m!(h4ł Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 A ja takią piosenkę wrzucę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 A ja uwielbiam tą piosenkę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brigan Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 A ja uwielbiam to: https://www.youtube.com/watch?v=JvJwEu9ghvM Cytuj Im więcej wiemy, tym silniejsza jest nasza intuicja. ( Christina Stead) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 historia hip hopu grana przez Orkiestrę Symfoniczną - nasz Radzimir Dębski (JIMEK) tego dokonał, jest się czym chwalić za Oceanem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=NUh0i7tJpTk Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brigan Napisano Czerwiec 21, 2015 Share Napisano Czerwiec 21, 2015 Uwielbiam Cytuj Im więcej wiemy, tym silniejsza jest nasza intuicja. ( Christina Stead) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Lipiec 13, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2015 zawsze aktualne Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 ojej, ja pamiętam film "zakazane piosenki" - jak ja lubiłam to oglądać Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Lipiec 14, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=U6K-gg3rIo8 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 no i teraz dałaś, aż mam ochotę wszystko rzucić i obejrzeć Zostawię sobie na wieczór:) Dziękuję Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Lipiec 14, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2015 Na zdrowie też sobie zapisałam aby później obejrzeć Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Lipiec 15, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2015 Fajny utwór, praktycznie cały w języku suahili (poza kilkoma słowami po angielsku) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 z dedykacja dla "bohaterek" wtorkowej zadymy wraz z moderatorką która sobie nie radzi. Życzę wam tylko tego abyście były tak aktywne na forum na co dzień, zwłaszcza jak ktoś tam potrzebuje pomocy , to wtedy to było super, bo z tym u was jest blado drogie panie i uciekacie a nie tylko jak jest jakaś "kłótnia" i okazja do wyrażania swoich perwersji to jesteście aktywne na 1000% http://www.youtube.com/watch?v=x1obCNdJWjc Michał, to, że napisałam, iż takie sprzeczki się na forum zdarzają i są w sumie normalne, nie znaczy, że ten temat trzeba cały czas "wałkować". Było, minęło i koniec. A tego typu uwagi, są niczym szukanie zaczepki do nowego konfliktu. Jeżeli coś nie tak, to istnieją prywatne wiadomości, można napisać do danej osoby i wyjaśnić problem, a nie wciągać w to kolejnych użytkowników. Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Sierpień 4, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2015 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilowonkos Napisano Sierpień 5, 2015 Share Napisano Sierpień 5, 2015 a ja dzisiaj od rana sobie słucham Iron Maiden __________________ [reklama] Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano Sierpień 5, 2015 Share Napisano Sierpień 5, 2015 Ostatnio wpadło mi w ucho Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 5, 2015 Share Napisano Sierpień 5, 2015 Fajny Znałam tylko "Take shelter" do tej pory. FKA twigs - Give Up Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.