Ismena Napisano Sierpień 6, 2022 Share Napisano Sierpień 6, 2022 Mam już wymyślone wcielenie, zapraszam do zabawy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Sierpień 10, 2022 Share Napisano Sierpień 10, 2022 W dniu 6.08.2022 o 15:52, Ismena napisał: Mam już wymyślone wcielenie, zapraszam do zabawy 1. Byłaś mężczyzną 2. Ksiądz, urzędnik, sportowiec 3. Dom, w którym jest dużo książek. Mieszkałaś w dużym mieście. Kraj: USA 4. XVIII wiek. Burzliwe czasy, w których wiele się działo. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Sierpień 11, 2022 Share Napisano Sierpień 11, 2022 Dziękuję. Czy ktoś jeszcze weźmie udział? Zachęcam 🙂 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Sierpień 18, 2022 Share Napisano Sierpień 18, 2022 W dniu 11.08.2022 o 08:08, Ismena napisał: Dziękuję. Czy ktoś jeszcze weźmie udział? Zachęcam 🙂 Chyba nikt już nie weźmie udziału.. Jakby ktoś miał zamiar zgadywać to już by to zrobił. Prawidłowo odpowiedziałem czy nie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsiazeSwiatla Napisano Wrzesień 7, 2022 Share Napisano Wrzesień 7, 2022 W dniu 6.08.2022 o 15:52, Ismena napisał: Mam już wymyślone wcielenie, zapraszam do zabawy 1.kobieta 2.znana pisarka XII w. 3.Anglia 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 8, 2022 Share Napisano Wrzesień 8, 2022 Chyba ćwiczenie miało czekać na @KsiazeSwiatla Jeśli chodzi o wcielenie, wymyśliłam sobie, że byłam kobietą, mieszkającą w Skandynawii, wśród wikingów. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.