Marika Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Dziękuję Margito, Nie ma sprawy Ja weryfikację wstawię jutro Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Lipiec 7, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2015 Miejsce: Kapłan- Wenecja/Rzym Płeć: 6 Denarów- kobieta Zawód: królowa Denarów- mecenas sztuki/sponsor Czas: 5 Mieczy- XVIII wiek Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Miejsce: Mag - Wyspy Brytyjskie Płeć: Król Buław - dojrzały mężczyzna Zawód: Słońce - wolny,artystyczny zawód np.pisarz, malarz, tancerz Czas: 9 Kielichów - kojarzy mi się z XIX wiekiem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 Ismena, Margita, Anja dziękuję! Wcieliłam się w indiańską kobietę, mieszkająca w Ameryce Północnej, czasu konkretnie nie określiłam, ale bardziej chodziło mi na przykład o XV wiek. Zajęcie to głownie uprawa ziemniaków, kukurydzy. Proponuję żeby Ismena dodała wybrane przez siebie wcielenie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 Dziękuję Mam już wcielenie, chętnych zapraszam do zabawy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 Miejsce - as pucharów - Afryka Płeć - królowa buław - kobieta ok 35 lat Czas - as mieczy - średniowiecze zawód - 4 pentakli - być może byłaś jakimś odkrywcą lub wynalazcą, historykiem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 Miejsce - MAG - Wyspy Brytyjskie, ew. Skandynawia Płeć - 2 Buław - młody mężczyzna Czas - 5 Buław - czasy starozytne Zawód - Rydwan - zajęcie związane z ciaglym ruchem, przemieszczaniem się np.podroznik Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 13, 2015 Share Napisano Lipiec 13, 2015 Dziękuję Wam za udział Jutro dodam weryfikację Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Miejsce: 9 mieczy życie w tym miejscu nie jest łatwe, ciągłe ukrywanie się, cierpienie ból. Łącząc z kartą śmieci i czasem, który ustaliłam uważam, że to było państwo, w którym toczyły się działania wojenne (Polska, Niemcy) Płeć: as buław mężczyzna Zawód: 8 mieczy brak możliwosci wykonywania zawodu, więzienie, ograniczone mozliwosci. Czas: Śmierć - podczas trwania wojny, niech będzie II wojny światowej Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Alicjo dziękuję za udział Weryfikuję: Wymyśliłam sobie wcielenie, mężczyzny, mieszkającego w Polsce, współcześnie, który pracuje jako informatyk. Kto z Was chce, niech zada swoją zagadkę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Wymyslilam wcielenie, zapraszam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Lipiec 18, 2015 Share Napisano Lipiec 18, 2015 Jureo wezmę udział w tym jak i w reszcie ćwiczeń Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 Miejsce: As mieczy - USA Płeć: Król Pucharów - mężczyzna Zawód: 10 mieczy - praca w fabryce, w ciężkich warunkach Czas: Mag - myślę, że chodzi o czasy współczesne Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Lipiec 20, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2015 Miejsce: 9 pucharów- Turcja ewentualnie państwa arabskie Płeć: 3 puchary-mężczyzna Zawód: głupiec- kuglarz, grajek uliczny, bawidamek, kabaret Czas: wieża- jakiś XIX wiek, Oświecenie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Przepraszam za moją niesłowność ... Miejsce - Kochankowie - Grecja/Włochy Płeć - Królowa Buław - kobieta Zawód - 8 pucharów - łapanie się wszystkich możliwych prac, prowadzenie wędrownego stylu życia od miasta do miasta, w poszukiwaniu zajęcia. Czas - As buław - czas dotyczy podnoszenia się po ciosie, przykrym wydarzeniu. Biorąc pod uwagę państwo, może chodzić o wojnę domową, trzęsienie ziemi. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Jutro wieczorem zweryfikuje Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Wymyśliłam sobie kobietę żyjącą w XV więku na wsi w Norwegii. Zajmowała się domem, dziećmi i gospodarstwem Dziękuje za udział Kto chętny wymyśleć kolejne wcielenie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Oj nie zdążyłam z odpowedzią Jeśli jestem to od razu dodam wcielenie żeby była kontynuacja już mam i zapraszam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 Miejsce: Paź Denarów - kraj dobrze rozwijający się, słynący z dobrych szkół, uniwersytetów. Stawiam na Wielką Brytanię Płeć: 9 Mieczy - na karcie mam kobietę Zawód: Królowa Mieczy - hm, gospodyni w domu, oddana matka, dobra żona. Czas: Głupiec - początek czegoś nowego, nowa epoka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano Sierpień 5, 2015 Share Napisano Sierpień 5, 2015 Miejsce: Wieża - upadająca wieża skojarzyła mi się z USA, Nowy Jork Płeć: 7 Kielichów - kobieta Zawód: 8 Buław - np.handlowiec, zawód związany z szybkością działania, pomysłowością Czas: 3 Buław - stawiam na czasy obecne Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 6, 2015 Share Napisano Sierpień 6, 2015 Wyszła mi Europa (buławy VII), czasy Prehistoryczne (buławy V), wydaje mi się, że jakiś lud walczący (V buław). Ty byłaś niewiastą, której składano jakieś dary (blond włosy i biała sukienka - VI kielichów) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 Przepraszam, nie miałam możliwosci odwiedzić forum wczesniej. Już nadrabiam wszystkie zaległości: Dziękuję za udział Moje wcielenie, to: Kobieta, mieszkająca w czasach obecnych, w Nowym Jorku. Pracująca jako policjantka. Anja gratuluję :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 wow, dziekuje już wymyśliłam wcielenie, zapraszam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 Miejsce - 7 mieczy, rycerz buław -wschodnia część Ameryki Płeć - królowa kielichów - kobieta w przedziale wiekowym 40 - 50 lat, włosy w odcieniu jasnym Zawód - zajmowałaś się sztuką, byłaś być może artystką, Twoją pasją było wszystko co odznaczało się pięknem - muzyka, malarstwo, poezja - uważam, że zajmowałaś się sztuką Czas - 5 mieczy - średniowiecze Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 Miejsce - król pucharów - Afryka Płeć - 7 pucharów - mężczyzna Zawód - 5 monet - mialaś coś wspólnego z muzyką, byłaś grajkiem lub śpiewałaś Czas - 7 pucharów - starożytność Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.