelia2040 Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Wahałam się, czy bliżej była Alicja czy Ismena, ale postanowiłam postawić na Alicję Poruszyłaś aż dwa tematy. Królowa Buław, ja z kolei napisze że chodziło o pracę, zmiany w obecnej pracy, podjęcie decyzji o poszukiwaniu nowej a nawet rozważanie wyjazdu do innego regionu, kraju za lepszą pracą. Realną ocenę Twoich możliwości kwalifikacji, umiejętności. Chodziło o rozmowę na temat mojego dyplomu. Od początku chciałam go przesunąć na wrzesień i prawdę mówiąc ledwo co włożyłam w niego ręce. Dowiedziałam się, jakie dość rygorystyczne panują zasady na mojej uczelni i po tym, jak jeszcze mój promotor mnie nastraszył, zmartwiłam się, że mnie do września nie dopuszczą. Czekałby mnie dopiero przyszły rok. Dziekan, z którym rozmawiałam, uznał jednak, że poziom wykonania nie jest taki tragiczny, trochę przesadzałam. Spodobał mu się mój pomysł na projekt i spokojnie zaliczę wszystko w takich terminach, w jakich chcę, muszę tylko przysiąść do pracy Powiedziałam mu, że na magistra na razie nie idę, robię sobie przerwę. Już dawno powinnam mieć skończone studia i mam już dosyć, po za tym już pracuję w zawodzie. Po dyplomie chciałam pieniądze wydawać nie na opłacanie czesnego, tylko na podróżowanie po świecie (na własną rękę, żadnych wycieczek z biura podróży, więc pasuje to do Królowej Buław), póki mam dwie nogi i młode plecy, które dadzą radę z plecakiem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Gratuluję Alicji! Briee, jeżeli tylko masz możliwość, to przypilnuj sobie tę sprawy, warto się tym zająć i mieć z głowy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Ale fajnie, super! Coś o tym wiem, ale popieram lepiej się za to zabrać i mieć z głowy niż przekładać i odwlekać w czasie. Pytanie: Na pulpicie komputera mam tapetę, co na niej jest? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Cesarzowa - na pulpicie możesz mieć zdjęcie mamy z dzieckiem, albo poprostu ważnej,pieknej kobiety z której zdaniem sie liczysz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Królowa Buław - tapeta w ciepłych barwach. Mam dwie możliwości, na tapecie masz swoje zdjęcie lub tapeta przedstawia młodą kobietą, atrakcyjną, Twoją krewną. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Dziewczyny, to nie jest osoba. Najbliżej w chwili obecnej jest Anja jeśli brać pod uwagę kartę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Może jakis zwierzak np.pies lub kot płci damskiej z młodymi? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Nie, to też nie jest zwierze Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Ja mam 4 pentakli - jeśli biorąc moją kartę pod uwagę to stwierdziłabym, iż jest to coś związane z naturą, ale biorąc pod uwagę wskazówkę i nakierowanie na kartę Anji to może jakieś płomienie, ognisko Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Wylosowałam giermka monet - byc może to sa jakieś afirmacje, może coś w stylu mapy marzeń? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Wodospad? (nawiązuję do podpowiedzi z Cesarzową). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 To ja jeszcze typuje zdjęcie domu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Czerwiec 14, 2015 Share Napisano Czerwiec 14, 2015 Dziewczyny dziękuję za tak liczny udział Na tapecie mam zdjęcie kwiatów, z tego co widzę to Syrena na początku wspomniała o naturze wyciofała się, ale mimo wszystko, to ona była najbliżej Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 15, 2015 Share Napisano Czerwiec 15, 2015 Dziękuję A więc zadaje pytanie:) Co ostatnio sobie kupiłam podczas przypadkowych zakupów ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano Czerwiec 15, 2015 Share Napisano Czerwiec 15, 2015 As Buław - może coś o podłużnym kształcie jak np. świece albo kwiat Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Ew. Lampa Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Diabeł - nasuwa mi się na myśl jakaś maska bądź jakaś figurka w tym temacie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 9 Pucharów Może pucharki na lody lub kieliszki do szampana/wina Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Król kielichów - książkę (mądrość, doświadczenie króla) ewentualnie wino lub kieliszki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.hugs Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 Kapłanka - coś kobiecego, myślę że jakieś ubranie lub biżuterię ale stawiam na sukienkę Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Anja odgadła Kupiłam sobie kwiatka Gratuluję i jeśli masz ochotę wstaw swoją zagadkę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.