Skocz do zawartości

Ćwiczenia - Co robiłaś/eś wczoraj?

Marika

Polecane posty

Dziękuję wszystkim za udział :) poprawnie odpowiedziała maleficent <brawo>

od rana miałam kilka spraw do załatwienia, ale później rzeczywiście najpierw fryzjer, później zakupy, ale niestety bez kosmetyczki <bezradny>

Wyskoczyła mi sama Krolowa Bulaw - wiec dzień spędziła bardzo aktywnie, możliwe, że byłaś na siłowni, zakupach lub miałaś wizytę u fryzjera albo kosmetyczki :D

Umiarkowanie - musiałaś wykazać się cierpliwością, chociaż mogło nie być łatwo, może zrobiłaś sobie "wycieczkę" po bankach lub byłaś w zusie?

9 Mieczy - zaczęło się od nieprzestanej nocy, a w ciągu dnia mogłaś dostać jakieś złe wiadomości, zawiodłaś się na kimś, zostałaś czymś sama, przez co byłaś zmęczona. Praca umysłowa - hm jeśli podajesz podpowiedź, jaką jest papierologia, to może musiałaś sama zająć się wypłonieniem dużej sterty dokumentów? albo szef chciał coś "na wczoraj" i zostałaś po godzinach w pracy.

Najbliżej była Ismena, gratuluję <brawo>

Pisałam prace zaliczeniowe dla pewnych osób, które zostawiły wszystko na ostatnią chwilę, a ja byłam zawalona robotą.

6 bulaw :) Mezczyzna niosacy nad soba wieniec laurowy otoczony rycerzami. Zwyciezca. Moze jakies spotkanie rodzinne , ktoremu przewodniczylas badz zebranie w pracy z Twoim waznym aktywnym udzialem ? :D

marksa dziękuję, ale nic z tych rzeczy, dzień spędziłam inaczej ;)

Z tym wieńcem laurowym, jako zwycięzcą jest pewne powiązanie :D ale nie w dosłownym znaczeniu ;)

4 mieczy u mnie na karcie leży postać jest przykryta szatą, tak sobie pomyślałam, że może tego dnia odpoczywałaś, po cięższych dniach. Taki dzień ciszy i spokoju ;)

Teraz mi wyskoczyl diabel :) Zawsze mi z nim najciezej chociaz ogolnie nie kojarzy mi sie zle :)

Moze jakies przeciwnosci w ciagu dnia , zamieszanie , moze jakas mala sprzeczka ktora w koncu sie ukoronowala pojednaniem ? :D

Dziękuję Wam za udział :)

Zdecydowanie idealnie trafiła Anika - dużo odpoczywałam, brawo :)

Dziękuje ;* coś mi los ostatnio sprzyja w ćwiczeniach. W takim razie co robiłam wczoraj?

Zgadza się, ostatnio raczej we wszystkich to Ty wygrywasz - brawo :)

Gwiazda - zabiegi upiększające, wizyta u fryzjera, kosmetyczki? albo bardzo udane zakupy :) lub rozwijanie swoich zainteresowań artystycznych - malowanie, rysowanie :)

• 2 weeks later...

Wylosowałam 2 Pucharów

Może jakieś ciekawe spotkanie.

Nie bardzo się jeszcze znam na tarocie, tak trochę strzelam.

Istnieją tylko dwa dni w roku, w których nic nie może być zrobione. Jeden nazywamy wczoraj, a drugi jutro. - Dalai Lama :)

Gość Ophelia2040

5 Denarów Ooo

Byłaś u lekarza albo odwiedzałaś kogoś chorego. Mogła to być też wizyta w kościele. Ewentualnie poszłaś ściągać długi albo po pożyczkę ;p

Dziękuję Wam za wzięcie udziału :)

Weryfikacja - wybrałam się na spacer, podczas, którego spotkałam znajomą i jej synka. Spotkanie rzeczywiscie można nazwać jako "ciekawe", gdyż ten chłopczyk, to bardzo ciekawe świata dziecko, bardzo dużo pytań zadaje ;)

Także jak najbardziej trafnej odpowiedzi udzieliła ryba, brawo :)

Wylosowałam 2 Pucharów

Może jakieś ciekawe spotkanie.

Nie bardzo się jeszcze znam na tarocie, tak trochę strzelam.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...