Ismena Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Standardowy temat i jest na każdym forum, więc i tutaj nie mogło go zabraknąć Zatem: Jak trafiliście na forum www.KartyLosu.pl? Skąd/od kogo dowiedzieliście się, że takie forum istnieje? Zapraszam do wypowiadania się Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorianna Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Po raz pierwszy dowiedzialam sie o tym forum z kafeterii. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwona Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 Byłam na poprzednim forum, obserwowałam wpisy na FB, dziś przeczytałam że forum się reaktywowało i jestem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adelajda Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 Ja również byłam czytelnikiem poprzedniego forum, byłam niepocieszona, gdy znikło, więc gdy dostałam wiadomość o wznowieniu działalności, szybciutko się zarejestrowałam. No, i jestem. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sportsmenka Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Ja trafiłam na Wasze forum całkiem przypadkiem... Podczas rozmowy z koleżanką, przy kawce i papierosku weszłyśmy na temat wróżb Powiedziała mi wtedy o Waszym forum, jestem Jej bardzo wdzięczna, na pewno będę tutaj zaglądać Pozdrawiam Wszystkich :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 Na poprzednie forum trafiłam przez stronę osoby wróżącej, a na to trafiłam, bo dostałam maila z nowym adresem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgielka Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 na stare - zaproszenie na nowe link ) Cytuj "Każde marzenie dane nam jest wraz z mocą potrzebną do jego spełnienia" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nika Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Ja się tutaj znalazłam z zaproszenia, dostałam link od koleżanki i postanowiłam zaglądnąć Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggi Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 ja również z polecenie koleżanki i jestem miło zaskoczona Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 Zostałam zaproszona na innym forum. Wcześniej o Was nie słyszałam, na pewno będę zaglądać Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mała Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Inez73 mnie zaprosiła;P Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Ja jestem tutaj z polecenia Ismeny Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mała Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Ja jestem tutaj z polecenia Ismeny Polecenia ? brzmi niczym rozkaz Tymczasem ja ostrzymałam tego typu pw. Witaj, Chciałabym zaprosić Cię na forum ezoteryczne http://kartylosu.pl . Forum skupia wokół siebie przede wszystkim miłośników Tarota i innych rodzajów kart, wróżb, a także osoby interesujące się ezoteryką i rozwojem duchowym - każdy może znaleźć coś dla siebie. Istnieje oczywiście możliwość założenia własnego tematu, w którym można wróżyć (ćwiczyć, zbierać doświadczenie), ale także każdy, kto chce i zada swoje pytanie może otrzymać całkowicie bezpłatną wróżbę. Nasze wróżki, to osoby rzetelne i konkretne, profesjonalnie podchodzą do wszystkich otrzymanych próśb. Możesz pytać o miłość, uczucia, prace, finanse, rodzinę, dzieci, relacje partnerskie, czy międzyludzkie itp. Jeżeli potrzebujesz wróżby, to na Naszym forum na pewno ją otrzymasz! Stawiamy na miłą i serdeczną atmosferę, bez kłótni, awantur, wzajemnego poniżania, docinania, czy wywyższania się pomiędzy użytkownikami. Przyjdź do nas - Zapraszamy! Nikt na moim forum nie wywyższał się i nie obrażał, no ale reklama rządzi się dziwnymi prawami.. Ciekawa jestem jaka tu będzie atmosfera. ;> Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 Zapewne chodziło o zaproszenie, bowiem o rozkazach nic nie wiem Mała, super, że do nas dołączyłaś Reklama, to reklama, jednak jeżeli chodzi o atmosferę, to nasze forum działa już od 2012 roku - z przerwami na przenoszenie. Od tamtego czasu raczej nikt nie narzeka na atmosferę - oczywiście wykluczając sytuacje, w których niektórzy specjalnie się tutaj rejestrują, aby zrobić trochę bałaganu. Jeżeli jest coś nie tak, reagujemy i w miarę szybko problem zostaje rozwiązany. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Jak najbardziej miało być "z zaproszenia" Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Byłam na poprzednim forum, a po awarii czekałam jak na szpilkach na nowe i jestem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agiatis Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Na poprzednie ktoś mnie zaprosił, na to czekałam z niecierpliwością Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mała Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 oczywiście wykluczając sytuacje, w których niektórzy specjalnie się tutaj rejestrują, aby zrobić trochę bałaganu. Jeżeli jest coś nie tak, reagujemy i w miarę szybko problem zostaje rozwiązany. Czyli dokładnie jak wszędzie. Z tym, ze za taką reklamę wstydziłabym się będąc administratorem. Rozumiem, ze do was tez można przyjść i wysyłać zaproszenia na inne forum, bo przecież jeżeli sami stosujecie takie metody i nie kłócą się ze zwykłą uczciwością,są waszym zdaniem fer, to chyba mogę zareklamować swoje forum . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 Reklama rządzi się własnymi prawami. Jeżeli chodzi o wysyłanie zaproszeń, niestety, ale my nie wiemy, czy ktoś to robi czy nie, dopóki, to nie zostanie zgłoszone. Tak samo działa, to w przypadku, gdy ktoś od Nas wysyła zaproszenia na innym forum, jeśli dojdzie to do osób z administracji, przypuszczam, że taka osoba jest banowana. Więc? Poza tym, wysyłanie zaproszeń, nie jest niczym nowym, było od dawna stosowane, nie tylko na forach o tematyce ezoterycznej... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadia Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Już wspominałam, szukałam pewnych informacji w Google i wyskoczyło to forum. Widzę, że niedawno powstało - są tego plusy i minusy. Akurat może być całkiem ciekawie bo widzę, że wiele mogłabym tu napisać. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Ja trafiłam wyszukując w internecie informacji na temat kart klasycznych, no i od dzisiaj jestem posiadaczką kart lenormand Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agaio Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Przez fb.A jednak ;-) Cytuj Człowiek naprawdę posiada tylko to, co jest w nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrodite Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Bylam na starym forum,z fb wiedzialam ze nowe jest znow aktywne wiec na nowo sie zarejestrowalam Cytuj Pozdrawiam Afrodite. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volva Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Trafiłam tu przez wyszukiwarkę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Zostalam zaproszona na innym forum, ale na pewno zostane tu na dłużej Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.