SowAna Napisano Kwiecień 8, 2019 Share Napisano Kwiecień 8, 2019 No to, co robiłam wczoraj i ciągle mi ktoś przerywał? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Kwiecień 14, 2019 Share Napisano Kwiecień 14, 2019 2 monet - Szykowałaś się do pracy, może musiałaś coś przygotować albo uczyłaś się na coś, studiowałaś jakieś szkolenia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Kwiecień 14, 2019 Share Napisano Kwiecień 14, 2019 10 monet - może po prostu odpoczywałaś, relaksowałaś się, jeszcze przyszło mi na myśl, że może przesadzałaś kwiatki, albo pracowałaś w ogrodzie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano Kwiecień 14, 2019 Share Napisano Kwiecień 14, 2019 2 mieczy - nadrabiałaś wszelkie zaległości, które Ci się nawarstwiały od dłuższego czasu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Kwiecień 17, 2019 Share Napisano Kwiecień 17, 2019 @SowAna, co robiłaś wtedy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Kwiecień 17, 2019 Share Napisano Kwiecień 17, 2019 nic z tych rzeczy co opisałyście, natomiast najbardziej trafną kartą wg mnie byłaby 10 monet, co do ilości, 2 mieczy i 2 monet jako czynność monety - papier mieczyki - narzędzia ostre i tępe też 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Kwiecień 22, 2019 Share Napisano Kwiecień 22, 2019 może robiłaś jakieś ozdoby? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 10, 2019 Share Napisano Maj 10, 2019 @Karolina dodasz? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Maj 11, 2019 Share Napisano Maj 11, 2019 Tak Tak więc co robiłam wczoraj ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano Maj 12, 2019 Share Napisano Maj 12, 2019 4 buław - byłaś na spotkaniu ze znajomymi, bawiłaś się 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 12, 2019 Share Napisano Maj 12, 2019 10 kielichów - odpoczywałaś w domu 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Maj 19, 2019 Share Napisano Maj 19, 2019 Pracowałam Zadam jeszcze raz. Co robiłam wczoraj? Zapraszam do udziału Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano Maj 19, 2019 Share Napisano Maj 19, 2019 6 kielichów - Spędzałaś czas w domu z bliskimi 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 26, 2019 Share Napisano Maj 26, 2019 10 buław - byłaś poza domem, ae w jakimś spokojnych miejscu, odludnionym 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 2, 2019 Share Napisano Czerwiec 2, 2019 @Karolina, daj nam odpowiedź 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano Czerwiec 2, 2019 Share Napisano Czerwiec 2, 2019 Dziękuję Co robiłam wczoraj? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 2, 2019 Share Napisano Czerwiec 2, 2019 6 Pucharów? Byłaś na spotkaniu z kimś z dawnych lat? albo porządkowałaś jakieś rzeczy związane z przeszłością? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 koło fortuny - wydaje mi się, że wydarzyło się coś co zmieniło Cię do jakiś zmian , może wpadłaś na pomysł jakiegoś interesu produktywnego 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 Byłam poza domem, spędzalam czas na swieżym powietrzu. Może ktoś inny chciałby dodać zagadkę? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 17, 2019 Share Napisano Sierpień 17, 2019 Co robiłam wczoraj przez prawie cały dzień? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 17, 2019 Share Napisano Sierpień 17, 2019 Paź Buław i Umiarkowanie - kopałaś w ogrodzie i sadziłaś/odchwaszczałaś/nawadniałaś kwiaty ew. byłaś na chrzcinach 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Wrzesień 7, 2019 Share Napisano Wrzesień 7, 2019 król mieczy, as monet - Spotkałaś się z byłym znajomym, albo może to właśnie jakaś nowa znajomość - taka niby randka niby spotkanie koleżeńskie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Wrzesień 8, 2019 Share Napisano Wrzesień 8, 2019 kapłan, rycerz monet - może byłaś na jakimś kursie, czegoś się uczyłaś Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Październik 13, 2019 Share Napisano Październik 13, 2019 @SowAna, dasz nam odpowiedź? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 nie pamiętam 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.