Anika Napisano Styczeń 25, 2018 Share Napisano Styczeń 25, 2018 1. Płeć As Monet- byłaś mężczyzną? 2. Jaki wykonywałam zawód? 2 puchary- może kojarzyłaś w jakiś sposób pary, udzielałaś ślubu może byłaś księdzem 3. Gdzie mieszkałam? 6 buław większe miasto, centrum Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Styczeń 27, 2018 Share Napisano Styczeń 27, 2018 Płeć - 2 Mieczy - kobieta Zawód - Cesarz - byłaś za kogoś odpowiedzialna, może byłaś księżniczką/królową i musiałaś umiejętnie zarządzać swoim królestwem? Miejsce zamieszkania - 9 Mieczy Miejsce, w którym mieszkałaś mogło być ogarnięte wojną, panował chaos, nie byłaś z tego zadowolona, ale nic nie mogłaś zrobić. Byłaś przerażona, mogłaś mieć koszmary i bać się o swój los. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Luty 13, 2018 Share Napisano Luty 13, 2018 Anika, Marika - dziękuję za udział Moje wymyślone wcielenie: mężczyzna, pracujący w zawodzie architekta, mieszkający współcześnie w Paryżu. Aniko dodasz nowe pytanie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Luty 14, 2018 Share Napisano Luty 14, 2018 Dziękuje Alicjo wymyśliłam sobie wcielenie. Zapraszam osoby chętne do wzięcia udziału Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Kwiecień 7, 2018 Share Napisano Kwiecień 7, 2018 Płeć - Cesarzowa Zawód - Wieża - skojarzyło mi się z królową Miejsce zamieszkania - Paź Buław - zielona kraina, lasy, jeziora 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Kwiecień 9, 2018 Share Napisano Kwiecień 9, 2018 Dnia 7.04.2018 o 22:05, Alicja napisał: Płeć - Cesarzowa Zawód - Wieża - skojarzyło mi się z królową Miejsce zamieszkania - Paź Buław - zielona kraina, lasy, jeziora Alicjo bardzo Ci dziękuje, że wzięłaś udział. Wystąpił niespodziewany problem, bo zapomniałam jakie wymyśliłam wcielenie Jak będziesz miała ochotę to zadaj nowe pytanie? 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Kwiecień 12, 2018 Share Napisano Kwiecień 12, 2018 Dobrze, mam już wcielenie dla siebie, kto zgadnie jakie? Zapraszam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Maj 3, 2018 Share Napisano Maj 3, 2018 Dnia 12.04.2018 o 22:11, Alicja napisał: Dobrze, mam już wcielenie dla siebie, kto zgadnie jakie? Zapraszam Ja spróbuję... Jesteś młodym mężczyzną, który zamieszkuje miejsce nieskażone cywilizacją, odludne i tu może to być jakaś twierdza i w tym wypadku jesteś rycerzem walczącym u boku towarzyszy (lub druga opcja, jaką mam to odludne miejsce(gdzie się możesz ukrywać), typu góry, dziki zachód i jesteś kowbojem.... Nie bijcie za wyobraźnię.... 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Maj 6, 2018 Share Napisano Maj 6, 2018 7 monet/6mieczy/kochankowie Byłaś kobietą, może podróżowałaś zwiedzałaś, może pływałaś gondolą? ;) mieszkałaś w większym mieście może Wenecja? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Maj 6, 2018 Share Napisano Maj 6, 2018 Dziękuję! Karaja, wyobraźnia w tym temacie jest jak najbardziej wskazana! W wymyślonym wcieleniu byłam kobietą, mieszkałam w Portugalii. Oprócz podróżowania i odpoczynku, miałam własny hotel, którym zarządzałam. Zdecydowanie Anika trafiła Nowe pytanie, niech doda ta osoba, która tutaj zajrzy i będzie mieć pomysł na własne wcielenie 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Maj 20, 2018 Share Napisano Maj 20, 2018 No to ja wymyśliłam sobie wcielenie... Ktoś chętny? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Maj 21, 2018 Share Napisano Maj 21, 2018 Dnia 2018-05-20 o 19:50, Karaja napisał: No to ja wymyśliłam sobie wcielenie... Ktoś chętny? Kobieta - duży dom rodzinny, dużo dzieci, dwór - raczej Europa, a może i daleki wschód Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Maj 21, 2018 Share Napisano Maj 21, 2018 8 minut temu, SowAna napisał: Kobieta , Europa to się zgadza Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Maj 29, 2018 Share Napisano Maj 29, 2018 Ktoś jeszcze spróbuje? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Maj 29, 2018 Share Napisano Maj 29, 2018 Dnia 2018-05-21 o 20:14, Karaja napisał: to się zgadza tam to pewnie było prawdziwe a to wymyślone - to Eremita, As buław, Śmierć - zbyt mądra dla otoczenia, zgładzona za pomysły 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Maj 29, 2018 Share Napisano Maj 29, 2018 13 minut temu, SowAna napisał: tam to pewnie było prawdziwe a to wymyślone - to Eremita, As buław, Śmierć - zbyt mądra dla otoczenia, zgładzona za pomysły No aż tak daleko moje pomysły nie zabrnęły... 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Maj 30, 2018 Share Napisano Maj 30, 2018 no to jakaś reformatorka, wprowadzająca nowe pomysły, też samotna i stara, ale jara może jakaś wiedźma, mieszkająca obok cmentarza, używająca swej różdżki w celach leczniczo uzdrawiających, różne zielska i mikstury z oka nietoperza i wątróbki żabki, długo to się gotowało, aby powstał magiczny eliksir, którym wskrzeszałaś zmarłych i odmładzałaś starców 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Maj 30, 2018 Share Napisano Maj 30, 2018 Niestety...bardziej przyziemnie.. byłam młodą malarką mieszkająca obecnie w Paryżu...A co!! Ale skoro tak wytrwale próbowałaś, to może teraz Ty nam dostarczysz progów do pokonania? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Maj 30, 2018 Share Napisano Maj 30, 2018 6 godzin temu, Karaja napisał: Ale skoro tak wytrwale próbowałaś, to może teraz Ty nam dostarczysz progów do pokonania? ja jakoś nie bardzo chcę w to się bawić, mogę cię zaprosić do innego ćwiczenia? tam zadałam pytanie, może tam będzie więcej chętnych Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Maj 30, 2018 Share Napisano Maj 30, 2018 4 minuty temu, SowAna napisał: ja jakoś nie bardzo chcę w to się bawić, mogę cię zaprosić do innego ćwiczenia? tam zadałam pytanie, może tam będzie więcej chętnych ok Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Sierpień 3, 2022 Share Napisano Sierpień 3, 2022 W dniu 2.03.2015 o 01:30, Ismena napisał: Dziękuję Wam za udział Wszystkie dobrze trafiłyście z czasem, jednak to free.hugs idealnie odgadła! brawo Moje wymyślone wcielenie było zainspirowane filmem "Templariusze. Miłość i krew". Jest to historia szkockiego szlachcica, który w skutek intrygi został oskarżony o grzech nieczystości i musiał odbyć pokutę do Ziemi Świętej. Akurat oglądałem ten film o templariuszach w tamtym czasie Interesujący, dobrze oddaje trudne czasy średniowiecza w jakich przyszło żyć tamtym ludziom. To byłaś rycerzem? To ciekawe... Dobrze, mam już wymyślone wcielenie, zapraszam @Ismena @SowAna @Syrena @iwanek @Egeria I ci którzy posiadają karty i chcą poćwiczyć. Pytania do kart: 1. Płeć 2. Jaki wykonywałem zawód? 3. Gdzie mieszkałem? 4. W jakich czasach żyłem? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egeria Napisano Sierpień 4, 2022 Share Napisano Sierpień 4, 2022 Dnia 3.08.2022 o 09:38, Akarris napisał: Akurat oglądałem ten film o templariuszach w tamtym czasie Interesujący, dobrze oddaje trudne czasy średniowiecza w jakich przyszło żyć tamtym ludziom. To byłaś rycerzem? To ciekawe... Dobrze, mam już wymyślone wcielenie, zapraszam @Ismena @SowAna @Syrena @iwanek @Egeria I ci którzy posiadają karty i chcą poćwiczyć. Pytania do kart: 1. Płeć 2. Jaki wykonywałem zawód? 3. Gdzie mieszkałem? 4. W jakich czasach żyłem? Podejmuję wyzwanie 1. Byłeś kobietą. 2. Byłeś swatką. 3. Nie wiem czy ci chodziło o budynek czy miejsce, ale powiedziałabym, że to mógł być mały dom w którym hulały przeciągi i był w oddaleniu od miasta. 4. Starożytność. Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Sierpień 4, 2022 Share Napisano Sierpień 4, 2022 Dziękuję za udział. Ktoś jeszcze chętny spróbować odgadnąć wcielenie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Sierpień 5, 2022 Share Napisano Sierpień 5, 2022 1. Byłeś mężczyzną 2. Kupiec, handlarz albo złodziej 3. Jakaś skromna chatka, miejsce oddalone od wsi/miasta. Może często się przemieszczałeś i aby uniknąć dużych skupisk i ewentualnego niebezpieczeństwa wybierałeś tereny na uboczu. 4. Czasy biedne, może czas po wojnie? Albo innych burzliwych wydarzeniach. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Sierpień 5, 2022 Share Napisano Sierpień 5, 2022 6 godzin temu, Ismena napisał: 1. Byłeś mężczyzną 2. Kupiec, handlarz albo złodziej 3. Jakaś skromna chatka, miejsce oddalone od wsi/miasta. Może często się przemieszczałeś i aby uniknąć dużych skupisk i ewentualnego niebezpieczeństwa wybierałeś tereny na uboczu. 4. Czasy biedne, może czas po wojnie? Albo innych burzliwych wydarzeniach. Bliżej prawidłowej odpowiedzi była Ismena. Zgadza się, byłem mężczyzną. Wykonywałem zawód pisarza. Mieszkałem w domu w stylu wiktoriańskim, w małym miasteczku nieopodal większego miasta w Anglii. Byłaś blisko. Wymyśliłem, że żyłem w XIX wieku. Był to czas rewolucji przemysłowej, wojen, kolonizacji - Anglia podbijała inne państwa Również panowała wtedy bieda. Więc brawo, Twoją kolej na wymyślenie wcielenia 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.