anitami Napisano 17 Marzec Napisano 17 Marzec Ja szczerze mogę zarekomendować książkę „OOBE. Ścieżka Serca”. To książka, która nie tylko opisuje doświadczenia poza ciałem, ale także pokazuje ich głębszy, duchowy wymiar. Robert Noble dzieli się swoimi przeżyciami i przemyśleniami na temat eksploracji rzeczywistości poza fizycznym ciałem, ale robi to w sposób, który wykracza poza standardowe poradniki. To nie tylko techniczne wskazówki dotyczące OOBE, ale także refleksja nad naturą świadomości i tym, jak nasze postrzeganie rzeczywistości wpływa na rozwój wewnętrzny. Książka jest napisana w sposób przystępny, a jednocześnie inspirujący. Nie ma tu przesadnego teoretyzowania – są realne doświadczenia i wnioski płynące z praktyki. Jeśli ktoś szuka książki, która nie tylko uczy, ale też skłania do głębszych refleksji nad sobą i światem, to „OOBE. Ścieżka Serca” może być bardzo wartościową pozycją. Nie jest to po prostu instrukcja, jak opuszczać ciało – to opowieść o odkrywaniu świadomości i o tym, co jest naprawdę ważne w tej podróży. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.