Skocz do zawartości

Ćwiczenia - Co robiłaś/eś wczoraj?

Marika

Polecane posty

Dziękuję bardzo ;*

To co ja robiłam wczoraj? <hejka>

Istnieją tylko dwa dni w roku, w których nic nie może być zrobione. Jeden nazywamy wczoraj, a drugi jutro. - Dalai Lama :)

5 denarów - analizowałaś swoją sytuację finansową? zastanawiałaś się na wydatkami, może otrzymałaś pensję i starałaś się podliczyć wydatki, określić co masz do kupienia?

8 denarow - byłaś na uczelni, dużo nauki, jakieś szkolenia lub inne kursy naukowe.

Byłam na uczelni.Studiuję zaocznie.

Więc wygrywa maleficent <brawo>

Istnieją tylko dwa dni w roku, w których nic nie może być zrobione. Jeden nazywamy wczoraj, a drugi jutro. - Dalai Lama :)

9 buław - wahałaś się, zastanawiałaś nad pewną sytuacją, co byłoby dla Ciebie najlepsze, jaką decyzję podjąć. Może ktoś z Twojej przeszłości dal o sobie znać i rozmyślałaś nad tym, czy warto wchodzić ponownie w tę relację.

As Kielichów - poznałaś jakiegoś sympatycznego, przystojnego mężczyznę, do którego Twoje serce zabiło mocniej? :) Lub rozmawiałaś z kimś kogo darzysz uczuciem, była to dla Ciebie szczególna rozmowa

Mariko gratuluję, byłaś najbliżej odpowiedzi <buziak> Wahałam się czy iść do biblioteki, czy też nie... jednak poszłam i wypożyczyłam książki, które kiedyś czytałam w swojej przeszłości ;)

Mariko, mam nadzieję, że pamiętasz co robiłaś 5 lutego :D

4 Buław - pojawiła się jakaś okazja do świętowania, może dowiedziałaś się o radosnej nowinie, dotyczącej Twojej rodziny? Oprócz tego mogłaś ten dzień poświęcić w pełni na własny odpoczynek.

6 Pucharów - byłaś na rodzinnej uroczystości? albo w miejscu, w którym się wychowałaś, ewentualnie pozwoliłaś sobie na powrót do wspomnień (oglądanie zdjęć, rozmowy z koleżankami z dzieciństwa)

Świat - rozmawiałaś przez komunikator, telefon, może listownie z kimś, kto jest gdzieś w świecie, bardzo daleko, albo wybierałaś ofertę wyjazdu za granicę.

Dziękuję za wzięcie udziału :)

Ogólnie piątek spędziłam bardzo miło. To o czym napisała Galatea (rozmawiałam z kuzynką, która od kilku lat nie mieszka w Polsce) i Anja (spędziłam miły wieczór w towarzystwie partnera) jak najbardziej miało miejsce. <brawo> Ale oprócz tego połowę dnia spędziłam w kuchni, gotowałam, piekłam ciasto oraz robiłam porządki.

Galetea, jako pierwsza dodałaś dobrą odpowiedz, więc jeśli chcesz, zamieść swoje pytanie :)

5 Mieczy - może dowiedziałaś się o jakiejś nieuczciwości ze strony osoby, której ufałaś? Większość dnia poświęciłaś na rozmyślaniu nad tą sytuacją lub próbowałaś wyjaśnić tę sprawę?

As buław - znalazłaś czas, aby w końcu zająć się jakąś długo odkładaną sprawą albo rozpoczęłaś realizację nowych planów. Ogólnie dzień mogłaś bardzo aktywnie spędzić.

Dziękuję wszystkim za udział. Mam kłopot, bo Ismeno i Anka odgadły. Nadrabiałam papierkowe zaległości. Udało mi się wygospodarować dzień na analizy. Ponieważ Ismena wpadła pierwsza na właściwy trop, oddaję jej pałeczkę. Zadaj Ismeno kolejną zagadkę.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...