Anika 265 Napisano Październik 13, 2015 Share Napisano Październik 13, 2015 3 monet Może chodzi o lusterko, albo portmonetkę Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika 341 Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 a ja mam 3 Pucharów według mnie jest to coś z kosmetyków - puder, tusz do rzęs. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 307 Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 3 monet Może chodzi o lusterko, albo portmonetkę O proszę, Aniko pierwsza odpowiadałaś od razu trafiłaś! Chodziło o lusterko, brawo Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anika 265 Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 3 monet Może chodzi o lusterko, albo portmonetkę O proszę, Aniko pierwsza odpowiadałaś od razu trafiłaś! Chodziło o lusterko, brawo Wow super Przedmiot, który mam na myśli jest nam potrzebny w życiu codziennym, trzymamy go w kuchni Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika 341 Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 2 Mieczy - książka kucharska? albo czajnik, skojarzyło mi się z ciekawą dyskusją przy szklance herbaty/kawy, w pracy Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja 318 Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 9 Pucharów, ja myślę, że chodzi o stół Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 307 Napisano Listopad 12, 2015 Share Napisano Listopad 12, 2015 3 Puchary - a może są to po prostu kieliszki? albo szklanki Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anika 265 Napisano Listopad 12, 2015 Share Napisano Listopad 12, 2015 2 Mieczy - książka kucharska? albo czajnik, skojarzyło mi się z ciekawą dyskusją przy szklance herbaty/kawy, w pracy Brawo Mariko chodziło mi o czajnik Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 307 Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Gratulacje dla Mariki! Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika 341 Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Ha, super dziękuję! Przedmiot, który mam na myśli, jest praktycznie w każdym domu, a nawet często się zdarza, że w każdym pomieszczeniu. Pomaga chronić naszą prywatność Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anika 265 Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 8 kielichów Roleta albo zasłona w oknie Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 307 Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 Głupiec - a może to są drzwi? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anja 4 Napisano Listopad 19, 2015 Share Napisano Listopad 19, 2015 Słonce - kojarzy mi sie z zaslonami/roletami Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika 341 Napisano Listopad 20, 2015 Share Napisano Listopad 20, 2015 Dziękuję Wam za odpowiedzi Chodziło o karnisz najbliżej i jako pierwsza odpowiedziała Anika chociaż i Anja była blisko Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anika 265 Napisano Listopad 22, 2015 Share Napisano Listopad 22, 2015 Dziękuję Wam za odpowiedzi Chodziło o karnisz najbliżej i jako pierwsza odpowiedziała Anika chociaż i Anja była blisko Dzięki Marika Przedmiot, który mam na myśli ułatwia nam bardzo życie,po uruchomieniu odwala za nas całą pracę używamy go często, jest w każdym domu? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 307 Napisano Listopad 23, 2015 Share Napisano Listopad 23, 2015 8 buław - czyżby to był odkurzacz? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja 318 Napisano Listopad 23, 2015 Share Napisano Listopad 23, 2015 Królowa denarów - rzecz kojarzy mi się z porządkami, taką solidną panią domu. to może zmywarka? jako że królowa to odpowiedzialna żona, matka, ma dużą rodzinę to i wiele naczyń do mycia Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleficent 50 Napisano Listopad 23, 2015 Share Napisano Listopad 23, 2015 5 bulaw - kuchenka gazowa Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anika 265 Napisano Listopad 23, 2015 Share Napisano Listopad 23, 2015 Dziewczyny dobrze kombinujecie , ale to jeszcze nie to Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja 318 Napisano Listopad 23, 2015 Share Napisano Listopad 23, 2015 Tak się zastanawiam nad tą Królowa i jeśli nie zmywarka i jeśli nie chodzi o naczynia, to może o ubrania i jest to pralka? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anika 265 Napisano Listopad 23, 2015 Share Napisano Listopad 23, 2015 Tak się zastanawiam nad tą Królowa i jeśli nie zmywarka i jeśli nie chodzi o naczynia, to może o ubrania i jest to pralka? Alicja dobrze myślałaś z tą królową tak właśnie chodziło mi o pralkę. Możesz zadać kolejną zagadkę Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja 318 Napisano Listopad 23, 2015 Share Napisano Listopad 23, 2015 Ha! super Jednak ta duża rodzinka ułatwiła mi sprawę Dobra, to przedmiot, o którym myślę, posiada na pewno każdy z nas, a nawet często więcej niż jedną sztukę. Jest to element garderoby, korzystają z niego zarówno panie jak i panowie Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anika 265 Napisano Listopad 23, 2015 Share Napisano Listopad 23, 2015 Wyszła mi tutaj Królowa Buław i co ja mam myśleć na ten temat u mnie ta Pani to wystrojona kobietka obwieszona biżuterią i szukam sobie skojarzeń, aby mi tu pasowały też do mężczyzny może tu chodzi o kolczyki Panowie w końcu też noszą dociągnęłam sobie jeszcze jedna kartę to 2 denary no i co ja widzę golusieńki facet jak Pan Bóg go stworzył nic mi konkretnego do głowy nie przychodzi, ale idę w kierunku biżuterii niech będą kolczyki, może zegarek albo wisiorek Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja 318 Napisano Listopad 23, 2015 Share Napisano Listopad 23, 2015 Anika jesteś blisko, to nie biżuteria - ułatwienie także dla innych jest to naprawdę nie raz przydatny element garderoby Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anika 265 Napisano Listopad 23, 2015 Share Napisano Listopad 23, 2015 Anika jesteś blisko, to nie biżuteria - ułatwienie także dla innych jest to naprawdę nie raz przydatny element garderoby No to facet jak jest golusieńki to musi się ubrać czyli jak założy jakieś gatki na siebie to może przyda mu się pasek do spodni Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.