happy6 Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Z przeglądarki, szukałam znaczeń kart tarota i jakoś tu zaglądnęłam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aga321 Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Ja również trafiłam tu dzięki wyszukiwarce Miałam niedawno taką swoją ulubioną stronę dotyczącą wróżb, ale została zamknięta.. Mam nadzieję, że ta nie powtórzy jej losu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavlixenia1 Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Witam! Pierwszy raz zetknelam sie ze strona na innym forum I bylo to jakis czas temu. Tam wlasnie dostalam zaproszenie zeby zerknac na to forum. Wczoraj sobie wlasnie o nim przypomnialam I wyszukalam w przegladarce no i jestem. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow i "zaloge" kartylosu.pl Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alien_isolation Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Ja trafiłam szukając opisu mojej liczby życia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolorowanka Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 szperałam w numerologii i w znaczeniu kart tarota i jakoś tak się stało, że trafiłam tutaj Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agnes71 Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 na fb widzialam info Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elenia Napisano Październik 23, 2015 Share Napisano Październik 23, 2015 Trafiłam bo forum poleciła mi koleżanka Cytuj czakry - ważna wiedza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
araleana Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 Oczywiście internet, ale od jakiegoś czasu zaczęłam się interesować tą tematyką. Zarówno "pytam" jak i chce poznać ludzi zajmujących się tą "sztuka" Cytuj patrz dalej, wiedz więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna1986 Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 znalazlam w wyszukiwarce szukalam forum o tej tematyce i tak jestem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 znalazlam w wyszukiwarce szukalam forum o tej tematyce i tak jestem I bardzo fajnie, że jesteś tutaj z nami Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna1986 Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 dziękuję, też się cieszę i nigdzie się nie wybieram. Zakotwiczyłam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 Kotwica rzucona, to znaczy, że nie pozostaje nic innego, jak tylko jeszcze bardziej się rozgościć Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna1986 Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 tak, właśnie zaczęłam to robić Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calannthe Napisano Listopad 25, 2015 Share Napisano Listopad 25, 2015 Ja tak jak niektóre poprzedniczki szukałam znaczenia jakiejś karty tarota Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thelma Napisano Listopad 25, 2015 Share Napisano Listopad 25, 2015 Tak mnie ciekawość popchnęła i coś tam w gogle się wstukało. A tak naprawdę - myśl przyszła taka, że nie można całego życia podporządkować Kubusiowi Fataliście - to Diderot wskazał, że każdy z nas coś tam ma zapisane w gwiazdach. Dlatego też i myśl przyszła taka, że można posłuchać w tej materii innych i poszukać nowego spojrzenia, może przestrogi, może potwierdzenia. Jest we mnie zgoda na tą inność a okazja jakby nie tyle sama przychodzi. Wasz emil, że wróżby andrzejkowe ... - kto wie może się i odwaga znajdzie we mnie. Tymczasem podzielę się z Wami odczuciem, że miło i dobrze się tutaj czuję Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassilda Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 Witam. Pewna osoba na fb poleciła mi tę stronę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mel44 Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 Często odwiedzam forum gazeta.pl , ponieważ zawsze na forum wróżbiarstwo szukałam kogoś kto mi powróży . Wczoraj odwiedziłam znowu forum gazeta.pl i znalazłam kartylosu.pl. Mam nadzieję ,że znajdę tu wróżkę ,która zechce mi powróżyć , bo nie najlepiej się dzieje u mnie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
violia Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Przyjaciółka mi o Was powiedziała, podeslala linka no i jestem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oska Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 Ja szukałam informacji na temat numerologii i tak trafiłam Lubię cyferki, ale też wróżby. Trochę się jeszcze wstrzymuje przed kartami, zwyczajnie dlatego co by w obłęd nie popaść na punkcie wróżb Tak, wiem, trochę dystansu trza Nad tym pracuję, już dość długo Pozdrawiam wszystkich, fajnie tu u Was :-) Cytuj "Gdy czegoś gorąco pragniesz cały Wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć" P.C. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bea1 Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 A ja na facebooku Jestem członkiem grup ezoterycznych i tam się dowiedziałam o Tej stronie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ophelia2040 Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 Ja wiele lat byłam na innym forum, udzielałam się intensywnie na początku, potem odwiedzałam je bardzo sporadycznie. Po ostatniej próbie uznałam jednak, że męczy mnie ono i ciągną się za mną całe setki postów, które w końcu zaczęły się składać na jakąś abstrakcyjną, forumową postać. Przeszukałam więc po prostu Google w poszukiwaniu mniejszego miejsca i zanim się zarejestrowałam, przejrzałam kilka różnych for. Ostatecznie wybrałam Karty Losu. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hania89 Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 przez wyszukiwarkę google Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Bardzo nam miło, że coraz więcej osób pojawia się na forum, zapraszamy do aktywnego uczestnictwa, przeglądania tematów, oraz do dodawania własnych Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MissAleks Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Całkowicie przez przypadek, wpisalam w wyszukiwarkę słowo wróżby i samo jakoś mnie tu przyciagnelo. bardzo fajna stronka pozdrawiam serdecznie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feba05 Napisano Luty 11, 2016 Share Napisano Luty 11, 2016 W zasadzie trafiłam tutaj przez przypadek ale też z polecenia koleżanki, która kiedyś forum czytała. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.