Ismena Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 A ode mnie to : Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karunia Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 Nie mam linku, ale najbardziej słucham zagranicznych piosenek, trochę nie trawie polskich Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 21, 2014 Share Napisano Październik 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=x1obCNdJWjc Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=1MPw8pPIlOc http://www.youtube.com/watch?v=iW8rFho6In8 http://www.youtube.com/watch?v=UgIVWpa9Aa0 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 zwrocie uwagę na ilość symboli illuminati w tym teledysku Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Róża Jerycha Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 To zalezy chyba od nastroju ,jakiej muzyki slucham.. Pod warunkiem oczywiscie ,ze nie wlaczam radia,w ktorym "co leci to biore" do ucha.. Ogolnie rzecz ujmujac ,nie wwyobrazam sobie zycia bez muzyki. Uwazam,ze to jedna z najpiekniejszych "rzeczy"jaka tworzy czlowiek. Muzyka jest dla mnie zrodlem wielu przezyc i doznan emocjonalnych;a to mnie wzrusza i nastraja nostalgicznie i wtedy sobie nawet "poplakuje"...a to znowuz wprowadza mnie w nastroj romantyczny ,innym zas razem mnie energetyzuje i pobudza do dzialania. Trudno by tu" wszystkich "wymieniac ,ktorzy tak na mnie dzialaja.. Ogolnie staromodna troche jestem ,bo i juz stara baba ze mnie Wzruszaja mnie np utwory ;Czeslawa Niemena ,Anny German czy tez np Violetty Villas...Pan Zdzisiu Wodecki tez niezle zawodzi ,az sie mozna rozmarzyc... To z tych starszych Panstwa,a z mlodszych jest b.wielu wykonawcow,ktorzy maja przynajmniej kilka utworow,ktore lubie. Wiele zespolow niezle "brzdaka";Kora i spolka,Budka Suflera,,Lady Pank ,Rezerwat tez maja wiele fajnych hitow. A z zagramanicznych Freddy Mercury wyl przebosko (szkoda ,ze go juz nie ma wsrod nas , ),Tina Turner ,Chris Rea,George Michael,Elvis P.(moj najwiekszy idol),Aretha Feranklin,Whitney Houston... Nie sposob wymienic wszystkich,ale w sumie muzyka lat 80,90 tych jest chyba najfajniejsza do sluchania,jak dla mnie bynajmniej,, Ale sie rozpisalam..Jesss u ,no coz mam nadzieje,ze nikogo tu nie zanudzilam . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=zC9L-RGjZ5Q Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Luty 14, 2015 Autor Share Napisano Luty 14, 2015 Coś na Walentynki z życzeniami, oby każdy z was znalazł drugą połówkę i był szczęśliwy, pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 1 Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Marzec 9, 2015 Share Napisano Marzec 9, 2015 Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=maRrmmIC8Yc Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.