Skocz do zawartości

SPRAWDŹ SWOJĄ INTUICJĘ

Polecane posty

Dziękuję :)

Pasek ma biały kolor. Także Syreno, za drugim podejściem trafiłaś - brawo :)

Dodasz nowe pytanie?

Mam dwa pomysły :)

1. fotokubek z Twoją pamiątkową fotografią

2. kubek wąski, wysoki z mniejszym dnem, rozszerzający się ku górze , na kolor nie mam pomysłu ale ma coś czerwonego, jakiś detal.

Mój ulubiony kubek jest wysoki i rozszerzający się ku górze w kolorze białym w wzór szarej koronki :)

Dziękuję Wam za udział, Tatiano dodasz nam nową zagadkę ?:)

w swojej wyobraźni nie widzę na co dzień u Ciebie koczyków, jeśli są to prawie niewidoczne, ale stawiam na naszyjnik. Od razu przyszedł mi na myśl mniej więcej taki, w takich odcieniach, ale dużo skromniejszy i mniejszy:

300_300_productGfx_c4601265e0641ea7a94aa8bfd3cd62b1.jpg

Według mnie, kolczyki nosisz - złote, ale nie duże, takie średniego rozmiaru, pasujące do wszystkiego. Naszyjnika nie widzę, za to stawiam na łańcuszek z jakąś małą zawieszką. Ponadto jakaś bransoletka, ale kolorowa lub z kolorowymi zawieszkami i zegarek.

Dziewczyny dziękuję Wam za udział w ćwiczeniu ;* czas na odpowiedź :)

Na co dzień noszę srebrną biżuterię, kolczyki nieduże kółka , szerokie, gładkie bez wytłaczanego wzoru, właśnie takie pasujące do wszystkiego. Łańcuszek krótki z delikatną zawieszką, ostatnio była to kuleczka. Dwa srebrne pierścionki ale na jednym palcu, jeden trochę szerszy, również z gładkiego srebra , drugi z cyrkonią. Jednak to co uwielbiam najbardziej, to są właśnie bransoletki.

Najwięcej szczegółów podała Ismena :) gratuluję :) Zadasz kolejną zagadkę?

O super! bardzo dziękuję :)

Moja zagadka:

W kuchni mam cztery kubki, które różnią się kolorami, ale na każdym jest taki sam obrazek - jaki ? ;)

Zapraszam do udziału :)

Syreno, Aniko dziękuję :)

Mała podpowiedź - jeszcze nie padła prawidłowa odpowiedź ;)

Zachęcam pozostałych użytkowników do wzięcia udziału w tej zabawie :)

Raczej już nikt nie weźmie udziału. Weryfikacja: na kubkach są namalowane samochody. Nie pojawiła się prawidłowa odpowiedź, więc może nowe pytanie niech doda osoba która po prostu będzie mieć na to ochotę :)

Przy okazji zachęcam użytkowników do zaglądania do tego tematu i udziału w ćwiczeniu <ok>

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Share

• Utwórz nowe...