Syrena Napisano Maj 30, 2017 Share Napisano Maj 30, 2017 Może biały ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Maj 30, 2017 Share Napisano Maj 30, 2017 a może złoty ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ena96 Napisano Maj 30, 2017 Share Napisano Maj 30, 2017 Może zielony Cytuj "Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 30, 2017 Autor Share Napisano Maj 30, 2017 Dziękuję Pasek ma biały kolor. Także Syreno, za drugim podejściem trafiłaś - brawo Dodasz nowe pytanie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 31, 2017 Share Napisano Maj 31, 2017 Dziękuję, oczywiście ;-) Jak wygląda mój ulubiony kubek kawowy w domu ? :-) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 31, 2017 Autor Share Napisano Maj 31, 2017 Ma biały kolor i jakiś rysunek - wydaje mi się, że jest to napis koloru czarnego Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Czerwiec 1, 2017 Share Napisano Czerwiec 1, 2017 a może taki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RóżaWiatrów. Napisano Czerwiec 1, 2017 Share Napisano Czerwiec 1, 2017 Większy od typowych. Z nieprzeźroczystego szkła. Są na nim wypukłe, tłoczone róże. Trafiłam z czymkolwiek? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Czerwiec 3, 2017 Share Napisano Czerwiec 3, 2017 Mam dwa pomysły 1. fotokubek z Twoją pamiątkową fotografią 2. kubek wąski, wysoki z mniejszym dnem, rozszerzający się ku górze , na kolor nie mam pomysłu ale ma coś czerwonego, jakiś detal. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 4, 2017 Share Napisano Czerwiec 4, 2017 Mój ulubiony kubek jest wysoki i rozszerzający się ku górze w kolorze białym w wzór szarej koronki Dziękuję Wam za udział, Tatiano dodasz nam nową zagadkę ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Czerwiec 4, 2017 Share Napisano Czerwiec 4, 2017 Oczywiście Syrenko Jaką biżuterię noszę tak na co dzień, nie od święta, czym wiecej szczegółów tym lepiej. Zapraszam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 4, 2017 Share Napisano Czerwiec 4, 2017 w swojej wyobraźni nie widzę na co dzień u Ciebie koczyków, jeśli są to prawie niewidoczne, ale stawiam na naszyjnik. Od razu przyszedł mi na myśl mniej więcej taki, w takich odcieniach, ale dużo skromniejszy i mniejszy: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Czerwiec 4, 2017 Share Napisano Czerwiec 4, 2017 Myślę że to jest skromna biżuteria. Naszyjnik delikatny może w kształcie łezki i kolczyki też delikatne z diamencikiem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 5, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2017 Według mnie, kolczyki nosisz - złote, ale nie duże, takie średniego rozmiaru, pasujące do wszystkiego. Naszyjnika nie widzę, za to stawiam na łańcuszek z jakąś małą zawieszką. Ponadto jakaś bransoletka, ale kolorowa lub z kolorowymi zawieszkami i zegarek. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Czerwiec 10, 2017 Share Napisano Czerwiec 10, 2017 Dziewczyny dziękuję Wam za udział w ćwiczeniu czas na odpowiedź Na co dzień noszę srebrną biżuterię, kolczyki nieduże kółka , szerokie, gładkie bez wytłaczanego wzoru, właśnie takie pasujące do wszystkiego. Łańcuszek krótki z delikatną zawieszką, ostatnio była to kuleczka. Dwa srebrne pierścionki ale na jednym palcu, jeden trochę szerszy, również z gładkiego srebra , drugi z cyrkonią. Jednak to co uwielbiam najbardziej, to są właśnie bransoletki. Najwięcej szczegółów podała Ismena gratuluję Zadasz kolejną zagadkę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 10, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2017 O super! bardzo dziękuję Moja zagadka: W kuchni mam cztery kubki, które różnią się kolorami, ale na każdym jest taki sam obrazek - jaki ? Zapraszam do udziału Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 10, 2017 Share Napisano Czerwiec 10, 2017 może są to kubki w kwiatki ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Czerwiec 11, 2017 Share Napisano Czerwiec 11, 2017 może na tych kubkach jest słoneczko gwiazdki księżyc Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 11, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2017 Syreno, Aniko dziękuję Mała podpowiedź - jeszcze nie padła prawidłowa odpowiedź Zachęcam pozostałych użytkowników do wzięcia udziału w tej zabawie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Czerwiec 11, 2017 Share Napisano Czerwiec 11, 2017 może motylek ??? albo jakieś zwierzątko ??? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 11, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2017 Tatiano dziękuję Nie, ani nie motylek, ani nie zwierzątka Zapraszam - może jeszcze ktoś weźmie udział? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 14, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2017 Raczej już nikt nie weźmie udziału. Weryfikacja: na kubkach są namalowane samochody. Nie pojawiła się prawidłowa odpowiedź, więc może nowe pytanie niech doda osoba która po prostu będzie mieć na to ochotę Przy okazji zachęcam użytkowników do zaglądania do tego tematu i udziału w ćwiczeniu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 15, 2017 Share Napisano Czerwiec 15, 2017 W koszyczku na stole mam owoce, co to są za owoce ? Zapraszam do udziału Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 15, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2017 Według mnie są to głównie winogrona Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Czerwiec 16, 2017 Share Napisano Czerwiec 16, 2017 jabłka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.