Margita Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Taki sobie temat, serdecznie zapraszam do prezentowania muzyki jakiej słuchacie zawsze, czasem, sparadycznie, co wam się podoba, co wpada w ucho Zapraszam Na początek utwór, który ostatnio mi w uszach brzmi Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Wrzesień 19, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Wiodzę nie ma chętnych, to zapodaw wam co dziś mi od rana w uszach "śpiewa" Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Miłego dnia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Jest już w sumie jeden wątek o muzyce: viewtopic.php?f=14&t=588 Może dlatego mało chętnych do tego wątku Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Wrzesień 19, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2014 O! To przepraszam nie zauważyłam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 To nic, w tamtym temacie też jakoś chętnych brak, chyba Nasi użytkownicy nie lubią muzyki Wstawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 No cóż jak widzę ja mam specyficzny gust Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 No cóż jak widzę ja mam specyficzny gust Super, pamiętam tę piosenkę To ja wrzucę jeszcze to Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 [ To ja wrzucę jeszcze to Z ich utworów ta mi najbardziej zapadła w pamięci Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ZrZlhD0Oeto Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ameneris Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Muzyki słucham tylko zagranicznej Cytuj Wróże kartami Tarota, Iching Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ameneris Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Super kawałek Cytuj Wróże kartami Tarota, Iching Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=uEA600ocvHY Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roma Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Uwielbiam ten rytm w utworze:) nawet można przy tym tańczyć bachatę Polecam małą wiązankę muzyczna:) Cytuj Wróżba nigdy nie jest wyrokiem..jest tylko zarysem możliwości jakie w danym temacie ma przed sobą pytający Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 Wzruszająca piosenka... warto jej posłuchać. Coś ode mnie: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 ismena... też sie zgodzę ze jest unikatowa zwłaszcza ze w niej wystąpili prawdziwi bohaterowie tamtych dni i to jest super sprawa w tym wszystkim Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=cxL0QLvauBU Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 Włóczykij lubię to Ja mogę zaproponować kolejną ulubioną piosenkę taką na luzie: I wpełniło się... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Październik 3, 2014 Autor Share Napisano Październik 3, 2014 Świetne, wzruszyłam się Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.