Skocz do zawartości

Ćwiczenia - Co robiłaś/eś wczoraj?

Marika

Polecane posty

pielęgnowałaś rośliny, jakieś prace w ogrodzie, na działce :)

Joanna, jaką kartę wyciągnęłaś????

2 buław odwrócona - Tak zastanawiam się, że może poświęcałaś czas dla siebie, w sensie odpoczywałaś albo spędziłaś czas na forum

Joanna71, Syrena Dziękuje :)

A jakie karty wyciągnęłaś? bardzo proszę o podawanie kart, bo tego wymagają ćwiczenia

pisze

Czy jeszcze ktoś weźmie udział? Zapraszam :)

A jakie karty wyciągnęłaś? bardzo proszę o podawanie kart, bo tego wymagają ćwiczenia

pisze

O przepraszam, 7 denarów

pisze

O przepraszam, 7 denarów

Dzięki <ok>

Dziękuję za udział :) Jako pierwsza, poprawnie odpowiedziała Anika <brawo>

Spędziłam czas z rodziną oraz na m.in. porządkowaniu forum i innych spraw dotyczących tego miejsca

Aniko Twoja kolej, na tytułowe pytanie ;)

As Mieczy - może odbyłaś z kimś szczerą rozmowę np. z koleżanką albo siostrą, mamą? Chciałaś się czegoś dowiedzieć, wyjaśnić jakąś sytuację, znaleźć rozwiązanie albo rozwiać wątpliwości. To też może być zaangażowanie w coś nowego, próba realizacji pomysłu.

Ten dzień spędziłam na festynie, było to aktywne popołudnie jak i wieczór. Odbyłam również rozmowę z koleżanką odnośnie jej zachowania, bo dzień wcześniej nie ładnie się zachowała w stosunku do kolegi. Więc Ismena i Syrena były najbliżej :) Gratuluje <brawo> Która tu pierwsza zajrzy niech zada nową zagadkę :)

Rycerz mieczy może ten dzień spędziłaś aktywnie, załatwiałaś jakieś sprawy, konsultacje, rozmowy a może się z kimś kłóciłaś? Ten rycerz kojarzy mi się z takim pędem coś na szybko, zamieszanie w ciągu dnia.

Weryfikacja: Tak dzień był bardzo aktywny, rzeczywiście było również zamieszanie i zastałam wciągnięta w pewien konflikt, a w zasadzie w dziwna sytuację. Także Aniko jeszcze raz dziękuję i brawo :)

Rycerz mieczy może ten dzień spędziłaś aktywnie, załatwiałaś jakieś sprawy, konsultacje, rozmowy a może się z kimś kłóciłaś? Ten rycerz kojarzy mi się z takim pędem coś na szybko, zamieszanie w ciągu dnia.

• 3 weeks later...
królowa mieczy - byłas na jakimś spotkaniu prawdopodobnie towarzyskim, może z koleżanką w jakiejś knajpce lub w kinie

Już dodaje tak byłam ze znajomi na spotkaniu towarzyskim.

Syreno dodaj nową zagadkę :)

• 5 weeks later...
Dziękuję :)

Tak więc co robiłam wczoraj ?

Królowa denarów - może byłaś w muzeum albo coś podziwiałaś coś kosztownego, ładnego? A jeśli nie, to po prostu zadbałaś o siebie, fryzjer, kosmetyczka, zakupy

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...