Karaja Napisano Czerwiec 20, 2018 Share Napisano Czerwiec 20, 2018 królowa mieczy, Cesarz - miałaś jakąś poważną rozmowę może w sprawie finansów, np podwyżki... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Czerwiec 21, 2018 Share Napisano Czerwiec 21, 2018 bliżej prawdy jest SowAna. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Lipiec 1, 2018 Share Napisano Lipiec 1, 2018 Dnia 21.06.2018 o 19:01, lirith napisał: bliżej prawdy jest SowAna. w którym miejscu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Lipiec 9, 2018 Share Napisano Lipiec 9, 2018 Dnia 2018-07-01 o 11:22, SowAna napisał: w którym miejscu? Odprowadzałam dziecko na nocowanie w szkole. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Lipiec 18, 2018 Share Napisano Lipiec 18, 2018 Co robiłam w niedzielę około 14, nieprzyjemne zajęcie (zależy dla kogo) wymagające, jeżeli się tego nie zrobi na podwórku, odkurzania? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Lipiec 18, 2018 Share Napisano Lipiec 18, 2018 6 godzin temu, SowAna napisał: nieprzyjemne zajęcie,odkurzania? zbierałaś psie kupy ? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Lipiec 19, 2018 Share Napisano Lipiec 19, 2018 21 godzin temu, MIMESIS napisał: zbierałaś psie kupy ? muszę zamówić taki sprzęt, skoro piszesz, to pewnie istnieje..."odkurzacz do kup" - producenci i klienci szaleją 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 Dnia 18.07.2018 o 18:14, SowAna napisał: Co robiłam w niedzielę około 14, nieprzyjemne zajęcie (zależy dla kogo) wymagające, jeżeli się tego nie zrobi na podwórku, odkurzania? Król Mieczy, As Denarów, Rycerz Mieczy Trzepałaś dywan? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 po części @MIMESIS, po części @Essa nie kupy, lecz psie nie dywan, lecz czyszczenie wyczesałam psa która zada zagadkę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 23 minuty temu, SowAna napisał: po części @MIMESIS, po części @Essa nie kupy, lecz psie nie dywan, lecz czyszczenie wyczesałam psa która zada zagadkę? chce zobaczyc kudłacza Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 to niech @MIMESIS zada Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 wczoraj głownie pracowałam i spałam...to niech będzie co robiłam przed chwila? podpowiem ze kompatybilnie z upływem czasu ma wpływ na nasz wizerunek... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 Rycerz Mieczy, 9 Kielichów, 10 Mieczy Hmm coś dynamicznego, może dla redukcji wagi ciała dałaś sobie wycisk ? Albo coś gotowałaś (wygląda jakbyś nabijała mięso na ruszt hehe). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 12 minut temu, Essa napisał: Rycerz Mieczy, 9 Kielichów, 10 Mieczy Hmm coś dynamicznego, może dla redukcji wagi ciała dałaś sobie wycisk ? Albo coś gotowałaś (wygląda jakbyś nabijała mięso na ruszt hehe). nie, wycisk bedzie dopiero a z miesem mi nie po drodze Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 na prośbę @MIMESIS 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 Przed chwilą, SowAna napisał: na prośbę @MIMESIS wspaniały ! bernardyn czy nowofundland? bo je myle ze soba Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 no powiem, ze mam taki układ, co daje do myślenia.... As buław.....Sąd....Rycerz mieczy - może jakaś sauna, wanna, maska z alg na cale ciało, tak aby na nowo się narodzić, dość szybki zabieg by się podobać płci przeciwnej, też może depilacja... 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 ja mam tańszego 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 2 minuty temu, SowAna napisał: no powiem, ze mam taki układ, co daje do myślenia.... As buław.....Sąd....Rycerz mieczy - może jakaś sauna, wanna, maska z alg na cale ciało, tak aby na nowo się narodzić, dość szybki zabieg by się podobać płci przeciwnej, też może depilacja... blizej juz...choc ta depilacja tez sie juz za węgłem czai...w koncu lato i futro w parze nie chadzają 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 2 minuty temu, SowAna napisał: ja mam tańszego takie slicznosci sa podobno najdrozsze : Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 może paznokcie podcinałaś? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 Przed chwilą, Essa napisał: może paznokcie podcinałaś? hehehehe....nie no Essa, z jaskini nie wyszlam po 10 latach 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 1 minutę temu, MIMESIS napisał: takie slicznosci sa podobno najdrozsze i najgłupsze.... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 Przed chwilą, SowAna napisał: i najgłupsze.... tak to bywa czasem z uroda, nie zawsze jest w pakiecie z madroscia, choc niektórym to nie przeszkadza tudziez nawet nie zuwazaja braku 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Share Napisano Sierpień 4, 2018 1 minutę temu, MIMESIS napisał: hehehehe....nie no Essa, z jaskini nie wyszlam po 10 latach a kto mówi o jaskini zwykły zabieg pielęgnacyjny... skojarzył mi się Rycerz Mieczy, który wyszedł i mnie i Sówce. 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.