Skocz do zawartości

Jak trafiliście na forum?

Ismena

Polecane posty

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Miło, że decydujecie się na rejestrację :) Mam nadzieję, że znajdziecie tutaj, to czego szukacie, a jeśli nie, to zachęcamy do zadawania pytań, tworzenia nowych tematów - nie bójcie się tego robić. Forum jest stworzone z myślą o Was :)

• 2 weeks later...

Ja trafiłam na forum już jakiś czas temu, a teraz postanowiłam się zarejestrować i uczestniczyć trochę bardziej na forum niż tylko z "przyczajki" :) Z tego co sobie przypominam to po prostu znalazłam forum w googlach i przepadłam.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Trafiłem przypadkowo - można rzec że trwający beznadziejny okres w życiu, spowodował zainteresowanie tematyką wróżb, a to poprowadziło ostatecznie na to forum:)

Szukałam opisu znaczenia kart w googlach.

Wykonuję jedną wróżbę tygodniowo. Odpowiadam na pierwsze pytanie zadane w każdy poniedziałek :) Reszta zasad na pierwszej stronie. Zapraszam:)

Witam ja trafiłam przez google i przypomniało misię,że już dawno dawno temu byłam na takim forum i mi się podobało.Dużo wróżb się sprawdziło więc postanowiłam spróbować jeszcze raz :)

początkowo chciałam zarejestrować się na jakimś forum, związanym z kartami, ezoteryką itd- padło na pierwsze lepsze forum, znalezione w wyszukiwarce ale atmosfera tam była dość napięta (jakby każdy nowy użytkownik był traktowany, jak wróg) więc postanowiłam zrobić drugie podejście- drugim przypadkowym wynikiem, wyplutym przez google było właśnie kartylosu (:

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...