Karaja Napisano Maj 28, 2018 Share Napisano Maj 28, 2018 12 minut temu, SowAna napisał: sama robiłaś prezent na drutach po 22, albo coś wycinałaś, albo spawałaś (ja nadal o tej 3 i 5 mieczy) ło matko... żadne ostre przedmioty nie brały w tym udziału. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Maj 28, 2018 Share Napisano Maj 28, 2018 58 minut temu, lirith napisał: kupowałaś prezent działaj, idziesz dobrym tropem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Maj 28, 2018 Share Napisano Maj 28, 2018 Zamawialas cos przez internet,? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Maj 29, 2018 Share Napisano Maj 29, 2018 no nie...ale nie będę już przedłużać.. i uznam wcześniejszą odpowiedź lirith bo była najbliżej - pakowałam prezent 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Maj 29, 2018 Share Napisano Maj 29, 2018 Dobrze, więc co ja robiłam wczoraj, a okazało się, ze powinnam zrobić to kilka dni wcześniej? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Maj 29, 2018 Share Napisano Maj 29, 2018 Załatwiałaś jakieś sprawy urzędowe, musiałaś gdzieś pojechać, przedłużałaś jakąś umowę (Równowaga, 6mieczy, Sprawiedliwość) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Maj 29, 2018 Share Napisano Maj 29, 2018 to było stacjonarne zajęcie w domu. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Maj 29, 2018 Share Napisano Maj 29, 2018 Równowaga - umyłaś coś lub kogoś (okna czy samochód)? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Maj 29, 2018 Share Napisano Maj 29, 2018 nie nie myłam To nie była czynność fizyczna Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Maj 29, 2018 Share Napisano Maj 29, 2018 3 godziny temu, SowAna napisał: Równowaga, 6mieczy, Sprawiedliwość 1 godzinę temu, lirith napisał: To nie była czynność fizyczna w umyśle próbowałaś znaleźć odpowiedzi jak masz się przemieścić nie robiąc nikomu krzywdy - odlot nie głosiłaś czegoś związanego z wyjazdem, przez Internet, jakaś zgoda? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Maj 29, 2018 Share Napisano Maj 29, 2018 internet był mi potrzebny, owszem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Maj 30, 2018 Share Napisano Maj 30, 2018 12 godzin temu, lirith napisał: internet był mi potrzebny, owszem coś zamawiałaś, kupowałaś, wypełniałaś ankietę, wniosek 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Maj 30, 2018 Share Napisano Maj 30, 2018 uznaję odpowiedź. Musiałam napisać pytania na konkurs do szkoły mojego dziecka, więc byłaś naprawdę blisko, z tą ankietą Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Maj 30, 2018 Share Napisano Maj 30, 2018 No to co ja robiłam wczoraj około 22 na podwórku? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Maj 30, 2018 Share Napisano Maj 30, 2018 8 buław, paź mieczy - komunikacja, rozmawiałaś przez tel. lub z kimś..wymiana informacji Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Maj 30, 2018 Share Napisano Maj 30, 2018 co innego Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Maj 30, 2018 Share Napisano Maj 30, 2018 wyszłaś na spacer ze zwierzakiem?a może obserwowałaś gwiazdy? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Maj 30, 2018 Share Napisano Maj 30, 2018 7 minut temu, Karaja napisał: wyszłaś na spacer ze zwierzakiem?a może obserwowałaś gwiazdy? nadal te same karty? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Maj 30, 2018 Share Napisano Maj 30, 2018 Przed chwilą, SowAna napisał: nadal te same karty? tak Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Maj 30, 2018 Share Napisano Maj 30, 2018 9 minut temu, Karaja napisał: może obserwowałaś gwiazdy 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Maj 30, 2018 Share Napisano Maj 30, 2018 Co robiłam wczoraj rano? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Maj 30, 2018 Share Napisano Maj 30, 2018 5 buław, 8 mieczy, 10 mieczy - byłaś na akupunkturze Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Maj 30, 2018 Share Napisano Maj 30, 2018 Zawsze mnie zaskakują Twoje pomysły...oryginalnością....ale nie. Myślę, że wiem, którą sprawę pokazały Ci karty i są ok 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Maj 30, 2018 Share Napisano Maj 30, 2018 może zaspałaś i gdzieś się spóźniłaś może miałaś poćwiczyć i przeholowałaś ostatnio 5 buław mówiła o pracy - może ktoś cię tam przyblokował, nie pozwolił czegoś zrobić, albo ty nie bardzo umiałaś, a może byłaś gdzieś na rozmowie kwalifikacyjnej i nie poszło zbyt dobrze Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Maj 30, 2018 Share Napisano Maj 30, 2018 Niestety nic z tego Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.