lirith Napisano Listopad 23, 2017 Share Napisano Listopad 23, 2017 DZięki:) Moje pytanie jest takie; w sobotę będę mieć gościa. Kto mnie odwiedzi? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Grudzień 4, 2017 Share Napisano Grudzień 4, 2017 As buław - skojarzyło mi się z teściową Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Grudzień 5, 2017 Share Napisano Grudzień 5, 2017 2 monet - para, malzenstwo lub ktos kto jest w formalnym zwiazku . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Grudzień 6, 2017 Share Napisano Grudzień 6, 2017 Weryfikuję; Odwiedziła mnie siostra. Po części miała rację Marika ponieważ to ktoś z rodziny, po części rację miała Tatianaa bo siostra jest mężatką z dwuletnim stażem. W sumie wprost nie padła dobra odpowiedź,ale bliżej wydaje mi się była Tatianaa, tak więc to do niej należy następna zagadka. Gratuluję i czekam:) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Grudzień 7, 2017 Share Napisano Grudzień 7, 2017 Dziekuje bardzo Dzisiaj odezwal sie do mnie ktos , kogo bardzo dawno nie widzialam. Kto to byl ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Grudzień 8, 2017 Share Napisano Grudzień 8, 2017 Koło fortuny - myślę, że to był Twój były chłopak, z kimś z kim kiedyś byłaś związana, ale Wasze drogo się rozeszły. Może nawet pierwsza miłość? Taka z lat szkolnych? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Grudzień 11, 2017 Share Napisano Grudzień 11, 2017 Królowa Puccharów myślę, że kobieta o dobrym sercu, która wżyciu kieruje się uczuciami? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Grudzień 13, 2017 Share Napisano Grudzień 13, 2017 Gwiazda - również uważam, że chodzi o kobietę. Osoba łagodna, miła, serdeczna. Może dawniej byłyście przyjaciółkami? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Grudzień 14, 2017 Share Napisano Grudzień 14, 2017 Dziekuje Wam za odpowiedzi. Kazda z Was po czesci ma racje. Byl to mezczyzna , swego czasu prrzyjaciel rodziny, mily , serdeczny, uczynny z duzym poczuciem humoru , ktos kto lubi pomagac innym bezinteresownie. Pozniej nasze drogi rozeszly sie. Zmiana miejsca zamieszkania, coraz rzadsze telefony... Kolejne pytanie niech zada chetna osoba. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Grudzień 15, 2017 Share Napisano Grudzień 15, 2017 To ja zadam: Osobę o której myślę spotykam dość często. Za sprawą zawodu jaki wykonuje. Kto to taki? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Grudzień 17, 2017 Share Napisano Grudzień 17, 2017 wylosowałam 6 mieczy skojarzyło mi się z osobą, która podróżuje, osoba która mocno stąpa po ziemi, może człowiek do którego warto pójść po radę, pomocny? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Grudzień 17, 2017 Share Napisano Grudzień 17, 2017 as buław - pierwsza myśl, to jakiś aktywny mężczyzna, uprawiający jakiś sport, prowadzący dynamiczny tryb życia, cieszący się doskonałym zdrowiem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Styczeń 25, 2018 Share Napisano Styczeń 25, 2018 To ja zadam:Osobę o której myślę spotykam dość często. Za sprawą zawodu jaki wykonuje. Kto to taki? Może dodasz weryfikację Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Styczeń 27, 2018 Share Napisano Styczeń 27, 2018 2 mieczy - Kobieta. Zamknięta w sobie, wycofana raczej nieufna. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Styczeń 28, 2018 Share Napisano Styczeń 28, 2018 Weryfikuję;osoba o którą mi chodzilo to bibliotekarka, miła, otwarta kobieta, niezwykle sympatyczna. Osoba chetna moze zadac następne pytanie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Luty 13, 2018 Share Napisano Luty 13, 2018 Chętnie dodam, skoro tutaj zajrzałam Prawie codziennie mam kontakt z pewną osobą. O kogo chodzi? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Luty 14, 2018 Share Napisano Luty 14, 2018 4 buław- coś mi się wydaje, że to osoba bardzo towarzyska, optymistyczna, lubi spędzać czas ze znajomymi, wesoła 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Marzec 18, 2018 Share Napisano Marzec 18, 2018 Aniko dziękuję Może jeszcze ktoś weźmie udział, więc wstrzymam się z weryfikacją Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Kwiecień 7, 2018 Share Napisano Kwiecień 7, 2018 Jeszcze raz zapytam, czy jeszcze ktoś weźmie udział? Poczekam z weryfikacją do jutra Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Kwiecień 7, 2018 Share Napisano Kwiecień 7, 2018 sorki, ale mi wyszło - były, albo bezdomny 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Kwiecień 7, 2018 Share Napisano Kwiecień 7, 2018 SowAna dziękuję za udział, ale nie chodzi ani o byłego ani o bezdomnego. Może spróbujesz jeszcze raz? Ale wpisz kartę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Kwiecień 7, 2018 Share Napisano Kwiecień 7, 2018 dobra, drugie podejście 8 monet, Królowa i Król kielichów - Królowa to TY, a Król, to może szef w pracy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Kwiecień 7, 2018 Share Napisano Kwiecień 7, 2018 10 minut temu, SowAna napisał: dobra, drugie podejście 8 monet, Królowa i Król kielichów - Królowa to TY, a Król, to może szef w pracy? Również nie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Kwiecień 7, 2018 Share Napisano Kwiecień 7, 2018 dziś nie mam weny na karty , ostatnia próba (bez kart) - listonosz albo kurier, albo sąsiadka niech się dzieje wola niebios Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Kwiecień 7, 2018 Share Napisano Kwiecień 7, 2018 Anika idealnie opisała tą osobę SowAna - również nie ale teraz już jesteś nieco bliżej. Weryfikacja jutro, więc można próbować Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.