Essa Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Polecam "Kata miłości" Irvina Yaloma. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daria Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 To ja polecam "Jeździec miedziany" Paullina Simons (pozostałe części również). Jest to opowieść o pięknej miłości w czasie II wojny światowej. Ostrzegam tylko, że jeśli zaczniecie czytać to mąż, dzieci czy cokolwiek innego co miałyście do zrobienia - wszystko będzie musiało poczekac;) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fifi Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 Dzięki Daria ! Bardzo mnie ta książka zainteresowała. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daria Napisano Sierpień 6, 2015 Share Napisano Sierpień 6, 2015 Fifi daj znać czy i Ciebie tak pochłonęła jak mnie i moje koleżanki; ) A z polskiego podworka polecam "Alibi na szczęście " i pozostałe części Anny Ficner Ogonowskiej. Książka o rodzącej się miłości, o przeszlosci, która nie pozwala otworzyć się na teraźniejszość; ) o przyjaźni i wiezach rodzinnych. Polecam:) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 Polecam Borszewicza - "Mroki", jestem w trakcie czytania i robi na mnie wielkie wrażenie ! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 Polecam Borszewicza - "Mroki", jestem w trakcie czytania i robi na mnie wielkie wrażenie ! Brzmi ciekawie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy6 Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Ja polecam wszystkie książki Nicholasa Sparksa, super powieści, aż łezka sie przy nich kreci. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Polecam Borszewicza - "Mroki", jestem w trakcie czytania i robi na mnie wielkie wrażenie ! Brzmi ciekawie. Essa gorąco polecam ! Przeczytałam w 1 dzień, świetna książka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arwil Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 A co powiecie o "Potędze podświadomości" i "The Secret"? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Potęgę przeczytałam chyba 5 razy i miałam na nią przez dłuższy czas mega hopla . Wszystko w moim życiu zaczęło krecic się w kwestii przyciągania, do takiego stopnia, że byłam załamana kiedy chciałam przyciągnąć coś lub kogoś świadomie i nic się nie działo. Porzucilam to wszystko i aktualnie mam dystans do tego, natomiast wierze w to, że jeśli czegoś się bardzo pragnie i gorąco w to wierzy to świat nam to ofiaruje. Ale pamiętajmy o zdrowym rozsądku Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arwil Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Też tak uważam, wszystko z głową a z innej beczki, kto czytał "Pokolenie Ikea. Kobiety"? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 1 stronę i zostawiłam ją, nie dla mnie tematyka, choć często trafiają się fajne perełki, które autor umieszcza na blogu, ale giną pod jakimś pseudo bełkotem. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna1986 Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 ja zaczelam kolekcjonowac i CZYTAC https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0ahUKEwjCyKTZ36nJAhVl1XIKHXnHCxsQFggjMAE&url=http%3A%2F%2Fwww.subiektywnieoksiazkach.pl%2F2015%2F11%2Fwszystkie-kolory-miosci-czyli-nowa.html&usg=AFQjCNG2vuZmyLoZYnud3HN1iibgUzk9rA&sig2=3taQILY4tgxyN7sNyYYvVw pierwsza czesc 7 zl a inne 15 to tanio jak na ksiazki i to w twardej oprawie, uwielbiam go poza tym na pewno wszystkim znana Zielona mila - S.Kinga plakalam jak dziecko i nie moglam sie oderwac Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 Luna, nadajemy na tych samych falach własnie tę pierwszą książkę przeczytałam i o niej pisałam w dziale z filmami Też je polecam, bo cena nie jest wygórowana, a książki warte przeczytania. Niektóre doczekały się ekranizacji filmowych, więc można obejrzeć film i po nim stwierdzić, czy chcemy tę książkę, czy jednak nie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna1986 Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 dokladnie, a jak sie spodoba to fajnie miec taka swoja kolekcje. nie lubie pozyczac ksiazek od kogos, wole miec swoje. Może zmienię zdanie jak już nie będę mieć miejsca na półkach Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 Jestem tego samego zdania, lepiej mieć swoje, nawet jeśli akurat z tego nie korzystamy, niż gdy potrzeba latać i pożyczać, a później mieć na głowie, że trzeba oddać. Właśnie m.in. z tego powodu, niechętnie odwiedzam bibliotekę. Gdy mam własną książkę, nie ogranicza mnie termin oddania i nie mam z tyłu głowy myśli, typu, że już muszę zacząć czytać, bo inaczej nie zdążę ... Kolekcja na pewno pięknie prezentuje się na półce, ja na pewno postaram się kupić wszystkie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna1986 Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 Dokładnie tak jak piszesz:) tez sie postaram:) i.... uwielbiam zapach nowych książek. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 i.... uwielbiam zapach nowych książek. Tak jest Nie dla mnie książki w wersji elektronicznej, nie mogę się wtedy skupić na tym co czytam, po prostu są dla mnie niewygodne. Nie ma to jak zwykła, tradycyjna książeczka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna1986 Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 książki elektronicznej nigdy nie przeczytałam i nie przeczytam, też nie umiem się tak skupić. Lubię wygodnie usiąść z książką w ręku Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 Szczególnie o tej porze roku albo podczas świąt, jest specyficzny klimat i jakoś milej i przyjemniej czyta się wtedy książki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Listopad 25, 2015 Share Napisano Listopad 25, 2015 Prawda, ja już zaopatrzyłam się w książki, mama tylko krzyczy, że gdzie nie spojrzy to sterty książek Uwielbiam czytać, to moja forma ucieczki w inny świat, nie wyobrażam sobie bez nich życia, a kiedyś jak miałam 10 lat nienawidziłam czytać Czytam również ebooki, ale tylko wtedy, gdy nie mogę jej znaleźć w formie papierowej, jednak preferuje klasyczną formę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brigan Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 Ja również wolę mieć własne książki, niż pożyczać z biblioteki. W każdej chwili mogę do nich wrócić, przypomnieć sobie to i owo, albo... przeczytać jeszcze raz. A jest kilka takich, które czytałam już kilkukrotnie i wciąż do nich wracam. Po prostu mam ogromną słabość do słowa pisanego i nie wyobrażam sobie życia bez książek. U nas jest to samo, wszędzie gdzie by nie patrzeć- książki. Co jakiś czas muszę zrobić mały przegląd, bo nie starczyłoby miejsca. Cytuj Im więcej wiemy, tym silniejsza jest nasza intuicja. ( Christina Stead) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Listopad 27, 2015 Share Napisano Listopad 27, 2015 Mówią, że poznasz człowieka po tym jakie książki posiada w swojej biblioteczce... ciekawe co o nas, by pomyśleli laicy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna1986 Napisano Listopad 30, 2015 Share Napisano Listopad 30, 2015 Uwaga! nabyłam drugą książkę z aktualnie sprzedawanej serii N. Sparksa w kioskach <3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 Miłego czytania Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.