Skocz do zawartości

Kto to jest?

Polecane posty

Napisano

Dziękuję za udział! :) Tak jak pisałam, Anika trafiła z opisem, więc Aniko dodasz nowe pytanie? :)

A osoba, to starsza pani, właścicielka sklepu, w którym robię zakupy 

Dnia 14.02.2018 o 18:53, Anika napisał:

4 buław- coś mi się wydaje, że to osoba bardzo towarzyska, optymistyczna, lubi spędzać czas ze znajomymi, wesoła :)

• 3 weeks later...
Napisano
Dnia 14.02.2018 o 18:53, Anika napisał:

4 buław- coś mi się wydaje, że to osoba bardzo towarzyska, optymistyczna, lubi spędzać czas ze znajomymi, wesoła :)

Aniko dodasz pytanie? :)

Napisano

Jeżeli ma ktoś pomysł na nowe ćwiczenie to zapraszam :) 

• 2 weeks later...
Napisano

To może ja zadam.

Wczoraj zadzwonił do mnie ktoś, kto raz w miesiącu się do mnie odzywa i mam z tym kimś pewien układ. Kto to jest?

Napisano

rycerz buław, sprawiedliwość - myślę, że chodzi o sprawy papierkowe, formalne, finansowe, więc może to być księgowa, ktoś z banku, z ubezpieczenia lub lokaty.

• Gratuluję! 1
Napisano

4 kielichów, Paź mieczy, Królowa kielichów - u mnie wyszły bardziej sprawy emocjonalne, ktoś informuje cię o swych postępach, może raportuje swój stan psychiczny, lub udzielasz tej osobie jakiś porad, dajesz wskazówki  co do postępowania, działania, może testujecie coś

Napisano

Karaja, strzał w 10! Dzwoni do mnie pani z banku, ona przedstawia mi ofertę, a ja słucham i jej dziękuję. Układ polega na tym, że ona nie jest namolna i wie, że na nic mnie nie naciągnie, a ja rozumiem, że taką ma pracę  więc słucham, co ma do powiedzenia.

• Dziękuję! 1
Napisano

Więc... Ktoś dziś bardzo zdenerwował moje dziecko... Kto to był?

Napisano

Paź buław, As kielichów, Diabeł - jakieś dziecko, młoda osoba, z którą jest związana emocjonalnie, a może są jakieś więzi krwi, to rodzeństwo

Napisano
7 minut temu, SowAna napisał:

Paź buław, As kielichów, Diabeł - jakieś dziecko, młoda osoba, z którą jest związana emocjonalnie, a może są jakieś więzi krwi, to rodzeństwo

Dobra passa trwa <brawo> chłopiec, kolega z klasy, z którym się przyjaźni

Napisano

9 mieczy, 10 mieczy, 7 buław - stawiam na to, że to mężczyzna, prawdopodobnie z przeszłości..jakiś były, który nadal wchodzi  z buciorami w życie? Jeszcze jedna opcja to ktoś z pracy, szef lub współpracownik..

• Gratuluję! 1
Napisano

3 miecze+ Król buław

Twój szef? A może jakiś mężczyzna z Twojej przeszłości?

• Gratuluję! 1
Napisano
10 godzin temu, Karaja napisał:

to ktoś z pracy, szef

1 godzinę temu, lirith napisał:

3 miecze+ Król buław

Twój szef? A może jakiś mężczyzna z Twojej przeszłości?

tyle że kobieta <wymiana>

obie trafiłyście - więc kto zada zagadkę?

Napisano

Mogę zadać;

Wczoraj ta osoba miała urodziny, kto to?

Napisano

król mieczy, 7 mieczy.. twój szef? jakiś mężczyzna, niekoniecznie młody, z autorytetem, pewną władzą.

Napisano

Paź buław, Słońce - ktoś młody, dziecko w wieku 10, 12 lat

Napisano

próbujcie dalej. Bliżej poprawnej odpowiedzi jest SowAna

Napisano

2 kielichów, 10 buław, Kochankowie - osoba bliska tobie, młoda kobieta z rodziny

• Gratuluję! 1
Napisano

uznaję odpowiedź:) Młoda kobieta, koleżanka z pracy.

Napisano

Od jutra będę miała kontakt z pewną osobą, kto to?

Napisano

królowa buław, 7 monet -  prawdopodobnie to kobieta, z którą będziesz miała relację na dłuższy czas. Może będzie wykonywać dla Ciebie jakieś zlecenie wymagające czasu, nowy współpracownik..lub sąsiad <myśli>

• Gratuluję! 1
Napisano
29 minut temu, Karaja napisał:

królowa buław, 7 monet -  prawdopodobnie to kobieta, z którą będziesz miała relację na dłuższy czas. Może będzie wykonywać dla Ciebie jakieś zlecenie wymagające czasu, nowy współpracownik

<brawo><brawo>

Napisano

łuuuuu... udało się?   No to... kim jest osoba, którą permanentnie ignoruję?

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...