Miriam Napisano Listopad 20, 2015 Napisano Listopad 20, 2015 Hej dziewczyny! Dzięki Margricie zawitałam ponownie na forum. Miłego wieczoru. Cytuj
Margita Napisano Listopad 20, 2015 Napisano Listopad 20, 2015 Witaj Miriam fajnie, że dołączyłaś ponownie Cytuj
llenadefe:) Napisano Listopad 22, 2015 Napisano Listopad 22, 2015 Ha, myślę, że nie będziesz jedyna mam tylko nadzieję, że do żadnych awantur między zainteresowanymi hiszpańskim nie dojdzie - pamiętajcie, potencjalnego kandydata na profesora nie można odstraszyć Yo puedo ser su maestra : D Pero no soy un hombre guaapo Se decir y escribir muchas cosas en espanol, porque lo amo desde nina <3 Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Kiss666 Napisano Listopad 22, 2015 Napisano Listopad 22, 2015 Hejo wszystkim Widzę, że to forum jest dość żywe - mam nadzieję, że zostanę z Wami na dłużej Kurcze, zima się zbliża...kto jeszcze chciałby, żeby na święta i sylwestra spadło nieco białego puchu? Cytuj
Margita Napisano Listopad 22, 2015 Napisano Listopad 22, 2015 Witaj Kiss Jeszcze żyjemy, chodć ja od października do stycznia jestem w lekkim zimowym letargu jak misio, ale trzeba się ruszać. Fajnie, że wpadłaś do nas, mam nadzieję, że wspólnie spędzimy miło czas Cytuj
maleficent Napisano Listopad 23, 2015 Napisano Listopad 23, 2015 Witamy Staramy się ze wszystkich sił, aby nie umarło ono śmiercią naturalną i stale buforujemy je, by inne osoby również odważyły się na to, aby dokładać swoją cegiełkę Poza tym panuje tutaj inny klimat, niż na pozostałych forach, gdzie to wianek wzajemnej adoracji ignoruje i marginalizuje resztę użytkowników. Tutaj Margitko dużo całusów ode mnie Bardzo podobała mi się Twoja konstruktywna opinia i argumenty (samy wiemy gdzie ), zachowanie niektórych osób, po prostu zniechęciło mnie do brania udziału w jakichkolwiek dyskusjach Cytuj
pilny Napisano Listopad 23, 2015 Napisano Listopad 23, 2015 przepraszam, ale nie bardzo się orientuje jak zacząć...gdzie mogę pisać, gdzie poprosić o wrozbe...jakoś się pogubilam...dzięki za pomoc Cytuj
Marika Napisano Listopad 23, 2015 Napisano Listopad 23, 2015 Pisać możesz na całym forum gdzie tylko coś Cię zainteresuje, przejrzyj działy. Prosić o wróżbę tutaj viewforum.php?f=22 , ale wczesniej musisz mieć odpowiednią ilość napisanych postów w innych działach. Cytuj
Marika Napisano Listopad 23, 2015 Napisano Listopad 23, 2015 Zdecydowanie popieram, to co napisała maleficent, nie dlatego, że chwale "swoje", ale dlatego, że taka jest prawda, po prostu maleficent głowa do góry, nie wiem dokładnie o co chodzi, ale ... pamiętaj, że i tak to Ty będziesz górą, a forum tworzą różni ludzie, nie tylko Ci, którzy zniechęcają, a inni, którzy szanują poglądy swoich rozmówców, wiedzą co to kultura i ogólnie gdzie jest bariera, która oddziela zdrową pomoc od tej już nazywanej wykorzystywaniem. Cytuj
maleficent Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 Mariko kochana dziękuję za miłe słowa i prawda jest to, że mimo tego, iż nasze forum jest małe, to jednak panuje tutaj tak przyjemna i przyjacielska atmosfera, która jest godna pozazdroszczenia. Uważam, że u nas każdy docenia rozmówców, wszyscy biorą udział w dyskusjach, ale nikt nie stara się za wszelka cene pogrążyć druga osobę tylko dlatego, że jest zwykłym użytkownikiem forum, a nie wróżka. Nie ma czegoś takiego jak wzajemne kółko adoracji, ani tego, że jeśli jedna osoba nie odpowie, to druga będzie się starała bronić irracjonalnych idei, tylko dlatego, iż ma pozycję osoby wróżącej... juz nie wspomnę o przyziemnych argumentach, którymi atakuje się osoby o zgoła odmiennych poglądach. Naprawdę cenie nasze forum, dlatego, że nie ma tutaj ani hipokryzji i wyższości... to się chwali Cytuj
Luna1986 Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 Mimo, ze nie wroze a tylko korzystam to mnie sie tutaj tez podoba od dziecka lubilam wrozby pamietam jak w podstawoc kupowalam w kiosku jakies gazetki z dodatkami z wrozbami na koniec czy poczatek roku takie sa i mocno czytalam od nich wiem ze jestem 4 z daty urodzenia Cytuj
maleficent Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 Właśnie tutaj jest tak inaczej... mnie też jak pamiętam zachęciły wróżby sobótkowe, dziewczyny jak ja czekałam na ten dzień, aż zaczęłam przeszukiwać całe internet i znalazłam wspaniały artykuł odnośnie kultury słowiańskiej Najważniejsze, że dowiadujemy się o sobie coraz więcej Cytuj
Marika Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 maleficent, właśnie o to chodzi i może to forum wydaje się dla innych, prowadzących większe fora, śmieszne i traktują je z lekceważeniem, ale tutaj przynajmniej nie ma tego co na tamtych najprawdopodobniej ma miejsce ... Luna, ale nie musisz wróżyć, to nie o to chodzi, przecież forum jest dla wszystkich, a nie tylko dla wróżek Ty i tak dużo zrobisz, bo własnie poprzez udzielanie się w takich czy innych tematach, dodajesz plusiki do forum i wpływasz na jego rozwój. Każdy nowy temat, nowa dyskusja, każdy post, to dodatkowy plusik, im więcej takich plusików tym tylko lepiej dla nas wszystkich Ja doceniam i to bardzo osoby, które nie boją się pisać i chcą pisać Gazetki spełniły swoją rolę a próbowałaś swoich sił w kartach, czy na razie nie czujesz tego? Cytuj
Marika Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 Właśnie tutaj jest tak inaczej... mnie też jak pamiętam zachęciły wróżby sobótkowe, dziewczyny jak ja czekałam na ten dzień, aż zaczęłam przeszukiwać całe internet i znalazłam wspaniały artykuł odnośnie kultury słowiańskiej Najważniejsze, że dowiadujemy się o sobie coraz więcej ciekawe ile osób teraz tak czeka na andrzejkowe wróżby Cytuj
Luna1986 Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 krecilo mnie zawsze, ale to takie spore wydatki moze na swieta zrobie sobie prezent i kupie jakas ksiazke w sumie tez nie wiem od czeo zaczac, albo nie od czego, ale jak Cytuj
Marika Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 Zwyczajnie na pewno potrzebujesz talii, to jest nr jeden Ale także musisz czuć, że chcesz to robić i spróbować. Jeśli okaże się, że to jest "to" - później już będzie z górki Cytuj
Luna1986 Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 a jakaś godną polecenia? ogladalam rozne w internecie, tyle jest ladnych <3 Cytuj
maleficent Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 Jako, że ja dużo obserwuje niczym kot to zauważyłam wzmożoną rejestracje nowych użytkowników, poza tym sama postanowiłam zareklamować nas wśród grona swoich znajomych, może akurat ktoś dostrzeże swoją ukryta pasje ? Luna, ja mam talię (nie wstydzę się do tego przyznać) za niecałe 30 czy 40 zł z przesylką... powiem tak,zaryzykowalam jej kupno,tylko dlatego, aby sprawdzić, czy posiadam jakiekolwiek predyspozycje w tym względzie i powiem szczerze na początku byłam zalamana. Pewnie dlatego,ze na AM nie ma naprowadzajacych obrazków,a to dla laików jest wręcz meczarnia. Dlatego zalecam zaoszczędzenie kilku groszy i jesli ktoś marzy o tarocie to niech zakupi talię, do której będzie go ciągło i niech nie żałuję pieniędzy, bo naprawdę warto zakupić coś co będzie współgrało z jego wnętrzem. Cytuj
Marika Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 Także cały czas zerkam na statystyki i nie kryjąc - jestem zadowolona, tylko czy tak samo "tłoczno" będzie podczas wróżb andrzejkowych? Również wystosowałam marketing szeptany i komu mogłam, to powiedziałam o forum i andrzejkach. Szczególnie, że dział będzie otwarty dla wszystkich, jak dla mnie bardzo fajny pomysł, bo w ten sposób forum otwiera się na wszystkich, a nie tylko na pewną grupę osób. Kto będzie chciał, to się zarejestruje, a kto nie, to nie, trudno. Ja wciąż używam najczęściej, bo i najbardziej ją lubię, talię Rider Waite, ale nie tą tradycyjną, z tymi szarymi kolorami, a tą nowszą. chociaż mam inne i tez z nich korzystam, to mimo wszystko ta jest dla mnie numerem jeden Luna, pamiętaj, że w wyborze odpowiedniej talii, bardzo często mówi się o miłości od pierwszego wejrzenia, gdy talia Cię oczaruje, zafascynuje, poczujesz, że to właśnie tę, a nie inna chcesz mieć - powinnaś ją kupić Cytuj
Marika Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 Tak przy okazji dodam, że bardzo mi się podoba nowe logo kart losu, na avatarach u niektórych użytkowników Cytuj
maleficent Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 Boje się trochę, bo zgłosiłam się do wrozb i nie wiem czy podolam uff... będzie dobrze, bądźmy dobrej myśli ! Nasze forum jest najlepsze, przyznaje to z czystym sumieniem. Ja przeglądam sobie kiedyś talię i bardzo podobał mi się tarot snów, a potem jak trafiłam na maroon to już całkiem... mroczne, intrygujące, takie jakie lubię ale ta moja talia 'allegrowa' jest często nieznośna, ale bardzo ja lubię, uczę się dzięki niej wielu aspektów, w sumie dziwie się, że jeszcze ze mną wytrzymuje Cytuj
maleficent Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 Jest piękne, bo jest progres. Mimo to, zachęcamy wszystkich do stworzenia własnych avatarow, to nie jest dość trudne, wystarczy przeczytać instrukcje Cytuj
Marika Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 U mnie, aby otrzymać wróżbę, trzeba mieć własny avatar. Wydaje mi się, że nie oczekuję dużo, szczególnie, że już po tym, że ktoś ma własny avatar, można wiele powiedzieć o użytkowniku maleficent dasz radę, na pewno! pamiętam, swoją pierwszą tego typu akcje, gdy tu przyszłam, sobótkowe wróżby. Nie spodziewałam się takiego zainteresowania byłam zaskoczona, martwiłam się, czy am radę, ale na szczęście się udało Na pewno pierwszy raz w tego typu akcjach, to jak sok na głęboką wodę, ale później już jest całkiem inaczej = dużo lepiej Teraz bardzo popularna stała się talia Ghost Tarot, widziałaś? także jest mroczna Cytuj
Luna1986 Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 oo dziękuję, w weekend na spokojnie poszperam a w grudniu moze uda mi sie kupic, na pewno dam znac a tym bardziej w dzial z ćwiczeniami będę zagląć, czytać i pisać Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.