Ismena Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 Zostalam zaproszona na innym forum, ale na pewno zostane tu na dłużej Będzie Nam bardzo miło Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Odłożyłam na moment ustawy, ale przypadkowo trafiłam na Waszą stronę i chyba ten moment się nieco przedłużył... oj wciąga! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malami Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 przeglądając inne fora o podobnej tematyce Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ameneris Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Z internetu, tzn z kafeterii Cytuj Wróże kartami Tarota, Iching Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volva Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Zostałam zaproszona od kogoś z tutaj z innego forum. Kiedy administor okazał się kłamcą i osobą nie fair, przeszłam tutaj. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 i dobrze, że zostałaś Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volva Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Dziękuje. Podoba mi się tutaj. ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karunia Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 Szukałam w Google "Forum Ezoteryczne" i znalazłam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margo Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Znalazłam forum na facebooku Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Trafiłam z wyszukiwarki google Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narbhflaith Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 No ja byłam wcześniej A ktoś o tym wspomniał mi Chyba Agiatis Cytuj "Uważaj, co do siebie mówisz, bo może się okazać, że słuchasz.” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taka_jaaa Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Kolezanka mi polecila juz jakis czas temu, ale dopiero dzis sie postanowilam zalogowac Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konwalijka Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Trafiłam całkiem przypadkiem, ale możliwe że przypadków nie ma i po prostu miałam tu trafić Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Byłam zarejestrowana na starym forum (Hasła i Loginu nie pamiętam, miałam tam tylko kilka postów) myślałam że forum przestało istnieć Jakiś czas temu znalazłam stronę na Facebooku "Karty Losu" pomysłam że to musi być to. Wchodzę, patrzę i widzę znane loginy myślę że te same osoby co z poprzedniego forum Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronnie_92 Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Ja przez przypadek tu trawiłam, ponieważ szukałam informacji na temat numerologii i tak trafiłam właśnie tutaj Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
recenzentka89 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 ja tez znalazłam się tu przypadkiem, bo szukałam wróżby dla siebie i tak natrafiłam na to forum Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Ktoś na innym forum polecił mi odwiedzenie tej strony i postanowilam zostac Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 Pół roku temu wycofałam się z ezoteryki.Teraz wróciłam, ale chciałam zacząć od początku, gdzieś gdzie już jest pewien zasób wiedzy.Przeglądałam różne fora, wybrałam to Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brigan Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 Podobno nic się nie dzieje przypadkowo, więc nie wypada pisać, że trafiłam tu "przypadkiem". Tak jednak się stało. Przeglądałam internet w poszukiwaniu pewnego tematu i wśród innych wyników, wyświetliło się to forum. Weszłam, rozejrzałam się i jestem. Cytuj Im więcej wiemy, tym silniejsza jest nasza intuicja. ( Christina Stead) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llenadefe:) Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Bardzo prosto - przez wyszukiwarkę Jakoś to forum zachęciło mnie do rejestracji Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrozbitawojciech Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Jak trafiłem na forum? Wujek Google mi je wskazał. Po prostu trafiłem przez wyszukiwarkę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
layzie Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 Trafiłam na forum za pomocą wyszukiwarki... Inspiracją była moja sytuacja życiowa :-) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fifi Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 Dzięki mojej koleżance, która Was bardzo zachwalała Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkopacz Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Trafilam tutaj bo szperalam w internecie,szukalam darmowej wrozki i jakas internautka podala wasza strone. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polana Napisano Sierpień 18, 2015 Share Napisano Sierpień 18, 2015 Wyszperałam Was kochani w przeglądarce. Było wiele podobnych stron ale ta zachęciła mnie najbardziej Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.