ena96 Napisano Czerwiec 16, 2017 Share Napisano Czerwiec 16, 2017 Gruszki Cytuj "Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Czerwiec 16, 2017 Share Napisano Czerwiec 16, 2017 Banany Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 18, 2017 Share Napisano Czerwiec 18, 2017 Dziękuję Wam za udział W koszyczku przeważały mi jabłka, ale znalazły się winogrona, banany i arbuz pisze Tatiano, gratuluję i zadaj nam proszę zagadkę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Czerwiec 20, 2017 Share Napisano Czerwiec 20, 2017 Dziękuję Były owoce to teraz będą warzywa. Znajoma poczęstowała mnie sałatką ,której głównym składnikiem było pewne warzywo .Jakie? Zapraszam do zabawy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Czerwiec 20, 2017 Share Napisano Czerwiec 20, 2017 Cukinia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
białadama Napisano Czerwiec 20, 2017 Share Napisano Czerwiec 20, 2017 pomidor / seler? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 20, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2017 Kalafior Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Czerwiec 21, 2017 Share Napisano Czerwiec 21, 2017 Niestety , nie padła jeszcze poprawna odpowiedź. Warzywo jest bardzo popularne, u mnie w kuchni wykorzystywane w inny sposób, przyznam, że ja nigdy nie robiłam sałatek z tego warzywa. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Czerwiec 21, 2017 Share Napisano Czerwiec 21, 2017 brokuł? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 21, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2017 Spróbuję jeszcze raz: szparagi Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 To była sałatka z czerwonych buraków. Dziękuję Wam za udział. Kolejną zagadkę niech zada pierwsza osoba .która tu zaglądnie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 To ja zadam zagadke. Co właśnie jedzą moje dzieci. Podpowiedź są po sniadaniu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Może lody ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ena96 Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Jakieś słodycze może batoniki... Cytuj "Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 23, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2017 Przyszły mi na myśl naleśniki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Czerwiec 24, 2017 Share Napisano Czerwiec 24, 2017 może jakaś kinder mleczna kanapka albo owoce Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Czerwiec 24, 2017 Share Napisano Czerwiec 24, 2017 Dziękuję dziewczyny za wzięcie udzialu. Odpowiedz- jadły paluszki. Ismeno naleśniki miały na sniadanie Tatianaa- lodów zażyczyły sobie zaraz po paluszkach Kto teraz zada pytanie.....? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 24, 2017 Share Napisano Czerwiec 24, 2017 To ja zadam:) Pozostają przy jedzeniu, jaka jest moja ulubiona potrawa w obecnym okresie, czyli wiosenno - letnim ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 24, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2017 Tefigi dziękuję Odpowiedź na Syreny pytanie: myślę, że to jest jakaś sałatka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Czerwiec 24, 2017 Share Napisano Czerwiec 24, 2017 Tefigi również dziękuję Przyszła mi na myśl fasolka szparagowa Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ena96 Napisano Czerwiec 24, 2017 Share Napisano Czerwiec 24, 2017 Może makaron z truskawkami Cytuj "Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Czerwiec 24, 2017 Share Napisano Czerwiec 24, 2017 Może makaron z truskawkami Mniam , mniam, bardzo lubie to wiosenne danie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Czerwiec 25, 2017 Share Napisano Czerwiec 25, 2017 Sałatka owocowa albo chłodnik z jajkiem sadzonym Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 27, 2017 Share Napisano Czerwiec 27, 2017 Wszystkie te potrawy lubię, ale moją ulubioną jest botwinka :-D Zapraszam chętnego do zadania pytania :-) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 28, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2017 Moje pytanie: Jakiś czas temu, znajoma pożyczyła ode mnie pewną rzecz. Co to jest? Zapraszam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.