Marika Napisano Listopad 23, 2015 Autor Share Napisano Listopad 23, 2015 Dziękuję wszystkim za udział poprawnie odpowiedziała maleficent od rana miałam kilka spraw do załatwienia, ale później rzeczywiście najpierw fryzjer, później zakupy, ale niestety bez kosmetyczki Wyskoczyła mi sama Krolowa Bulaw - wiec dzień spędziła bardzo aktywnie, możliwe, że byłaś na siłowni, zakupach lub miałaś wizytę u fryzjera albo kosmetyczki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Listopad 24, 2015 Share Napisano Listopad 24, 2015 O prosze Tak jak w temacie: co robiłam dzisiaj ? nie powiem, żeby ten dzień należał do przyjemnych... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marksa Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 Mi wyszla 7 mieczy. czyzby ktos Cie okradl badz na cos naciagnal ? Siedzenie na komisariacie badz zalatwianie beznadziejnych papierkowych spraw Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 Blisko - związane z papierologią Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marksa Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 Ha wyskoczyła mi karta sad! Czyżby wypełnianie pitow umow, dokumentacji sadowej ?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 Umiarkowanie - musiałaś wykazać się cierpliwością, chociaż mogło nie być łatwo, może zrobiłaś sobie "wycieczkę" po bankach lub byłaś w zusie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 9 Mieczy - zaczęło się od nieprzestanej nocy, a w ciągu dnia mogłaś dostać jakieś złe wiadomości, zawiodłaś się na kimś, zostałaś czymś sama, przez co byłaś zmęczona. Praca umysłowa - hm jeśli podajesz podpowiedź, jaką jest papierologia, to może musiałaś sama zająć się wypłonieniem dużej sterty dokumentów? albo szef chciał coś "na wczoraj" i zostałaś po godzinach w pracy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 Najbliżej była Ismena, gratuluję Pisałam prace zaliczeniowe dla pewnych osób, które zostawiły wszystko na ostatnią chwilę, a ja byłam zawalona robotą. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 O dziękuję, super :) To teraz ja - co robiłam wczoraj? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marksa Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 6 bulaw Mezczyzna niosacy nad soba wieniec laurowy otoczony rycerzami. Zwyciezca. Moze jakies spotkanie rodzinne , ktoremu przewodniczylas badz zebranie w pracy z Twoim waznym aktywnym udzialem ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 marksa dziękuję, ale nic z tych rzeczy, dzień spędziłam inaczej Z tym wieńcem laurowym, jako zwycięzcą jest pewne powiązanie ale nie w dosłownym znaczeniu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 4 mieczy u mnie na karcie leży postać jest przykryta szatą, tak sobie pomyślałam, że może tego dnia odpoczywałaś, po cięższych dniach. Taki dzień ciszy i spokoju Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marksa Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 Teraz mi wyskoczyl diabel Zawsze mi z nim najciezej chociaz ogolnie nie kojarzy mi sie zle Moze jakies przeciwnosci w ciagu dnia , zamieszanie , moze jakas mala sprzeczka ktora w koncu sie ukoronowala pojednaniem ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 Dziękuję Wam za udział Zdecydowanie idealnie trafiła Anika - dużo odpoczywałam, brawo Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 Dziękuję Wam za udział Zdecydowanie idealnie trafiła Anika - dużo odpoczywałam, brawo Dziękuje coś mi los ostatnio sprzyja w ćwiczeniach. W takim razie co robiłam wczoraj? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 Zgadza się, ostatnio raczej we wszystkich to Ty wygrywasz - brawo Gwiazda - zabiegi upiększające, wizyta u fryzjera, kosmetyczki? albo bardzo udane zakupy lub rozwijanie swoich zainteresowań artystycznych - malowanie, rysowanie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Grudzień 6, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2015 4 buław - byłaś na imprezie, coś świętowałaś lub ogólnie miło i przyjemnie spędziłaś czas Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Grudzień 15, 2015 Share Napisano Grudzień 15, 2015 4 buław - byłaś na imprezie, coś świętowałaś lub ogólnie miło i przyjemnie spędziłaś czas Mariko byłam na imprezce dosłownie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Grudzień 19, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2015 O dziękuję Dobrze, to teraz ja - co robiłam wczoraj? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 3 buław - przygotowywałaś się do wyjazdu, dalszej podróży, dużo rozmyślałaś o przyszłości Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Grudzień 28, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2015 Oj nikt więcej nie chce wziąć udziału? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 Wyszło mi 10 buław chyba ciężko pracowałaś tego dnia, jakieś dodatkowe obowiązki na Ciebie spadły Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 Wylosowałam 2 Pucharów Może jakieś ciekawe spotkanie. Nie bardzo się jeszcze znam na tarocie, tak trochę strzelam. Cytuj Istnieją tylko dwa dni w roku, w których nic nie może być zrobione. Jeden nazywamy wczoraj, a drugi jutro. - Dalai Lama Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ophelia2040 Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 5 Denarów Byłaś u lekarza albo odwiedzałaś kogoś chorego. Mogła to być też wizyta w kościele. Ewentualnie poszłaś ściągać długi albo po pożyczkę ;p Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Styczeń 8, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2016 Dziękuję Wam za wzięcie udziału Weryfikacja - wybrałam się na spacer, podczas, którego spotkałam znajomą i jej synka. Spotkanie rzeczywiscie można nazwać jako "ciekawe", gdyż ten chłopczyk, to bardzo ciekawe świata dziecko, bardzo dużo pytań zadaje Także jak najbardziej trafnej odpowiedzi udzieliła ryba, brawo Wylosowałam 2 Pucharów Może jakieś ciekawe spotkanie. Nie bardzo się jeszcze znam na tarocie, tak trochę strzelam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.