Karolina Napisano Marzec 31, 2019 Share Napisano Marzec 31, 2019 królowa buław poz. odwrócona - jest to kobieta, która jest nieszczera, nieuważna i poniekąd niepoważna. Lubi rozsiewać plotki, wszystko co robi to robi to niestarannie, a wręcz leniwie. Potrafi obarczać innych swoimi krzywdami i zrzucać na innych winę. Myślę, że jest niezwykle zakompleksiona, bez wiary w siebie, uważająca, że jej się należy i każdy powinien być dla niej. Nie jest to pozytywna osoba 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano Marzec 31, 2019 Share Napisano Marzec 31, 2019 2 godziny temu, Karolina napisał: królowa buław poz. odwrócona - jest to kobieta, która jest nieszczera, nieuważna i poniekąd niepoważna. Lubi rozsiewać plotki, wszystko co robi to robi to niestarannie, a wręcz leniwie. Potrafi obarczać innych swoimi krzywdami i zrzucać na innych winę. Myślę, że jest niezwykle zakompleksiona, bez wiary w siebie, uważająca, że jej się należy i każdy powinien być dla niej. Nie jest to pozytywna osoba Gratuluję, prawie wszystko się zgadza 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Kwiecień 7, 2019 Share Napisano Kwiecień 7, 2019 Dziękuję Dzisiaj odwiedziła mnie pewna osoba, która znam bardzo długo. Jak ta osoba wygląda i jakiej jest płci? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Kwiecień 10, 2019 Share Napisano Kwiecień 10, 2019 4 Miecze blada skora,cera 7Mieczy karta oszustwa cos ukrywa w wygladzie,szczupla budowa ciala wyraziste rysy twarzy ,maskuje w wygladze cos jest niepokojacego rendgen w oczach 8 Monet nie wiem nie umiem okreslic Czy to facet czy babka? Wylosowalam 2 Puchary,6 Pucharow bardzo uczuciowa osoba,ktos z Twojej przeszlosci z dziecinstwa zakochany moze facet ex dobry przyjaciel ktorym Ciebie cos laczylo 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Kwiecień 10, 2019 Share Napisano Kwiecień 10, 2019 Nie wiem czy ide dobrym tropem pomyslam ze mogla Ciebie odwiedzic kobieta maskujaca podkladem swoje niedoskonalosci skory ,mysle 2 Puchary dwie osoby na karcie mogly z wizyta wpasc kibieta i mezczyzna para. Jestem ciekawa czy trafilam 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Kwiecień 14, 2019 Share Napisano Kwiecień 14, 2019 Moc. poz odwrócona - Wydaje mi się, że może to być kobieta, o ciemnych włosach, w średnim wieku. - Co do charakteru jest to raczej osoba dość wybuchowa i impulsywna, z przejawami nawet agresywnymi. Nie potrafiąca spojrzeć szerzej an dane sytuacje, jest zaślepiona i uznająca tylko swoje prawdy 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Kwiecień 14, 2019 Share Napisano Kwiecień 14, 2019 Poczekam do wieczora, może ktoś jeszcze weźmie udział. Widzę, że @Ewelina wpada w niedzielę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano Kwiecień 14, 2019 Share Napisano Kwiecień 14, 2019 9 buław, 2 mieczy poz odwrócona - jest to mężczyzna po pewnych przejściach życiowych, który teraz nie potrafi zaufać innym. Stawia obronny mur i nie pozwala sobie na dotarcie osób zewnątrz do swojej osoby. Wzbrania się przed zaufaniem, wszędzie doszukuje się negatywów we wszystkim. Jest nerwowy, nadpobudliwy, może nawet dość nieokrzesany. Nie zastanawia się się nad tym co mówi i tym samym nie zważa na to czy kogoś urazi czy nie. Przyjmuje często maskę, żeby nie ukazywać swoich bolączek. Myślę, że jest to mężczyzna średniego wzrostu, w średnim wieku (ok.40 - 50 lat), średniej lub szczupłej budowy ciała 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Kwiecień 17, 2019 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2019 @Karolina prosimy o weryfikację Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Kwiecień 22, 2019 Share Napisano Kwiecień 22, 2019 Dnia 10.04.2019 o 18:06, Koniczyna napisał: 7Mieczy karta oszustwa cos ukrywa w wygladzie,szczupla budowa ciala wyraziste rysy twarzy ,maskuje w wygladze cos jest niepokojacego Czy to facet czy babka? Wylosowalam 2 Puchary,6 Pucharow ,ktos z Twojej przeszlosci z dziecinstwa zakochany moze facet ex dobry przyjaciel ktorym Ciebie cos laczylo To sie zgadza:) Dnia 14.04.2019 o 12:26, Syrena napisał: Moc. poz odwrócona - - Co do charakteru jest to raczej osoba dość wybuchowa i impulsywna, z przejawami nawet agresywnymi. Nie potrafiąca spojrzeć szerzej an dane sytuacje, jest zaślepiona i uznająca tylko swoje prawdy To się zgadza Dnia 14.04.2019 o 16:46, Ewelina napisał: 9 buław, 2 mieczy poz odwrócona - jest to mężczyzna po pewnych przejściach życiowych, który teraz nie potrafi zaufać innym. Stawia obronny mur i nie pozwala sobie na dotarcie osób zewnątrz do swojej osoby. Wzbrania się przed zaufaniem, wszędzie doszukuje się negatywów we wszystkim. Jest nerwowy, nadpobudliwy, może nawet dość nieokrzesany. Nie zastanawia się się nad tym co mówi i tym samym nie zważa na to czy kogoś urazi czy nie. Przyjmuje często maskę, żeby nie ukazywać swoich bolączek. Myślę, że jest to mężczyzna średniego wzrostu, w średnim wieku (ok.40 - 50 lat), średniej lub szczupłej budowy ciała Tu wszystko się zgadza 4 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano Kwiecień 22, 2019 Share Napisano Kwiecień 22, 2019 Dziękuję. Ja utaj widzę, że nie opisujemy charakteru tylko płeć i wygląd:) Więc kim jest osoba, do której zawsze chodzę do kiosku? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Kwiecień 25, 2019 Share Napisano Kwiecień 25, 2019 Kapłanka - mi wychodzi, że kobieta z książkami i gazetami, raczej starsza Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Kwiecień 27, 2019 Share Napisano Kwiecień 27, 2019 6 mieczy, wisielec - ja uważam, że jest to młoda kobieta, blondynka, szczupła może o niebieskich oczach 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Kwiecień 27, 2019 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2019 Paź Buław - młoda kobieta, blondynka, oczy piwne. Może oprócz pracy, uczy się, jest ambitna, zawsze uśmiechnięta 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 1, 2019 Autor Share Napisano Maj 1, 2019 @Syrena dodaj nową zagadkę, byłaś pierwsza 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano Maj 1, 2019 Share Napisano Maj 1, 2019 Dnia 27.04.2019 o 15:29, Syrena napisał: 6 mieczy, wisielec - ja uważam, że jest to młoda kobieta, blondynka, szczupła może o niebieskich oczach Dnia 27.04.2019 o 22:59, Ismena napisał: Paź Buław - młoda kobieta, blondynka, oczy piwne. Może oprócz pracy, uczy się, jest ambitna, zawsze uśmiechnięta Tak, jest to młoda blondynka, oczy ma brązowe. Nie wiem czy jeszcze się uczy - raczej nie, ale zawsze jest przychylna i uśmiechnięta 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 5, 2019 Share Napisano Maj 5, 2019 Dnia 1.05.2019 o 13:26, Ismena napisał: @Syrena dodaj nową zagadkę, byłaś pierwsza Znowu oszukujesz W pracy mam osobę, która zawsze jest uśmiechnięta i wprowadza trochę powiewu radości. Kto to jest? Jakiej płci i jak wygląda? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano Maj 5, 2019 Share Napisano Maj 5, 2019 Płeć - rycerz mieczy - mężczyzna w młodym wieku Wygląd - Diabeł - no myślę, że jest to przystojny mężczyzna, dobrze zbudowany. Ciemne włosy, ciemny kolor oczu być może o ciemnej karnacji 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 10, 2019 Autor Share Napisano Maj 10, 2019 Płeć - 4 Miecze - kobieta Wygląd - Słońce - wysoka, szczupła, jasna karnacja, blondynka, oczy zielone/niebieskie 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Maj 11, 2019 Share Napisano Maj 11, 2019 Płeć - As monet - mężczyzna wygląd - As buław - Wysoki, szczupły , włosy brązowe, oczy piwne 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 13, 2019 Share Napisano Maj 13, 2019 Dnia 10.05.2019 o 21:29, Ismena napisał: Płeć - 4 Miecze - kobieta Wygląd - Słońce - wysoka, szczupła, jasna karnacja, blondynka, oczy zielone/niebieskie Wszystko się zgadza, jedynie ma włosy ciemne 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 22, 2019 Autor Share Napisano Maj 22, 2019 Kogo spotkałam dzisiaj rano? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Maj 23, 2019 Share Napisano Maj 23, 2019 Cesarzową spotkałas karta płodności kobietę urodziwą w ciąży. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 26, 2019 Autor Share Napisano Maj 26, 2019 Czy jeszcze ktoś weźmie udział? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 26, 2019 Share Napisano Maj 26, 2019 2 mieczy, eremita - ja uważam, że spotkałaś jakąś starszą osobę, kobietę, o ciemnych włosach, szczupłą, ale może nie za wysoką. Tak się zastanawiam czy ta osoba nie nosi okularów? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.