Margita Napisano Luty 11, 2016 Share Napisano Luty 11, 2016 Miło nam, witaj Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lola1992 Napisano Luty 21, 2016 Share Napisano Luty 21, 2016 W sumie przez przypadek szukałam pomocy:) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
casemiro1 Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Trafiłem ponieważ potrzebuje porady Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Marzec 12, 2016 Autor Share Napisano Marzec 12, 2016 Miło, że decydujecie się na rejestrację Mam nadzieję, że znajdziecie tutaj, to czego szukacie, a jeśli nie, to zachęcamy do zadawania pytań, tworzenia nowych tematów - nie bójcie się tego robić. Forum jest stworzone z myślą o Was Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patka24 Napisano Marzec 23, 2016 Share Napisano Marzec 23, 2016 Ja trafiłam na forum już jakiś czas temu, a teraz postanowiłam się zarejestrować i uczestniczyć trochę bardziej na forum niż tylko z "przyczajki" Z tego co sobie przypominam to po prostu znalazłam forum w googlach i przepadłam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Marzec 26, 2016 Share Napisano Marzec 26, 2016 patka24, w takim razie zachęcam do aktywności na forum, w działach, które Cię interesują i nie tylko... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnula25 Napisano Kwiecień 12, 2016 Share Napisano Kwiecień 12, 2016 Za radą koleżanki zarejestrowalam sie na forum Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buziaczek Napisano Kwiecień 18, 2016 Share Napisano Kwiecień 18, 2016 ja tak samo za radą koleżanki;) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niunia7472 Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 przypaaadkowo trafiłam szukałam Forum gdzie można popisac oraz skorzystac z wspaniałych wróżb Cytuj olga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nina12 Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 ja trafiłam dzięki przyjaciólce Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 ja trafiłam przez google Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anastazja Napisano Czerwiec 2, 2016 Share Napisano Czerwiec 2, 2016 Ja wróciłam tu trochę jak córka marnotrawna Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomatello Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Trafiłem przypadkowo - można rzec że trwający beznadziejny okres w życiu, spowodował zainteresowanie tematyką wróżb, a to poprowadziło ostatecznie na to forum:) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeliquiumLunae Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Szukałam opisu znaczenia kart w googlach. Cytuj Wykonuję jedną wróżbę tygodniowo. Odpowiadam na pierwsze pytanie zadane w każdy poniedziałek Reszta zasad na pierwszej stronie. Zapraszam:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolina2431 Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 Witam ja trafiłam przez google i przypomniało misię,że już dawno dawno temu byłam na takim forum i mi się podobało.Dużo wróżb się sprawdziło więc postanowiłam spróbować jeszcze raz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 początkowo chciałam zarejestrować się na jakimś forum, związanym z kartami, ezoteryką itd- padło na pierwsze lepsze forum, znalezione w wyszukiwarce ale atmosfera tam była dość napięta (jakby każdy nowy użytkownik był traktowany, jak wróg) więc postanowiłam zrobić drugie podejście- drugim przypadkowym wynikiem, wyplutym przez google było właśnie kartylosu (: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lola2016 Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 z wyszukiwarki Google:) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Bardzo się cieszę, że to forum z dnia na dzień zyskuje nowych użytkowników! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lola2016 Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Forum jest wspaniałe dużo tematów powiem moim znajomym o forum ale nie każdy mój znajomy się interesuje ta tematyką Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sunsurf912 Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 Ja dowiedziałam się o stronce z wizażu. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szugar Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 Dowiedziałam się z innego forum Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anaesthesia Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Z wizaz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beata13 Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 Z Google,szukałam znaczenia snu,potem wróżby dla mnie i tak trafiłam na forum Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anndzia1981 Napisano Lipiec 15, 2016 Share Napisano Lipiec 15, 2016 A ja przeczytalam o tym forum na innym forum. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bella77 Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 Na forum trafiłam przypadkowo, dzięki wypowiedzi na wizażu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.