Essa Napisano Czerwiec 3, 2018 Share Napisano Czerwiec 3, 2018 nie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Czerwiec 3, 2018 Share Napisano Czerwiec 3, 2018 no to jeszcze jedna próba. Malowałaś? Machałaś pędzlem? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 3, 2018 Share Napisano Czerwiec 3, 2018 nie, ten przedmiot był ostatnio w zabawie "Jaki to przedmiot?" Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Czerwiec 3, 2018 Share Napisano Czerwiec 3, 2018 Paź mieczy, As mieczy, królowa mieczy - mierzyłaś coś? lub piłowałaś? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 3, 2018 Share Napisano Czerwiec 3, 2018 1 minutę temu, Karaja napisał: Paź mieczy, As mieczy, królowa mieczy - mierzyłaś coś? Mierzyłam 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Czerwiec 3, 2018 Share Napisano Czerwiec 3, 2018 Co robiłam wczoraj o godz.13? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Czerwiec 3, 2018 Share Napisano Czerwiec 3, 2018 3 buławy, 10 monet Byłaś w podróży z rodziną? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Czerwiec 3, 2018 Share Napisano Czerwiec 3, 2018 to się zgadza, ale co tam konkretnego o tej godzinie robiłam? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 3, 2018 Share Napisano Czerwiec 3, 2018 4 kielichów, 10 mieczy, 7 monet = wykorzystałaś jakoś okazje, a może była burza, i próbowałaś ją namalować (10 mieczy - to może być 10 pędzli - utrwalenie) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Czerwiec 3, 2018 Share Napisano Czerwiec 3, 2018 nie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 3, 2018 Share Napisano Czerwiec 3, 2018 stołowałaś się, w sensie miałaś przerwę na zjedzenie wypicie czegoś, może na WC 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Czerwiec 3, 2018 Share Napisano Czerwiec 3, 2018 2 minuty temu, SowAna napisał: stołowałaś się, w sensie miałaś przerwę na zjedzenie wypicie czegoś, może na WC zgadza się..byliśmy na lodach. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 3, 2018 Share Napisano Czerwiec 3, 2018 musze poczekać do jutra, by zadać zagadkę zgodnie z tytułem ćwiczenia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Czerwiec 3, 2018 Share Napisano Czerwiec 3, 2018 5 minut temu, SowAna napisał: musze poczekać do jutra, by zadać zagadkę zgodnie z tytułem ćwiczenia Skandal... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 4, 2018 Share Napisano Czerwiec 4, 2018 No to co robiłam wczoraj około 19? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Czerwiec 4, 2018 Share Napisano Czerwiec 4, 2018 5 monet, 7 mieczy, 5 mieczy - jeśli mam dobre karty, to nie było to nic przyjemnego...może coś udawałaś przed kimś..może sprzeczka..a może za coś płaciłaś.. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 4, 2018 Share Napisano Czerwiec 4, 2018 7 minut temu, Karaja napisał: 5 monet, 7 mieczy, 5 mieczy - jeśli mam dobre karty, to nie było to nic przyjemnego...może coś udawałaś przed kimś..może sprzeczka..a może za coś płaciłaś.. całkiem nie fajne karty Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Czerwiec 4, 2018 Share Napisano Czerwiec 4, 2018 1 minutę temu, SowAna napisał: całkiem nie fajne karty czyli, że mnie oszukują...? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Czerwiec 4, 2018 Share Napisano Czerwiec 4, 2018 chyba, że pokieruje się obrazkami...to może coś nakłuwałaś, kroiłaś? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 4, 2018 Share Napisano Czerwiec 4, 2018 też nie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Czerwiec 4, 2018 Share Napisano Czerwiec 4, 2018 no to może brałaś kąpiel lub zajadałaś się czymś pysznym (może w towarzystwie jakiegoś gościa) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 4, 2018 Share Napisano Czerwiec 4, 2018 8 minut temu, Karaja napisał: zajadałaś się czymś pysznym (może w towarzystwie jakiegoś gościa) to też, ale głównym zajęciem było co innego Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaja Napisano Czerwiec 4, 2018 Share Napisano Czerwiec 4, 2018 3 minuty temu, SowAna napisał: to też, ale głównym zajęciem było co innego to już coś...hmmm.. rozważałaś coś, jakieś opcje do wyboru?dołożyłam 6 kielichów... kontakt z kimś z przeszłości albo jakaś rozmowa porozumiewawcza Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 4, 2018 Share Napisano Czerwiec 4, 2018 wg mnie pasowałyby 2 monet i 9 kielichów (albo ta 2 co mi wyszła w innym ćwiczeniu) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 7, 2018 Share Napisano Czerwiec 7, 2018 Dnia 2018-06-03 o 19:31, Essa napisał: nie, ten przedmiot był ostatnio w zabawie "Jaki to przedmiot?" Dnia 2018-06-04 o 15:48, Karaja napisał: no to może brałaś kąpiel lub zajadałaś się czymś pysznym (może w towarzystwie jakiegoś gościa) a co to się dzieje, że nikt tu nie zagląda? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.