Syrena Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 Szkoda, że nie jest tłumaczony:) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 Syren... innego nie znalazłem na YT ale ogolnie temat na film jest ciekawy. Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 No właśnie zaciekawił mnie, ale na bakier u mnie oglądanie filmów bez tłumaczenia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 u mnie tez jest ten problem ale... na innych stronach jest dostepny z lektorem ogólnie bardzo lubię filmy oparte na faktach Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 A teraz dla odmiany "coś" z cyklu: urbex swoja droga... czas ma niszczycielska siłę która powinna zmusić do refleksji o życiu i przemijaniu Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 7, 2015 Share Napisano Marzec 7, 2015 To coś z duchami? Bo boję się oglądać Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Marzec 7, 2015 Share Napisano Marzec 7, 2015 Tak "podobno" z duchami, ale to tylko legenda ze cos tam straszy Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Marzec 7, 2015 Share Napisano Marzec 7, 2015 Syrena, o tym zamku można podobno rozprawiać latami, temat rzeka a tu film o 2 kozaczkach co tam spędzili noc w wieży Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 7, 2015 Share Napisano Marzec 7, 2015 E to ja nie będę oglądać, bo noc może być ciężka dla mnie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Marzec 9, 2015 Share Napisano Marzec 9, 2015 E to ja nie będę oglądać, bo noc może być ciężka dla mnie przesadzasz Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 11, 2015 Share Napisano Marzec 11, 2015 Masz racje, z reguły raz w roku na wiosnę kwiatki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Marzec 14, 2015 Share Napisano Marzec 14, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=V2VLTmmgovE Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Zapraszam na podróż po Berlinie, tylko trochę inaczej... Jeszcze gdzieś widziałem ciekawy film o lotnisku Tempelhof ale nie mogę chwilowo znaleźć http://www.youtube.com/watch?v=FlhvNz81qSo http://www.youtube.com/watch?v=zZ-yPt259RI Prora http://www.youtube.com/watch?v=-4yN9WxKoVc&list=PL9r0R781Iep1MXFolXISUfjMKzF-8m_VU Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 Ferrari - Film Carlo Carleigo opowiada historię życia jednego z najbardziej wpływowych ludzi w świecie motoryzacji. Mowa o Enzo Ferrari. Film ma formę wywiadu z Enzo i co jakiś czas pojawiają się tam jego fabularyzowane wspomnienia. Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Auschwitz - Film w reżyserii Uwe Bollta z 2011roku. Ogólnie film jest dokumentem o przebiegu Holokaustu... Osobiście uważam że sam tytuł "Auschwitz" w tym przypadku jest tylko ogólna metaforą, przesłaniem, symbolem odnoszącym się do masowego ludobójstwa - metodycznego zabijania w obozach koncentracyjnych/zagłady zaplanowanych przez ss. Sceny wyrywania złotych zębów, śmierć w komorze gazowej, przebitki z wnętrza pieca krematoryjnego – chodzi o to, aby widzowie poznali, zobaczyli drastyczną prawdę, której do tej pory w filmach o Holokauście nie było za wiele. Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Ostatnio znajoma poleciła mi film - Złodziejka książek. Jeszcze nie oglądałam, ale po przeczytaniu recenzji, wiem, że film jest ciekawy, warto go obejrzeć Zwiastun Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Ostatnio znajoma poleciła mi film - Złodziejka książek. Jeszcze nie oglądałam, ale po przeczytaniu recenzji, wiem, że film jest ciekawy, warto go obejrzeć Zwiastun Geoffrey Rush ♥ Ja z kolei chciałabym z nim zobaczyć "Blask", ale na razie brak czasu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 I jeszcze chętnie zobaczę Ex Machinę (2015), ktoś już może widział? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Obecność - Film oparty na faktach. Lorraine i Ed Warren to dwójka badaczy zjawisk paranormalnych. Pewnego dnia, zostają wezwani przez przerażoną rodzinę, na odludną farmę. Okazuje się, że mieszkańcy są nawiedzani przez tajemniczą zjawę, która nie chce dać im spokoju.W domu rodziny napotykają klasyczne oznaki demonów. Para badaczy, staje do walki z najstraszniejszym demonem z jakim kiedykolwiek mieli do czynienia... Mocny film, polecam Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 A ty znowu horrorami mnie straszysz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 sorry no ja osobiście lubię się bać bo... brak kobiecego pantofla trzeba czymś nadrabiać ale ten film jest wyjątkowo mocny bym powiedział Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Miło, że uprzedzasz, w takim razie nawet nie wejdę w ten link nie mówiąc o przejrzeniu jakiejś minutki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Miło, że uprzedzasz, w takim razie nawet nie wejdę w ten link nie mówiąc o przejrzeniu jakiejś minutki ale oparty podobno na faktach Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Tym bardziej:D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Annabelle - Akcja filmu dzieje się/nawiązuje do wydarzeń przed "Obecności " i została zainspirowana historią lalki o imieniu Annabelle . Mia otrzymuje od męża zabytkową lalkę, która po napadzie na ich dom zostaje opętana przez okultystów i terroryzuje małżeństwo... Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.