nati98 Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Przeglądałam internet w poszukiwaniu wskazówek dotyczących wróżb i trafiłam na to forum 🙂 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Netty Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Szperałam w necie a wynalazłam Was przez fb 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Felaya Napisano Grudzień 12, 2022 Share Napisano Grudzień 12, 2022 Na reklamie z innego forum :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rouge Napisano 17 Styczeń Share Napisano 17 Styczeń Trafiłam tutaj z polecenia :) Poza tym wyszukiwarka od jakiegoś czasu kierowała mnie do was, odnośnie wyjaśnień znaczenia kart tarota :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiroiluna Napisano 17 Styczeń Share Napisano 17 Styczeń Wyszukiwarka - szukałam interpretacji jednej karty Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.