Tatianaa Napisano Czerwiec 28, 2017 Share Napisano Czerwiec 28, 2017 Przyszła mi na myśl książka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elag Napisano Czerwiec 28, 2017 Share Napisano Czerwiec 28, 2017 A ja pierwsza mysl Dama z lasiczka Leonardo da Vinci... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Czerwiec 29, 2017 Share Napisano Czerwiec 29, 2017 Może jakaś sukienka albo inna część garderoby, włącznie z naszyjnikiem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 29, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2017 Elag, Tefigi dziękuję za udział w ćwiczeniu Przyszła mi na myśl książka Tak! brawo Tatiano dodasz nowe pytanie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Czerwiec 29, 2017 Share Napisano Czerwiec 29, 2017 Dziękuję Moje pytanie : Jakie zwierzątko mam w domu ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joanna71 Napisano Czerwiec 30, 2017 Share Napisano Czerwiec 30, 2017 kotka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 30, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2017 Może szczur albo białe myszki? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 Pies... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 joanna71, Ismena dziękuję Wam za udział. Pies... Brawo Tefigi , mam psa Czekamy na nową zagadkę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 Dziękuję . Ile mam dzieci i jakiej płci? Zapraszam do zabawy!!! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marie Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 Jedno, córkę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 Dziękuję . Ile mam dzieci i jakiej płci? Zapraszam do zabawy!!! Dwie córki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ena96 Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 Dwoje, chłopiec i dziewczynka Cytuj "Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Lipiec 3, 2017 Share Napisano Lipiec 3, 2017 Marie, Mariko, eno96 dziękuję za wzięcie udziału. Prawidłowa odpowiedź już padła ale poczekamy do jutra, może ktoś jeszcze będzie chciał wziąć udział w zabawie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Lipiec 4, 2017 Share Napisano Lipiec 4, 2017 Nikt się dodatkowo nie zgłosił. Mam 2 dzieci- chłopiec i dziewczynka. Ena 96 gratulacje Teraz Ty zadaj nam zagadke Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ena96 Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Dziękuję Tefigi moja zagadka Jakie zwierzęta mają w domu moi współlokatorzy? Zapraszam Cytuj "Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 rybki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Patyczaki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 7, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2017 kota i królika Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ena96 Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Dziękuję Tatiano, Ismeno, Tefigi Moi współlokatorzy maja rybki Tatiano , mają również 2 kotki. Tatiano proszę zadaj następna zagadkę Cytuj "Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Lipiec 10, 2017 Share Napisano Lipiec 10, 2017 Dziękuję ena96 Przy drodze, po której codziennie jadę autem, kilka dni temu postawiono nowy znak drogowy. Znak zakazu. Czego zabrania ten znak ? Zapraszam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 10, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2017 Zakaz wyprzedzania? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Zakaz skrętu w prawo Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Zakaz zatrzymywania się i postoju Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 zakaz zawracania Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.