Skocz do zawartości

Kto to jest?

Polecane posty

Napisano
1 minutę temu, SowAna napisał:

strzelam - tatuś z córką

albo mamusia z synkiem<haha2>

• Haha 1
Napisano
1 godzinę temu, lirith napisał:

mężczyzna i kobieta- małżeństwo, para

młoda para studentów

Napisano

Król buław, 7 mieczy - jakiś mężczyzna, może kolega, sąsiad?

Napisano

6 monet - wstawiałaś złote zęby (których nie lubisz <sarkazm>) dentysta, masażysta, aptekarz, na kuriera trochę wygląda, jakiś domokrążca :) może być śmieciarz, trochę ogrodnik, na kolanach się stoi... no nie wiem ;>

• Haha 1
Napisano

nie. Ta osoba jest w ruchu, ale nie szybkim. Dużo zwykle mówi. Ma coś z domokrążcy,ale nie wciska towaru i nie chodzi po domach.

Napisano

ktoś kto wziął za usługę pieniądze

Ta osoba jest w ruchu, ale nie szybkim. Dużo zwykle mówi. Ma coś z domokrążcy, ale nie wciska towaru i nie chodzi po domach

ktoś z elektrowni? mam takiego, co jeździ na rowerku powoli, do domu nie wchodzi, ale pieniądze może wziąć, myślałam też, może to ksiądz, ale on wchodzi do domu <bezradny>

Napisano

to raczej ludzie szukają tej osoby, zwykle nie pojedynczo, tylko w grupach. Trzeba wyjść lub wyjechać z domu, by się z nią spotkać.

Napisano

no bliżej już,  ale  mniej rozrywkowy. Najczęściej z jego usług korzystają dzieci i obcokrajowcy, chociaż nie tylko. Upss, chyba za dużo podpowiedziełam.

Napisano

nie korepetytor. ale tak, dzieli się widzą. Przypominam, że się powoli przemieszcza, nie jest stacjonarny.

Napisano

podaję prawidłową odpowiedź. To chyba było trudne. Chodziło o panią przewodnik.

Napisano
12 minut temu, lirith napisał:

podaję prawidłową odpowiedź. To chyba było trudne. Chodziło o panią przewodnik.

taką co przewodzi prąd czy wycieczki?

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...