Essa Napisano Sierpień 11, 2018 Share Napisano Sierpień 11, 2018 2 godziny temu, SowAna napisał: Bank? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 13, 2018 Share Napisano Sierpień 13, 2018 Gdzie jechałam około 23 w sobotę, co to za miejsce? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 13, 2018 Share Napisano Sierpień 13, 2018 As Kielichów, VIII Kielichów, Królowa Kielichów - na stację benzynową ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 Dnia 13.08.2018 o 21:37, Essa napisał: As Kielichów, VIII Kielichów, Królowa Kielichów to ci pogodę pokazało a miejsce? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 4 godziny temu, SowAna napisał: to ci pogodę pokazało a miejsce? Nie mogę Ci powiedzieć, bo to nie było wczoraj Może do paczkomatu? Albo Noc Muzeów? (to w formie żartu) Wygląda jakby tam było dużo płynów... psy robiły siku? co można robić o 23? wolę nie wnikać haha Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 18, 2018 Share Napisano Sierpień 18, 2018 ok, byłam u weterynarza z psem 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 19, 2018 Share Napisano Sierpień 19, 2018 22 godziny temu, SowAna napisał: ok, byłam u weterynarza z psem jedynie Królowa Kielichów była dobrą podpowiedzią Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 19, 2018 Share Napisano Sierpień 19, 2018 Z kim (może też w jakim temacie) rozmawiałam przez telefon około 16? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Wrzesień 14, 2018 Share Napisano Wrzesień 14, 2018 no i zapomniałam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 może ktoś zada? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 To ja zadam, co wczoraj robiłam o godznie 21.00? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Październik 18, 2018 Share Napisano Październik 18, 2018 5 mieczy, 6 buław i Siła (pod spodem Cesarz)- pokłóciłaś się z mężem o samochód, albo po kłótni pojechałaś gdzieś wyładować emocję, mogłaś też siedząc na kanapie oglądać jakiś wielowątkowy film Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 5 kielichów w pozycji odwróconej - mi też się wydaje, że doszło do jakiejś niemiłej wymiany zdań, która wybiła Cię z rytmu. Sprawiła, że poczułaś żal i smutek Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Wisielec p.o. - może spędziłaś wieczór nad rozmyślaniem nad jakąś sytuacją, która Cię przygnębia lub martwi? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Marzec 16, 2019 Share Napisano Marzec 16, 2019 Ok, lirith dawno nie była na forum, więc żeby kontynuować temat dodam: Co robiłam wczoraj? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Gwiazda - odpoczywałaś, ale też zajmowałaś się czymś twórczym dla siebie, może robiłaś sobie domowe spa, albo też zajęłaś się czymś w stylu malarstwa 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 3 denarów - karta pracy i awansu, więc uważam, że poświęcałaś się sprawom pracy. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 23, 2019 Share Napisano Marzec 23, 2019 Sąd pozycja odwrócona - sprzatalaś może mieszkanie, coś ogarniałaś? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 30, 2019 Share Napisano Marzec 30, 2019 Więc co robiłam wczoraj? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Marzec 31, 2019 Share Napisano Marzec 31, 2019 7 kielichów - chyba miałaś dużo do rozmyślania, musiałaś przeanalizować dużo spraw, zrobić porządki zarówno w swoich myślach jak i na na zewnątrz czyli posprzątać mieszkanie, uporządkować sprawy 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano Marzec 31, 2019 Share Napisano Marzec 31, 2019 Kapłanka - po prostu odpoczywałaś z rodziną w domu. Relaksowałaś się lub poświęcałaś się temu co Cię relaksuje 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Kwiecień 4, 2019 Share Napisano Kwiecień 4, 2019 Byłaś na zakupach, kupowałaś konia z innego ćwiczenia, chyba że mi się daty pomyliły 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Kwiecień 4, 2019 Share Napisano Kwiecień 4, 2019 Ja miałam coś z koniem wspólnego? Chyba film Dziękuję za udział, byłam w pracy do bardzo późna 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Kwiecień 6, 2019 Share Napisano Kwiecień 6, 2019 @Syrena wyznacz osobę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Kwiecień 8, 2019 Share Napisano Kwiecień 8, 2019 @SowAna, zadasz zagadkę? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.