Skocz do zawartości

Kto to jest?

Ismena
 Share

Polecane posty

• 2 weeks later...

Weryfikuję; Odwiedziła mnie siostra.

Po części miała rację Marika ponieważ to ktoś z rodziny, po części rację miała Tatianaa bo siostra jest mężatką z dwuletnim stażem. W sumie wprost nie padła dobra odpowiedź,ale bliżej wydaje mi się była Tatianaa, tak więc to do niej należy następna zagadka. Gratuluję i czekam:)

Koło fortuny - myślę, że to był Twój były chłopak, z kimś z kim kiedyś byłaś związana, ale Wasze drogo się rozeszły. Może nawet pierwsza miłość? Taka z lat szkolnych?

Dziekuje Wam za odpowiedzi. :) Kazda z Was po czesci ma racje. Byl to mezczyzna , swego czasu prrzyjaciel rodziny, mily , serdeczny, uczynny z duzym poczuciem humoru , ktos kto lubi pomagac innym bezinteresownie. Pozniej nasze drogi rozeszly sie. Zmiana miejsca zamieszkania, coraz rzadsze telefony...

Kolejne pytanie niech zada chetna osoba. :)

wylosowałam 6 mieczy skojarzyło mi się z osobą, która podróżuje, osoba która mocno stąpa po ziemi, może człowiek do którego warto pójść po radę, pomocny?

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

4 buław- coś mi się wydaje, że to osoba bardzo towarzyska, optymistyczna, lubi spędzać czas ze znajomymi, wesoła :)

• Gratuluję! 1

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
10 minut temu, SowAna napisał:

dobra, drugie podejście <płacz>

8 monet, Królowa i Król kielichów - Królowa to TY, a Król, to może szef w pracy?

Również nie :P 

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Share

• Utwórz nowe...