joanna71 Napisano Czerwiec 21, 2017 Share Napisano Czerwiec 21, 2017 pielęgnowałaś rośliny, jakieś prace w ogrodzie, na działce Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 24, 2017 Share Napisano Czerwiec 24, 2017 pielęgnowałaś rośliny, jakieś prace w ogrodzie, na działce Joanna, jaką kartę wyciągnęłaś???? 2 buław odwrócona - Tak zastanawiam się, że może poświęcałaś czas dla siebie, w sensie odpoczywałaś albo spędziłaś czas na forum Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 24, 2017 Share Napisano Czerwiec 24, 2017 Joanna71, Syrena Dziękuje A jakie karty wyciągnęłaś? bardzo proszę o podawanie kart, bo tego wymagają ćwiczenia pisze Czy jeszcze ktoś weźmie udział? Zapraszam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joanna71 Napisano Czerwiec 24, 2017 Share Napisano Czerwiec 24, 2017 Joanna71, Syrena Dziękuje A jakie karty wyciągnęłaś? bardzo proszę o podawanie kart, bo tego wymagają ćwiczenia pisze Czy jeszcze ktoś weźmie udział? Zapraszam O przepraszam, 7 denarów Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 24, 2017 Share Napisano Czerwiec 24, 2017 Joanna71, Syrena Dziękuje A jakie karty wyciągnęłaś? bardzo proszę o podawanie kart, bo tego wymagają ćwiczenia pisze Czy jeszcze ktoś weźmie udział? Zapraszam O przepraszam, 7 denarów Dzięki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 25, 2017 Share Napisano Czerwiec 25, 2017 Dziękuję za udział Jako pierwsza, poprawnie odpowiedziała Anika Spędziłam czas z rodziną oraz na m.in. porządkowaniu forum i innych spraw dotyczących tego miejsca Aniko Twoja kolej, na tytułowe pytanie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Czerwiec 26, 2017 Share Napisano Czerwiec 26, 2017 Dziękuje Ismeno Co robiłam wczoraj? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joanna71 Napisano Czerwiec 29, 2017 Share Napisano Czerwiec 29, 2017 7 mieczy - ukrywałaś się przed kimś bo nie chciałaś kogoś spotkać lub dyskretnie szukałaś jakiś informacji Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 Rydwan - a może uprawiałaś jakiś sport. Myślę, że ten dzień spędzałaś aktywnie, w ruchu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 3, 2017 Share Napisano Lipiec 3, 2017 As Mieczy - może odbyłaś z kimś szczerą rozmowę np. z koleżanką albo siostrą, mamą? Chciałaś się czegoś dowiedzieć, wyjaśnić jakąś sytuację, znaleźć rozwiązanie albo rozwiać wątpliwości. To też może być zaangażowanie w coś nowego, próba realizacji pomysłu. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Lipiec 5, 2017 Share Napisano Lipiec 5, 2017 Ten dzień spędziłam na festynie, było to aktywne popołudnie jak i wieczór. Odbyłam również rozmowę z koleżanką odnośnie jej zachowania, bo dzień wcześniej nie ładnie się zachowała w stosunku do kolegi. Więc Ismena i Syrena były najbliżej Gratuluje Która tu pierwsza zajrzy niech zada nową zagadkę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 5, 2017 Share Napisano Lipiec 5, 2017 Dziękuję Mogę dodać pytanie, więc: Co robiłam wczoraj? Zapraszam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Lipiec 10, 2017 Share Napisano Lipiec 10, 2017 Rycerz mieczy może ten dzień spędziłaś aktywnie, załatwiałaś jakieś sprawy, konsultacje, rozmowy a może się z kimś kłóciłaś? Ten rycerz kojarzy mi się z takim pędem coś na szybko, zamieszanie w ciągu dnia. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 10, 2017 Share Napisano Lipiec 10, 2017 Aniko dziękuję Czy jeszcze ktoś weźmie udział? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 14, 2017 Share Napisano Lipiec 14, 2017 Weryfikacja: Tak dzień był bardzo aktywny, rzeczywiście było również zamieszanie i zastałam wciągnięta w pewien konflikt, a w zasadzie w dziwna sytuację. Także Aniko jeszcze raz dziękuję i brawo Rycerz mieczy może ten dzień spędziłaś aktywnie, załatwiałaś jakieś sprawy, konsultacje, rozmowy a może się z kimś kłóciłaś? Ten rycerz kojarzy mi się z takim pędem coś na szybko, zamieszanie w ciągu dnia. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Lipiec 15, 2017 Share Napisano Lipiec 15, 2017 Dziękuje jeszcze raz Ismeno W takim razie zadam nową zagadkę Co robiłam wczoraj? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Lipiec 15, 2017 Share Napisano Lipiec 15, 2017 królowa mieczy - byłas na jakimś spotkaniu prawdopodobnie towarzyskim, może z koleżanką w jakiejś knajpce lub w kinie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Lipiec 16, 2017 Share Napisano Lipiec 16, 2017 As Kielichów/Król Kielichów/4Denarów Raczej niewiele robiłaś, relaks, w miłym towarzystwie, niedaleko od domu... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Lipiec 24, 2017 Share Napisano Lipiec 24, 2017 Aniko dodasz nam weryfikację? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Sierpień 8, 2017 Share Napisano Sierpień 8, 2017 królowa mieczy - byłas na jakimś spotkaniu prawdopodobnie towarzyskim, może z koleżanką w jakiejś knajpce lub w kinie Już dodaje tak byłam ze znajomi na spotkaniu towarzyskim. Syreno dodaj nową zagadkę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Sierpień 13, 2017 Share Napisano Sierpień 13, 2017 Dziękuję Tak więc co robiłam wczoraj ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Sierpień 17, 2017 Share Napisano Sierpień 17, 2017 8 monet myślę, że tego dnia miałaś dużo obowiązków, pracy. Mocno się nad czymś skupiłaś? porządkowałaś coś? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 15, 2017 Share Napisano Wrzesień 15, 2017 Dziękuję Tak więc co robiłam wczoraj ? Królowa denarów - może byłaś w muzeum albo coś podziwiałaś coś kosztownego, ładnego? A jeśli nie, to po prostu zadbałaś o siebie, fryzjer, kosmetyczka, zakupy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Wrzesień 17, 2017 Share Napisano Wrzesień 17, 2017 Porządkowałam głowę Byłam u fryzjera i na zakupach przedwakacyjnych , więc Ismeno wstrzeliłaś się idealnie. Dodaj nową zagadkę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Dziękuję Dobrze, więc proszę o odpowiedź na pytanie: Co robiłam wczoraj? Zapraszam do wzięcia udziału w ćwiczeniu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.