nati98 Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Przeglądałam internet w poszukiwaniu wskazówek dotyczących wróżb i trafiłam na to forum 🙂 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Netty Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Szperałam w necie a wynalazłam Was przez fb 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Felaya Napisano Grudzień 12, 2022 Share Napisano Grudzień 12, 2022 Na reklamie z innego forum :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rouge Napisano Styczeń 17, 2023 Share Napisano Styczeń 17, 2023 Trafiłam tutaj z polecenia :) Poza tym wyszukiwarka od jakiegoś czasu kierowała mnie do was, odnośnie wyjaśnień znaczenia kart tarota :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiroiluna Napisano Styczeń 17, 2023 Share Napisano Styczeń 17, 2023 Wyszukiwarka - szukałam interpretacji jednej karty Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
selby Napisano Marzec 11, 2024 Share Napisano Marzec 11, 2024 Za pomocą wyszukiwarki Google :P Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sue Napisano Marzec 17, 2024 Share Napisano Marzec 17, 2024 Poleciła mi tarocistka, którą bardzo cenię Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.