Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 1 minutę temu, MIMESIS napisał: nie mam co ciagnac Essa bo kart brak ....ale zgaduje ze farbowanie wlosów nie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 45 minut temu, Essa napisał: no dobra... jaki zabieg pielęgnacyjny jutro zrobię? @MIMESIS przygotuj się 6 mieczy, cesarzowa, 7 mieczy..yyy depilacja? XD 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 Przed chwilą, szyszka napisał: 6 mieczy, cesarzowa, 7 mieczy..yyy depilacja? XD to jeszcze nie to ale karty dobre 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 6 minut temu, Essa napisał: to jeszcze nie to ale karty dobre Fakt Cesarzowa jest zadbana do perfekcji, tylko te miecze mnie mylą.. kojarzą mi się z czymś ostrym hehe żyletkami, nożami, igłami... raz kiedyś pokazały przy cesarzowej zabieg "makijaż permanentny" 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 2 minuty temu, szyszka napisał: Fakt Cesarzowa jest zadbana do perfekcji, tylko te miecze mnie mylą.. kojarzą mi się z czymś ostrym hehe żyletkami, nożami, igłami... raz kiedyś pokazały przy cesarzowej zabieg "makijaż permanentny" jest ostrze i coś płynnego. co to może być? miecze tutaj jak najbardziej pasują cesarzowa jako kobieta zadbana, zgadza się bez aż takiej ingerencji jak tatuaż 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 4 minuty temu, Essa napisał: jest ostrze i coś płynnego. co to może być? miecze tutaj jak najbardziej pasują cesarzowa jako kobieta zadbana, zgadza się bez aż takiej ingerencji jak tatuaż To ci zagadka hehe strzelam.. wycinanie skórek i malowanie paznokci XD 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 Przed chwilą, szyszka napisał: To ci zagadka hehe strzelam.. wycinanie skórek i malowanie paznokci XD brawo, o to właśnie chodziło 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 No to może teraz Ja zapytam? Gdzie się dzisiaj wybrał mój syn? (Może być takie pytanie, czy musi dotyczyć tylko mojej osoby?) 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 5, 2018 Share Napisano Sierpień 5, 2018 Wypadła z talii VI Mieczy i V Denarów VIII Buław, II Buław, VIII Kielichów Wydaje mi się, że nad wodę, jakaś większa przestrzeń - rzeka, jezioro, ew. jakiś Park Wodny (zjeżdżalnie) bądź spływ kajakowy. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 5, 2018 Share Napisano Sierpień 5, 2018 Rydwan, Księżyc, 3 mieczy - gdzieś pojechał, też mam wodę, ale jakieś nie zbyt fajne miejsce, może kino 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 5, 2018 Share Napisano Sierpień 5, 2018 14 minut temu, SowAna napisał: Rydwan, Księżyc, 3 mieczy - gdzieś pojechał, też mam wodę, ale jakieś nie zbyt fajne miejsce, może kino V Denarów mówiłoby, że nie za fajne... Może jakaś podróż zarobkowa za granicę? za morzem/oceanem? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 5, 2018 Share Napisano Sierpień 5, 2018 @szyszka mam nadzieję, że wrócisz 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Sierpień 5, 2018 Share Napisano Sierpień 5, 2018 2 godziny temu, Essa napisał: @szyszka mam nadzieję, że wrócisz Nie. Nie chodzi tu o podróż I wróciłam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Sierpień 5, 2018 Share Napisano Sierpień 5, 2018 11 godzin temu, Essa napisał: V Denarów mówiłoby, że nie za fajne... Może jakaś podróż zarobkowa za granicę? za morzem/oceanem? Karty masz fajne hehe dopiero dojrzałam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Sierpień 5, 2018 Share Napisano Sierpień 5, 2018 11 godzin temu, SowAna napisał: Rydwan, Księżyc, 3 mieczy - gdzieś pojechał, też mam wodę, ale jakieś nie zbyt fajne miejsce, może kino Ale wam super karty wyszły dziewczyny interpretacja będzie trudna, bo wiadomo, że przecież "jasnowidzkami" nie jesteśmy.. więc jak wyrazicie zgodę sprecyzuję waszą interpretację, która poszła tropem myślę idealnym. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 6, 2018 Share Napisano Sierpień 6, 2018 17 godzin temu, szyszka napisał: więc jak wyrazicie zgodę sprecyzuję waszą interpretację ja wyrażam na piśmie... 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 6, 2018 Share Napisano Sierpień 6, 2018 Oświęcim? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatianaa Napisano Sierpień 6, 2018 Share Napisano Sierpień 6, 2018 4 buław, 8 denarów, 7 mieczy -mnie się kojarzą te karty z nowym ( innym) mieszkaniem, zakupem, doglądaniem, wynajęciem lub oglądaniem w celu wynajęcia albo tym podobne... 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano Sierpień 6, 2018 Share Napisano Sierpień 6, 2018 Syn poszedł na ognisko... nad dawne kąpielisko dookoła stawy i bylo to późnym wieczorem/noc 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 10, 2018 Share Napisano Sierpień 10, 2018 kto zadaje? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 11, 2018 Share Napisano Sierpień 11, 2018 22 godziny temu, Essa napisał: kto zadaje? oczywiście @Essa 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 11, 2018 Share Napisano Sierpień 11, 2018 Gdzie pojechałam wczoraj prosto po pracy? (dodał, że odwlekła się wizyta tam o kilka dni, ze względu na godziny pracy, raz pocałowałam klamkę)? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 11, 2018 Share Napisano Sierpień 11, 2018 mi wyszło albo Biuro podróży albo jakiś urząd (Sprawiedliwość, Słońce, Świat) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 11, 2018 Share Napisano Sierpień 11, 2018 urząd bliżej prawdy:) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 11, 2018 Share Napisano Sierpień 11, 2018 Bank? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.