ryba Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Dziękuję bardzo To co ja robiłam wczoraj? Cytuj Istnieją tylko dwa dni w roku, w których nic nie może być zrobione. Jeden nazywamy wczoraj, a drugi jutro. - Dalai Lama Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Styczeń 11, 2016 Share Napisano Styczeń 11, 2016 8 denarow - byłaś na uczelni, dużo nauki, jakieś szkolenia lub inne kursy naukowe. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 3 buław może rozmyślałaś się nad jakąś podróżą, albo zaczęłaś się do niej szykować. Wdrażałaś jakieś pomysły w życie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Styczeń 15, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2016 5 denarów - analizowałaś swoją sytuację finansową? zastanawiałaś się na wydatkami, może otrzymałaś pensję i starałaś się podliczyć wydatki, określić co masz do kupienia? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 8 denarow - byłaś na uczelni, dużo nauki, jakieś szkolenia lub inne kursy naukowe. Byłam na uczelni.Studiuję zaocznie. Więc wygrywa maleficent Cytuj Istnieją tylko dwa dni w roku, w których nic nie może być zrobione. Jeden nazywamy wczoraj, a drugi jutro. - Dalai Lama Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Fajnie, dziękuję ! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Styczeń 23, 2016 Share Napisano Styczeń 23, 2016 To proszę, co ja robiłam wczoraj ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Styczeń 23, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2016 9 buław - wahałaś się, zastanawiałaś nad pewną sytuacją, co byłoby dla Ciebie najlepsze, jaką decyzję podjąć. Może ktoś z Twojej przeszłości dal o sobie znać i rozmyślałaś nad tym, czy warto wchodzić ponownie w tę relację. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 10 monet może spędzałaś ten dzień w domu z rodziną Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galatea Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 6 Pucharów - byłaś u rodziców lub dziadków, albo opiekowałaś się dziećmi. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 As Kielichów - poznałaś jakiegoś sympatycznego, przystojnego mężczyznę, do którego Twoje serce zabiło mocniej? Lub rozmawiałaś z kimś kogo darzysz uczuciem, była to dla Ciebie szczególna rozmowa Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Mariko gratuluję, byłaś najbliżej odpowiedzi Wahałam się czy iść do biblioteki, czy też nie... jednak poszłam i wypożyczyłam książki, które kiedyś czytałam w swojej przeszłości Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Luty 6, 2016 Autor Share Napisano Luty 6, 2016 Dziękuję! Co robiłam wczoraj? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Luty 12, 2016 Share Napisano Luty 12, 2016 Mariko, mam nadzieję, że pamiętasz co robiłaś 5 lutego 4 Buław - pojawiła się jakaś okazja do świętowania, może dowiedziałaś się o radosnej nowinie, dotyczącej Twojej rodziny? Oprócz tego mogłaś ten dzień poświęcić w pełni na własny odpoczynek. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Luty 12, 2016 Share Napisano Luty 12, 2016 6 Pucharów - byłaś na rodzinnej uroczystości? albo w miejscu, w którym się wychowałaś, ewentualnie pozwoliłaś sobie na powrót do wspomnień (oglądanie zdjęć, rozmowy z koleżankami z dzieciństwa) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ophelia2040 Napisano Luty 12, 2016 Share Napisano Luty 12, 2016 Królowa Buław - byłaś na imprezie! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galatea Napisano Luty 13, 2016 Share Napisano Luty 13, 2016 Świat - rozmawiałaś przez komunikator, telefon, może listownie z kimś, kto jest gdzieś w świecie, bardzo daleko, albo wybierałaś ofertę wyjazdu za granicę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano Luty 14, 2016 Share Napisano Luty 14, 2016 Królowa Kielichów - miałas jakies mile wyjscie/ spotkanie w towarzystwie mężczyzny Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Luty 19, 2016 Autor Share Napisano Luty 19, 2016 Dziękuję za wzięcie udziału Ogólnie piątek spędziłam bardzo miło. To o czym napisała Galatea (rozmawiałam z kuzynką, która od kilku lat nie mieszka w Polsce) i Anja (spędziłam miły wieczór w towarzystwie partnera) jak najbardziej miało miejsce. Ale oprócz tego połowę dnia spędziłam w kuchni, gotowałam, piekłam ciasto oraz robiłam porządki. Galetea, jako pierwsza dodałaś dobrą odpowiedz, więc jeśli chcesz, zamieść swoje pytanie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galatea Napisano Luty 19, 2016 Share Napisano Luty 19, 2016 Dziękuję Maroko :-) Co robiłam wczoraj? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Luty 24, 2016 Share Napisano Luty 24, 2016 5 Mieczy - może dowiedziałaś się o jakiejś nieuczciwości ze strony osoby, której ufałaś? Większość dnia poświęciłaś na rozmyślaniu nad tą sytuacją lub próbowałaś wyjaśnić tę sprawę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Luty 24, 2016 Share Napisano Luty 24, 2016 As buław - znalazłaś czas, aby w końcu zająć się jakąś długo odkładaną sprawą albo rozpoczęłaś realizację nowych planów. Ogólnie dzień mogłaś bardzo aktywnie spędzić. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano Luty 25, 2016 Share Napisano Luty 25, 2016 Wieża - jakas nagła zmiana planów, dużo się dzialo, załatwiałas ważna sprawę od której wiele zależało Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galatea Napisano Luty 25, 2016 Share Napisano Luty 25, 2016 Dziękuję wszystkim za udział. Mam kłopot, bo Ismeno i Anka odgadły. Nadrabiałam papierkowe zaległości. Udało mi się wygospodarować dzień na analizy. Ponieważ Ismena wpadła pierwsza na właściwy trop, oddaję jej pałeczkę. Zadaj Ismeno kolejną zagadkę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Luty 25, 2016 Share Napisano Luty 25, 2016 Dziękuję brawo Anja! Co robiłam wczoraj? Zapraszam do udziału Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.