Karaja Napisano Czerwiec 7, 2018 Share Napisano Czerwiec 7, 2018 ja zaglądam...ale mi się chyba pomysły wyczerpały... no to co..tańczyłaś? czy sztuczki magiczne uprawiałaś? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 7, 2018 Share Napisano Czerwiec 7, 2018 podpowiedź 2 monet - z jakim widem sportu się kojarzy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Czerwiec 8, 2018 Share Napisano Czerwiec 8, 2018 siatkówka, koszykówka... (widem- tak z ruska...) a może kręgle? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 8, 2018 Share Napisano Czerwiec 8, 2018 2 monet - surfing (odpada), ping pong (tenis stołowy), piłka ręczna, kręgle 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 8, 2018 Share Napisano Czerwiec 8, 2018 1 godzinę temu, Essa napisał: ping pong (tenis stołowy) no i się ruszyło 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 8, 2018 Share Napisano Czerwiec 8, 2018 Co ja wczoraj robiłam przez 12 godzin? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 8, 2018 Share Napisano Czerwiec 8, 2018 2 minuty temu, Essa napisał: Co ja wczoraj robiłam przez 12 godzin? w pocie czoła zarabiałaś na chleb 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 8, 2018 Share Napisano Czerwiec 8, 2018 karta nr 1 - cała ja w czwartek haha walczyłam dzielnie, jak pokazuje nr 3 - opłaci się 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 8, 2018 Share Napisano Czerwiec 8, 2018 Co ja robiłam wczoraj - to jest moje "widzi mi się" ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 rzucałaś włócznią z podpalonym grotem do ogródka sąsiadów 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 9 minut temu, Essa napisał: rzucałaś włócznią z podpalonym grotem do ogródka sąsiadów Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 wygrałam? to może jednak wylosuję swoje karty? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 1 godzinę temu, Essa napisał: wygrałam? to może jednak wylosuję swoje karty? wolna wola ale pytanie zadasz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 1 godzinę temu, SowAna napisał: wolna wola ale pytanie zadasz? ale że serio z tą włócznią? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 co robiłam wczoraj przed pójściem spać? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 1 godzinę temu, Essa napisał: ale że serio z tą włócznią? serio, nawet gorzej, to nie były podpalone groty a normalnie pioruny Śmierć, Paź monet i 9 kielichów - wydałaś ostatnie grosze w barze nocnym 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 40 minut temu, SowAna napisał: Śmierć, Paź monet i 9 kielichów - wydałaś ostatnie grosze w barze nocnym hehe nie ale coś dla rozrywki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 11, 2018 Share Napisano Czerwiec 11, 2018 muzyczki słuchałaś, przeglądałaś jakieś rzeczy w internecie, planowałaś wystrój wnętrz 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 11, 2018 Share Napisano Czerwiec 11, 2018 1 godzinę temu, SowAna napisał: muzyczki słuchałaś, przeglądałaś jakieś rzeczy w internecie, planowałaś wystrój wnętrz To też robiłam w międzyczasie hehe, oglądałam serial w internecie. Uznaję tą odpowiedź Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 12, 2018 Share Napisano Czerwiec 12, 2018 Co robiłam wczoraj o 8 rano? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Czerwiec 13, 2018 Share Napisano Czerwiec 13, 2018 hmm.. 5 monet, 9 buław, królowa kielichów - może załatwiałaś sprawy finansowe, np przez internet... albo czytałaś książkę.. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Czerwiec 14, 2018 Share Napisano Czerwiec 14, 2018 8 buław i Sąd Poganiałaś dzieci, by szybciej wstawały? Wykonywałaś jakieś pilne telefony lub wysyłąłaś maile. Jakoś dużo się działo, może ktoś się dobijał do drzwi i musiałaś przegonić intruza? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 14, 2018 Share Napisano Czerwiec 14, 2018 1 godzinę temu, lirith napisał: Poganiałaś dzieci, by szybciej wstawały 1 godzinę temu, lirith napisał: Jakoś dużo się działo no dziecko moje wyjeżdżało, wiec pakowanie, autokar i te sprawy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Czerwiec 14, 2018 Share Napisano Czerwiec 14, 2018 dzięki. W takim razie, co robiłam wczoraj około 19ej? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 14, 2018 Share Napisano Czerwiec 14, 2018 Rycerz mieczy, Koło, Król mieczy - jechałaś szybko, na jakieś spotkanie, może firmowe, a może z lekarzem, jakoś termin się zmienił, lub zapomniałaś o terminie, dużo zamieszania najpierw, a potem już sielanka, może to było jakieś umówione spotkanie, na które czekałaś, miał być inny termin ale się zmienił/ przyśpieszył Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.