Syrena Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 Z kim ostatnio współpracuje ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 2 mieczy, 5 monet - Myślę, ze jest to mężczyzna. Wspólnie się wspieracie i pomagacie sobie. Jesteście sobie wzajemnie potrzebni do wykonania jakiegoś zadania lub projektu 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Czerwiec 14, 2019 Share Napisano Czerwiec 14, 2019 Moc - z człowiekiem, który cechuje się wielką siłą, z kimś pracowity, energicznym, pomysłowym. Na kartach w większości jest kobietą, więc stawiam na młoda kobietę 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Listopad 8, 2019 Autor Share Napisano Listopad 8, 2019 @Syrena Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Listopad 11, 2019 Share Napisano Listopad 11, 2019 Dnia 8.11.2019 o 21:58, Ismena napisał: @Syrena no przecież jest puchar, ale @Ewelinarzadko zagląda 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Styczeń 1, 2020 Share Napisano Styczeń 1, 2020 To mogę dodać nowe pytanie? Wczoraj zostałam wmieszana w sytuację z pewną osobą. O kogo chodzi? Jak wygląda? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Styczeń 3, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2020 O kogo chodzi - Paź monet - młoda osoba, według mnie kobieta Jak wygląda - 7 buław - szczupła, szatynka o długich włosach, ciemnych oczach 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Styczeń 6, 2020 Share Napisano Styczeń 6, 2020 Zapraszam, nadal aktualne Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Luty 27, 2021 Share Napisano Luty 27, 2021 O kogo chodzi - myślę, że jest to osoba na jakimś dość ważnym stanowisku , ja obstawiam kobietę Jak wygląda - paź buław - tutaj jestem dość niepewna, może jest to osoba młodo wyglądająca lub zachowująca się nie na swój wiek, włosy brązowe, Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Marzec 6, 2021 Autor Share Napisano Marzec 6, 2021 Nie ma odpowiedzi, więc może dodam nową zagadkę: Kto odwiedził mnie dzisiaj, około 17? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.