Skocz do zawartości

Kto to jest?

Ismena

Polecane posty

królowa buław poz. odwrócona -  jest to kobieta, która jest nieszczera, nieuważna i poniekąd niepoważna. Lubi rozsiewać plotki, wszystko co robi to robi to niestarannie, a wręcz leniwie. Potrafi obarczać innych swoimi krzywdami i zrzucać na innych winę. Myślę, że jest niezwykle zakompleksiona, bez wiary w siebie, uważająca, że jej się należy i każdy powinien być dla niej. Nie jest to pozytywna osoba

• Gratuluję! 3

2 godziny temu, Karolina napisał:

królowa buław poz. odwrócona -  jest to kobieta, która jest nieszczera, nieuważna i poniekąd niepoważna. Lubi rozsiewać plotki, wszystko co robi to robi to niestarannie, a wręcz leniwie. Potrafi obarczać innych swoimi krzywdami i zrzucać na innych winę. Myślę, że jest niezwykle zakompleksiona, bez wiary w siebie, uważająca, że jej się należy i każdy powinien być dla niej. Nie jest to pozytywna osoba

Gratuluję, prawie wszystko się zgadza <brawo>

• Dziękuję! 1

4 Miecze blada skora,cera 

7Mieczy  karta oszustwa cos ukrywa w wygladzie,szczupla budowa ciala wyraziste rysy twarzy ,maskuje w wygladze cos jest niepokojacego rendgen w oczach 

8 Monet :(nie wiem nie umiem okreslic <bezradny>

Czy to facet czy babka?

Wylosowalam 2 Puchary,6 Pucharow bardzo uczuciowa osoba,ktos z Twojej przeszlosci z dziecinstwa zakochany  moze facet ex dobry przyjaciel ktorym Ciebie cos laczylo 

• Lubię! 1

Nie wiem czy ide dobrym tropem pomyslam ze mogla Ciebie odwiedzic kobieta maskujaca podkladem swoje niedoskonalosci skory ,mysle 2 Puchary dwie osoby na karcie mogly z wizyta wpasc kibieta i mezczyzna para.

Jestem ciekawa czy trafilam <szalony>

• Lubię! 1

Moc. poz odwrócona - Wydaje mi się, że może to być kobieta, o ciemnych włosach, w średnim wieku.

- Co do charakteru jest to raczej osoba dość wybuchowa i impulsywna, z przejawami nawet agresywnymi. Nie potrafiąca spojrzeć szerzej an dane sytuacje, jest zaślepiona i uznająca tylko swoje prawdy

• Lubię! 1

9 buław, 2 mieczy poz odwrócona - jest to mężczyzna po pewnych przejściach życiowych, który teraz nie potrafi zaufać innym. Stawia obronny mur i nie pozwala sobie na dotarcie osób zewnątrz do swojej osoby. Wzbrania się przed zaufaniem, wszędzie doszukuje się negatywów we wszystkim. Jest nerwowy, nadpobudliwy, może nawet dość nieokrzesany. Nie zastanawia się się nad tym co mówi i tym samym nie zważa na to czy kogoś urazi czy nie. Przyjmuje często maskę, żeby nie ukazywać swoich bolączek. Myślę, że jest to mężczyzna średniego wzrostu, w średnim wieku (ok.40 - 50 lat), średniej lub szczupłej budowy ciała

• Gratuluję! 2

Dnia 10.04.2019 o 18:06, Koniczyna napisał:

7Mieczy  karta oszustwa cos ukrywa w wygladzie,szczupla budowa ciala wyraziste rysy twarzy ,maskuje w wygladze cos jest niepokojacego

Czy to facet czy babka?

Wylosowalam 2 Puchary,6 Pucharow ,ktos z Twojej przeszlosci z dziecinstwa zakochany  moze facet ex dobry przyjaciel ktorym Ciebie cos laczylo 

To sie zgadza:)

Dnia 14.04.2019 o 12:26, Syrena napisał:

Moc. poz odwrócona - 

- Co do charakteru jest to raczej osoba dość wybuchowa i impulsywna, z przejawami nawet agresywnymi. Nie potrafiąca spojrzeć szerzej an dane sytuacje, jest zaślepiona i uznająca tylko swoje prawdy

To się zgadza :)

Dnia 14.04.2019 o 16:46, Ewelina napisał:

9 buław, 2 mieczy poz odwrócona - jest to mężczyzna po pewnych przejściach życiowych, który teraz nie potrafi zaufać innym. Stawia obronny mur i nie pozwala sobie na dotarcie osób zewnątrz do swojej osoby. Wzbrania się przed zaufaniem, wszędzie doszukuje się negatywów we wszystkim. Jest nerwowy, nadpobudliwy, może nawet dość nieokrzesany. Nie zastanawia się się nad tym co mówi i tym samym nie zważa na to czy kogoś urazi czy nie. Przyjmuje często maskę, żeby nie ukazywać swoich bolączek. Myślę, że jest to mężczyzna średniego wzrostu, w średnim wieku (ok.40 - 50 lat), średniej lub szczupłej budowy ciała

Tu wszystko się zgadza :)

• Lubię! 4

Dnia 27.04.2019 o 15:29, Syrena napisał:

6 mieczy, wisielec - ja uważam, że jest to młoda kobieta, blondynka, szczupła może o niebieskich oczach :)

Dnia 27.04.2019 o 22:59, Ismena napisał:

Paź Buław - młoda kobieta, blondynka, oczy piwne. Może oprócz pracy, uczy się, jest ambitna, zawsze uśmiechnięta

Tak, jest to młoda blondynka, oczy ma brązowe. Nie wiem czy jeszcze się uczy - raczej nie, ale zawsze jest przychylna i uśmiechnięta :)

• Lubię! 1

Dnia 1.05.2019 o 13:26, Ismena napisał:

@Syrena dodaj nową zagadkę, byłaś pierwsza :D

Znowu oszukujesz :D

W pracy mam osobę, która zawsze jest uśmiechnięta i wprowadza trochę powiewu radości. Kto to jest? Jakiej płci i jak wygląda?

Płeć - rycerz mieczy - mężczyzna w młodym wieku

Wygląd - Diabeł - no myślę, że jest to przystojny mężczyzna, dobrze zbudowany. Ciemne włosy, ciemny kolor oczu być może o ciemnej karnacji 

• Lubię! 1

Płeć - 4 Miecze - kobieta

Wygląd - Słońce - wysoka, szczupła, jasna karnacja, blondynka, oczy zielone/niebieskie

• Gratuluję! 1

Dnia 10.05.2019 o 21:29, Ismena napisał:

Płeć - 4 Miecze - kobieta

Wygląd - Słońce - wysoka, szczupła, jasna karnacja, blondynka, oczy zielone/niebieskie

Wszystko się zgadza, jedynie ma włosy ciemne<hihi>

• Dziękuję! 1

• 2 weeks later...

2  mieczy, eremita - ja uważam, że spotkałaś jakąś starszą osobę, kobietę, o ciemnych włosach, szczupłą, ale może nie za wysoką. Tak się zastanawiam czy ta osoba nie nosi okularów?

• Gratuluję! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...