Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 Przed chwilą, Essa napisał: a kto mówi o jaskini zwykły zabieg pielęgnacyjny... skojarzył mi się Rycerz Mieczy, który wyszedł i mnie i Sówce. a mi sie skojarzył ze scena w "Głupim i Głupszym"...jak Jimowi Carrey obcinaja paznokcie piła...mówiac Kopciuszku idziesz na bal Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 ciekawe,co ten Rycerz oznacza, @Essa mi jeszcze As buław wypadł, wiec...... co @MIMESIS robiła? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 1 minutę temu, SowAna napisał: ciekawe,co ten Rycerz oznacza, @Essa mi jeszcze As buław wypadł, wiec...... co @MIMESIS robiła? dotyczy ciała..jestescie blisko.. Podpowiem ze bez ingerencji mechanicznej i akcesoriów 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 1 minutę temu, SowAna napisał: ciekawe,co ten Rycerz oznacza, @Essa mi jeszcze As buław wypadł, wiec...... co @MIMESIS robiła? hehe to zależy z czym Ci się kojarzy As Buław ja nie mam z tym nic wspólnego 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 hmmm może jakiś peeling? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 1 minutę temu, Essa napisał: hehe to zależy z czym Ci się kojarzy As Buław ja nie mam z tym nic wspólnego tak, masturbacja odpada...jesli taki byl trop 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 1 minutę temu, Essa napisał: hmmm może jakiś peeling? tez nie, ale dobry plan na jutro...cukier i kokos (super sprawa) proste rozwiazanie..mowie Wam 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 no bo nie chyba drenaż limfatyczny ani akupunktura Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 2 minuty temu, MIMESIS napisał: tak, masturbacja odpada...jesli taki byl trop przecież tam wypadł Rycerz, więc.... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 2 minuty temu, Essa napisał: no bo nie chyba drenaż limfatyczny ani akupunktura bez akcesoriów...naturalne zasoby i bez wysilku...teraz powinno pojsc gladko Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 @Essa może podsumujmy Rycerz mieczy -co może robić tym mieczem szybko, lecz skoro to nie to co mówi @MIMESIS to co: bieganie odpada, bo mówi że to nie było inwazyjne mieczem można szybko kroić sałatkę można obcinać włosy można też coś intensywnie planować można też uzupełniać tlen w organizmie Ratunku..... 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 1 minutę temu, SowAna napisał: @Essa może podsumujmy Rycerz mieczy -co może robić tym mieczem szybko, lecz skoro to nie to co mówi @MIMESIS to co: można też uzupełniać tlen w organizmie - to przy okazji Ratunku..... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 Naturalne sposoby, bez akcesoriów, na ciało, nie peeling, nie maseczka, nie depilacja, nie mani-pedi... no to chyba pozostaje: masaż, balsam...albo po prostu prysznic jest 9 kielichów... jakby nie było... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 i juz sie robi cieplej...w sensie literalnym nawet pisalam ten post przed Essa Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 spacer? balkon? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 medytacja, głęboki oddech? ale to przeczy Rycerzowi Mieczy... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 2 minuty temu, Essa napisał: Naturalne sposoby, bez akcesoriów, na ciało, nie peeling, nie maseczka, nie depilacja, nie mani-pedi... no to chyba pozostaje: masaż, balsam...albo po prostu prysznic jest 9 kielichów... jakby nie było... tlen ok, dobry pierwiastek, H2o tez by tam pasowalo ale w innych okolicznosciach Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 1 minutę temu, Essa napisał: spacer? balkon? balkon polowa sukcesu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 wisiałaś do góry nogami na balkonie - i tlen i ryzyko (Rycerz)? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 witamina d3, promienie słońca? haha 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 Przed chwilą, SowAna napisał: wisiałaś do góry nogami na balkonie - i tlen i ryzyko (Rycerz)? nie, ale fajnie by bylo.... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 Przed chwilą, Essa napisał: witamina d3, promienie słońca? haha no nareszcie... myslalam ze zbyt proste zadałam... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 o fak... czyli ten Rycerz Mieczy to Ty jesteś - jako energiczna osoba. 9 Kielichów - jako relaks, a 10 Mieczy - jako przeszywanie promieni przez ciało 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 no to już wiem co oznacza w aktualnym znaczeniu Sad ostateczny, nie było łatwo w tym upale 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 ej ale mięso na ruszcie było trafione!!! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.