Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 1 minutę temu, Essa napisał: o fak... czyli ten Rycerz Mieczy to Ty jesteś - jako energiczna osoba. 9 Kielichów - jako relaks, a 10 Mieczy - jako przeszywanie promieni przez ciało tak, zazwyczaj energiczna i bojowa moze wygryzie mi tego Eremite 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 1 godzinę temu, Essa napisał: Rycerz Mieczy, 9 Kielichów, 10 Mieczy coś gotowałaś (wygląda jakbyś nabijała mięso na ruszt hehe). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 Przed chwilą, Essa napisał: ej ale mięso na ruszcie było trafione!!! kochana, myslalam ze jestes daleka od uprzedmiatawiania kobiet.. no moze cos w tym jest...bo jak to mowia Panowie: bufecik jest (chamska metafora biustu eksponowanego) i sie prażył... 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 Już w innej zagadce wkleiłam, co robiłam wczoraj. Hmm... @SowAna robiłaś coś ciekawego? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 13 minut temu, Essa napisał: Naturalne sposoby, bez akcesoriów, na ciało, nie peeling, nie maseczka, nie depilacja, nie mani-pedi... no to chyba pozostaje: masaż, balsam...albo po prostu prysznic jest 9 kielichów... jakby nie było... a tutaj byla tez dobra intuicja, bo zamówiłam basen ogrodowy ale spoznili sie z wysylka 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 1 minutę temu, MIMESIS napisał: Eremite coś mi tu nie gra, skąd Ty masz tego IX - ? dlaczego, numerologicznie jesteś w 5 zewnętrznie i wewnętrznie w 3, czas poznania, zabawy i beztroski, skąd 9 - tylko dlatego że Panna? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 2 minuty temu, Essa napisał: Już w innej zagadce wkleiłam, co robiłam wczoraj. Hmm... @SowAna robiłaś coś ciekawego? mam coś co robiłam i też ciekawa jestem jak to karty pokażą, ale poczekam na odpowiedź w sprawie Eremity 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 nie, kocham samotnosc i rozmyslania stad Eremita, pracuje tez samotnie, szukam nowej drogi w zyciu.. a numerologicznie jestem 3... z 5 mi jakos nie podrodze (moj ex) kochaja za bardzo towarzystwo 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 No to co robiłam przez ostatnie trzy dni, wydarzenie dość istotne, związane ze zwierzęcym światem? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 1 minutę temu, SowAna napisał: No to co robiłam przez ostatnie trzy dni, wydarzenie dość istotne, związane ze zwierzęcym światem? Wystawa psów rasowych Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 Przed chwilą, MIMESIS napisał: Wystawa psów rasowych chciałabym, ale to nie to Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 Cholercia jakie karty. Wypadła podczas tasowania 10 kielichów - więc zwierząt było więcej, cała radosna gromadka :)\ As Denarów, Wieża, Paź Denarów, Moc Najpierw mi powiedz czy te karty w ogóle przystają do faktów? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 Mnie się to skojarzyło z jakimś trenowaniem, wprowadzaniem dynamicznych zmian. Np. uczeniem czworonogów nowych zachowań za pomocą nagradzania behawioralnego... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 5 minut temu, Essa napisał: więc zwierząt było więcej, cała radosna gromadka 5 minut temu, Essa napisał: As Denarów, Wieża, Paź Denarów, Moc super karty - brakuje mi 6 kielichów i 5 mieczy 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 nie bardzo rozumiem co 5 mieczy ma tutaj mówić? może rodzice się spotkali z potomstwem? i trochę się kłóciły te młodsze z tymi starszymi? nie wiem... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 A może pokrywałaś psy? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 Wieża - porzucenie 5 mieczy - świństwo 10 kielichów -całe rodzeństwo Siła- rodzaj 6 kielichów - wiek 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 5 minut temu, Essa napisał: A może pokrywałaś psy? ale to moze byc to...troche to trwa czasem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 Ojej... ratowałaś porzucone zwierzaczki? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 a As denarów i Paź Denarów? jako niechciany dar? czy pomoc po prostu bezinteresowna by ratować ? 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 To dobre masz serduszko @SowAna Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 Przed chwilą, Essa napisał: To dobre masz serduszko @SowAna @SowAna 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 mam zwyczajne, zadziwia mnie brak tego narządu u innych Twoja zagadka pewnie będzie po północy, aby spełniała... te wczoraj... poczekamy 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 no dobra... jaki zabieg pielęgnacyjny jutro zrobię? @MIMESIS przygotuj się Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 4 minuty temu, Essa napisał: no dobra... jaki zabieg pielęgnacyjny jutro zrobię? @MIMESIS przygotuj się nie mam co ciagnac Essa bo kart brak ....ale zgaduje ze farbowanie wlosów Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.