SowAna Napisano Maj 30, 2018 Share Napisano Maj 30, 2018 nikt z rodziny Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Maj 31, 2018 Share Napisano Maj 31, 2018 V Kielichów, Królowa Mieczy, VI Kielichów Może jakaś koleżanka z dzieciństwa (Vi Kielichów), kobieta którą dobrze znasz, ale okazuje się, że jest jakaś przyblokowana, depresyjna bądź bardzo skryta (V Kielichów) 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Maj 31, 2018 Share Napisano Maj 31, 2018 10 godzin temu, Essa napisał: koleżanka 10 godzin temu, Essa napisał: kobieta którą dobrze znasz, ale okazuje się, że jest jakaś przyblokowana, depresyjna bądź bardzo skryta Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 1, 2018 Share Napisano Czerwiec 1, 2018 Kto siedzi dziś obok mnie po prawej na konferencji? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Czerwiec 1, 2018 Share Napisano Czerwiec 1, 2018 Król Mieczy Szef? Wygadany, inteligentny choć dość zdystansowany mężczyzna. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 1, 2018 Share Napisano Czerwiec 1, 2018 Paź kielichów - jakaś młoda osoba, kobieta Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 1, 2018 Share Napisano Czerwiec 1, 2018 nie szef, nie kobieta reszta się zgadza Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 2, 2018 Share Napisano Czerwiec 2, 2018 10 godzin temu, Essa napisał: nie szef, nie kobieta reszta się zgadza 22 godziny temu, lirith napisał: Król Mieczy Szef? Wygadany, inteligentny choć dość zdystansowany mężczyzna. no to chyba Lirith jest najbliżej - wygrała? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 2, 2018 Share Napisano Czerwiec 2, 2018 napiszcie jeszcze co mnie z tą osobą łączyło jakieś 2 lata temu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Czerwiec 2, 2018 Share Napisano Czerwiec 2, 2018 Księżyc Oszukała CIę? a może jakiś potajemny romansik? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 2, 2018 Share Napisano Czerwiec 2, 2018 w głowie - 2 kielichy - pewnie był to związek w sercu - Królowa buław - byłaś dla niego tą drugą w działaniu - 8 kielichów - zakończyłaś tą relację mam nadzieję, że się mylę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 2, 2018 Share Napisano Czerwiec 2, 2018 hehe ok podaję weryfikację: to mój kolega - młodszy, inteligentny, trochę sztywny, ale szczery. Był kiedyś na stażu w miejscu, w którym pracuję, nie byliśmy parą, a teraz ma dziewczynę przerwał staż, bo zdecydował się na inną szkołę i tutaj nie było mu po drodze. Najbliżej była Lirith, tak że proszę Lirith o zagadkę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Czerwiec 2, 2018 Share Napisano Czerwiec 2, 2018 dzięki W czwartek poznałam kogoś, z kim świetnie spędziłam czas.O kim mowa? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 2, 2018 Share Napisano Czerwiec 2, 2018 ja mam Kapłana i 8 monet - mężczyzna, starszy od ciebie, może jakoś związany zawodowo, albo macie wspólne zainteresowania, coś z nauczaniem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 2, 2018 Share Napisano Czerwiec 2, 2018 Hmm ciekawe karty.... Paź Mieczy, Rycerz Kielichów, Sąd Ostateczny. Wydaje mi się, że to karmiczna znajomość, miałaś wrażenie jakbyście się bardzo dobrze znali. Osoba błyskotliwa intelektualnie, czarująca, zrelaksowałaś się z nią, poczułaś taką ulgę w ciele. Jeśli chodzi o płeć to hmm mimo że Rycerz to jakaś kobieta chyba... albo urokliwy facet, ale bardziej kumplowaty. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Czerwiec 2, 2018 Share Napisano Czerwiec 2, 2018 9 minut temu, Essa napisał: Hmm ciekawe karty.... Paź Mieczy, Rycerz Kielichów, Sąd Ostateczny. Karty ciekawe, bo właśnie dokładnie pokazały pazika- spotkałam wnuczkę ojczyma mojego męża. Uroczą 3 - latkę. Rozbawiała mnie co chwila do łez. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 2, 2018 Share Napisano Czerwiec 2, 2018 Z kim dzisiaj byłam w sklepie oglądać kuchenki? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Czerwiec 2, 2018 Share Napisano Czerwiec 2, 2018 3 kielichy Zprzyjaciółkami? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 2, 2018 Share Napisano Czerwiec 2, 2018 nie-e Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Czerwiec 2, 2018 Share Napisano Czerwiec 2, 2018 z siostrami? Z siostrą i mamą? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 2, 2018 Share Napisano Czerwiec 2, 2018 nie-e Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 2, 2018 Share Napisano Czerwiec 2, 2018 ja mam Króla kielichów - tata, wujek, kolega 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Czerwiec 2, 2018 Share Napisano Czerwiec 2, 2018 4 minuty temu, SowAna napisał: ja mam Króla kielichów - tata, wujek, kolega to co z tymi moimi pannami? hę ? Chyba że tata, wujek kolego są z pod znaku panny, hehe Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 2, 2018 Share Napisano Czerwiec 2, 2018 36 minut temu, SowAna napisał: tata Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 2, 2018 Share Napisano Czerwiec 2, 2018 31 minut temu, lirith napisał: to co z tymi moimi pannami? hę ? Chyba że tata, wujek kolego są z pod znaku panny, hehe hehe trygon ziemski, ale nie panna Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.