Ismena Napisano Czerwiec 10, 2017 Share Napisano Czerwiec 10, 2017 Proponuję ćwiczenie określające osoby pod nazwą "Kto to jest?". Zabawa jest bardzo prosta, ktoś zadaje pytanie związane z jakąś osobą, a pozostali na podstawie dowolnej ilości kart starają się odgadnąć jak wygląda ta osoba i jakiej jest płci. Rozpocznę i dodam pierwsze pytanie: Robiąc zakupy w sobotę, zawsze idę do pewnej osoby i odbieram zamówiony towar. Jak wygląda ta osoba i jakiej jest płci? Zapraszam użytkowników posiadających Karty Tarota do udziału Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Czerwiec 11, 2017 Share Napisano Czerwiec 11, 2017 Hm ja spróbuję pierwsza Jakiej jest płci ? Świat/Koło Fortuny jak przeczytałam pytanie to pierwsza moja myśl była kobiet, ale po kartach obstawię na mężczyznę Jak wygląda Księżyc/Rycerz Buław/ Kochankowie przystojny młody brunet? o piwnych oczach, dobrze zbudowany w tym księżycu to może jakaś nietypowa uroda? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 11, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2017 Aniko dziękuję Zachęcam pozostałych użytkowników do wzięcia udziału Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 11, 2017 Share Napisano Czerwiec 11, 2017 Jakiej jest płci? - Giermek mieczy - Myślę, że jest to mężczyzna:D Jak wygląda? - Giermek monet - Jest to młody człowiek o ciemnych włosach - być może kręconych i ciemnych oczach, opalony - prawdopodobnie o ciemnej karnacji, może być grzecznym, uśmiechniętym człowiekiem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Czerwiec 11, 2017 Share Napisano Czerwiec 11, 2017 As Mieczy Dla mnie jest to mężczyzna, inteligentny, wygadany, zdecydowany, szczupły i schludnie ubrany. Raczej szatyn (no ciemne włosy), szczupły, o sprężystym kroku. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 11, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2017 Syrena i Margita dziękuję! Czy jeszcze ktoś weźmie udział? Bardzo zachęcam Jeżeli tylko macie karty, to nie bójcie się i bierzcie udział. Naprawdę nie ma złych odpowiedzi, a korzyści są ogromne - nic tak nie pomaga w nauce jak ćwiczenia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 15, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2017 Raczej juz nikt nie weźmie udziału, więc wstawiam weryfikację: Osoba o którą pytałam: to wysoki mężczyzna, brunet o piwnych oczach. Rzeczywiście jest opalony i może przypominać kogoś, o innej narodowości. Jest bardzo sympatyczny i kulturalny, również i wygadany. I teraz tak, każda z Was odpowiedziała poprawnie (brawo ), więc mam dylemat kogo wybrać ale niech będzie Anika, jako że pierwsza udzieliła odpowiedzi Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Czerwiec 15, 2017 Share Napisano Czerwiec 15, 2017 Dziękuje ślicznie Dzisiaj zadzwoniła do mnie osoba jakiej jest płci? i jak wygląda? kto to? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 15, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2017 Płeć - 9 Pucharów - kobieta Wygląd - Śmierć - hmm osoba młoda, ale często zmienia wygląd, lubi eksperymentować, często farbuje włosy? Nosi luźne ubrania, a najczęściej sukienki, jest szczupła Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 18, 2017 Share Napisano Czerwiec 18, 2017 5 buław - myślę, że był to mężczyzna, być może o ciemnych włosach w wieku ok 30 +. postura normalna- w sensie nie za szczupły, nie za otyły, wzrostu średniego Wydaje m się, że z tym mężczyzną trochę się posprzeczałaś lub wyjaśniałaś jakieś niedomówienia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Czerwiec 18, 2017 Share Napisano Czerwiec 18, 2017 wisielec - mężczyzna. Jego włosy mogą być dłuższe, w nieładzie. Również do stroju może nie przykładać wielkiej wagi - byle było wygodne. Bardziej woli przebywać sam niż w towarzystwie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Czerwiec 19, 2017 Share Napisano Czerwiec 19, 2017 Płeć - 9 Pucharów - kobietaWygląd - Śmierć - hmm osoba młoda, ale często zmienia wygląd, lubi eksperymentować, często farbuje włosy? Nosi luźne ubrania, a najczęściej sukienki, jest szczupła Ismeno gratuluję chodziło mi o kobietę jest ode mnie młodsza farbuje włosy nosi luźne ubrania ale nie sukienki są to raczej luźne bluzki styl sportowy. Zadasz zagadkę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 19, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2017 O dziękuję bardzo! Niedawno spotkałam na ulicy osobę, z czasów studenckich. O kogo chodzi? (płeć, wygląd) Zapraszam osoby, które mają Karty Tarota Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Czerwiec 19, 2017 Share Napisano Czerwiec 19, 2017 8 mieczy może kobieta? jak wygląda 4 monet może ciemne blond włosy lub brąz szare-piwne oczy ? taka zmęczona życiem może wgląda na osobą starszą niż jest ;> skojarzyło mi się z rozwódką Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 21, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2017 Aniko dziękuję Zapraszam do wzięcia udziału użytkowników, którzy mają karty Tarota Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 24, 2017 Share Napisano Czerwiec 24, 2017 As mieczy - wydaje mi się, że może to być jednak mężczyzna, młody o włosach brązowych lub ciemniejszy blond, przyjemny w zachowaniu i inteligentny Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 25, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2017 Syreno dziękuję Ta osoba to: Kobieta, farbuje się na ciemny blond albo na rudo. Oczy ma piwne, jest ode mnie starsza. Aniko, kolejny raz gratuluje Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Czerwiec 26, 2017 Share Napisano Czerwiec 26, 2017 Dziękuje Wczoraj spotkałam osobę, której jakiś czas nie widziałam. Kto to był? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 As pentakli - Myślę, że to był jakiś mężczyzna, może to był człowiek, w którym się podkochiwałaś kiedyś lub on w Tobie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 3, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2017 5 Mieczy - mogła to być osoba, której nie darzysz sympatią? W przeszłości wyrządziła Tobie jakąś przykrość, może oszukała albo rozpowiadała o Tobie jakieś nieprawdziwe informacje? Jeśli chodzi o płeć - Słońce - to wydaje mi się, że mężczyzna. Albo młodszy od Ciebie albo może zachowujący się nieadekwatnie do swojego wieku Oczy niebieskie. Blondyn, włosy krótkie. Preferuje luzacki styl. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Lipiec 5, 2017 Share Napisano Lipiec 5, 2017 Dziękuje dziewczyny za wzięcie udziału Czy ktoś jest jeszcze chętny?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Lipiec 13, 2017 Share Napisano Lipiec 13, 2017 Rydwan - osoba, która na nic nie ma czasu, zawsze w biegu, zapracowana. Może dużo pracować, przemieszczać się, prowadzić bardzo dynamiczny styl życia. Uważam, że jest to mężczyzna. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Lipiec 15, 2017 Share Napisano Lipiec 15, 2017 Chodziło mi o mężczyznę, straszy ode mnie, bardzo fajny człowiek, dużo jeździ i się przemieszcza przez swoją pracę Rydwan - osoba, która na nic nie ma czasu, zawsze w biegu, zapracowana. Może dużo pracować, przemieszczać się, prowadzić bardzo dynamiczny styl życia. Uważam, że jest to mężczyzna. Alicja brawo super opisałaś jego styl bycia Jeśli chodzi o płeć - Słońce - to wydaje mi się, że mężczyzna. Albo młodszy od Ciebie albo może zachowujący się nieadekwatnie do swojego wieku Oczy niebieskie. Blondyn, włosy krótkie. Preferuje luzacki styl. Ismeno gratulację bo ty super opisałaś wygląd Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Lipiec 24, 2017 Share Napisano Lipiec 24, 2017 Aniko, dodasz nam weryfikację ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Lipiec 31, 2017 Share Napisano Lipiec 31, 2017 Aniko, dodasz nam weryfikację ? Syreno dodałam już wcześniej weryfikację Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.