ena96 Napisano Maj 23, 2017 Share Napisano Maj 23, 2017 To może Robert Pattinson Cytuj "Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 24, 2017 Share Napisano Maj 24, 2017 Jest to człowiek starszej daty, a mianowicie chodziło mi o Anthony' ego Hopkinsa. Ena96 dodasz kolejną zagadkę ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justynaeg Napisano Maj 24, 2017 Share Napisano Maj 24, 2017 Piekna Polska aktorka , naturalna , zdolna po 30 , kogo mam na myśli? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 24, 2017 Autor Share Napisano Maj 24, 2017 Piekna Polska aktorka , naturalna , zdolna po 30 , kogo mam na myśli? Według mnie jest to szczupła blondynka, włosy krótko ścięte. Pierwsza myśl - Małgorzata Kożuchowska Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Maj 25, 2017 Share Napisano Maj 25, 2017 Moje skojarzenie było takie samo jak Ismeny - Małgorzata Kożuchowska. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 25, 2017 Share Napisano Maj 25, 2017 Mi przyszły myśl dwie: Magdalena Cielecka lub Małgorzata Socha Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justynaeg Napisano Maj 25, 2017 Share Napisano Maj 25, 2017 mała podpowiedź włosy w kolorze płomienia hehhe Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Maj 25, 2017 Share Napisano Maj 25, 2017 Katarzyna Zielińska albo Magdalena Walach Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justynaeg Napisano Maj 25, 2017 Share Napisano Maj 25, 2017 ta Pani ma meża innej narodowości ostatnia podpowiedź))) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Maj 25, 2017 Share Napisano Maj 25, 2017 Czy chodzi o Joannę Liszowską? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ena96 Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 Piekna Polska aktorka , naturalna , zdolna po 30 , kogo mam na myśli? mała podpowiedź włosy w kolorze płomienia hehhe ta Pani ma meża innej narodowości ostatnia podpowiedź))) No to wychodzi mi że tą aktorka jest Karolina Gruszka Cytuj "Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justynaeg Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 Piekna Polska aktorka , naturalna , zdolna po 30 , kogo mam na myśli? mała podpowiedź włosy w kolorze płomienia hehhe ta Pani ma meża innej narodowości ostatnia podpowiedź))) No to wychodzi mi że tą aktorka jest Karolina Gruszka zgadłas Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ena96 Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 Dziękuję Moja zagadka : moja koleżanka z pracy pochwalila mi się że wyjeżdża za granicę na dłużej, co to za państwo i na jakim kontynencie jest położone? Mała podpowiedź językiem urzędowym jest hiszpański, Europa odpada. Cytuj "Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 Meksyk Ameryka Północna. Moja pierwsza myśl, druga to Argentyna Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 27, 2017 Autor Share Napisano Maj 27, 2017 Ena tak w ogóle, to gratuluję wiedzy odnośnie filmów i aktorów! A odpowiedź na Twoje pytanie: Ameryka Południowa - Kolumbia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justynaeg Napisano Maj 28, 2017 Share Napisano Maj 28, 2017 to Meksyk Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ena96 Napisano Maj 28, 2017 Share Napisano Maj 28, 2017 Ena tak w ogóle, to gratuluję wiedzy odnośnie filmów i aktorów! A odpowiedź na Twoje pytanie: Ameryka Południowa - Kolumbia Dziękuję Ismeno akurat ta aktorkę znam i lubię gratuluję zgadłaś Moja koleżanka wyjeżdża do Kolumbii Cytuj "Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 28, 2017 Autor Share Napisano Maj 28, 2017 Ena tak w ogóle, to gratuluję wiedzy odnośnie filmów i aktorów! A odpowiedź na Twoje pytanie: Ameryka Południowa - Kolumbia Dziękuję Ismeno akurat ta aktorkę znam i lubię gratuluję zgadłaś Moja koleżanka wyjeżdża do Kolumbii super!! Dziękuję Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 28, 2017 Autor Share Napisano Maj 28, 2017 Moje pytanie: Jaki kolor ma pasek zegarka, który aktualnie mam na ręce? Zapraszam użytkowników do wspólnej zabawy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Maj 28, 2017 Share Napisano Maj 28, 2017 Kolor niebieski? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Maj 28, 2017 Share Napisano Maj 28, 2017 różowy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 28, 2017 Share Napisano Maj 28, 2017 Czerwony Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 28, 2017 Autor Share Napisano Maj 28, 2017 Dziękuję i zapraszam innych do spróbowania swoich sił w tej zabawie Jutro weryfikacja Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Maj 29, 2017 Share Napisano Maj 29, 2017 Czarny Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 29, 2017 Autor Share Napisano Maj 29, 2017 Dziękuję Na razie nie padła prawidłowa odpowiedź - może ktoś jeszcze spróbuje? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.