Ismena Napisano Sierpień 30, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2014 Dział już utworzyłam. Myślę, że dla takich bardziej popularnych kart np., cygańskie (przeniosę do tego działu, ze względu na małą ilość informacji), czy podróżniczych można zrobić osobne poddziały, a dla takich kart, o których jest mało informacji - jeżeli ktoś będzie chciał je opisać, wystarczy dodać nowy temat. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Sierpień 30, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2014 Może ktoś z użytkowników ma karty anielskie, z których chciałby na forum wyciągać przesłania? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgielka Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 zastanawiałam się nad kupnem kart anielskich ale wygrało wahadełko. Zaczynam sie tego uczyć i jak trochę je ogarnę to będę odpowiadała na pytania za pomoca wahadełka Cytuj "Każde marzenie dane nam jest wraz z mocą potrzebną do jego spełnienia" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Zapytałam wahadełka, czy to forum będzie miało taki sam ruch (popularność) lub większy niż to poprzednie na cba i wahadełko pokazało, że początkowo 'nie', a potem 'tak', tzn że powoli staniemy na nogi. Intuicja mi mówi, że nastąpi to do końca tego roku (a przynajmniej do jesieni br), nie od razu, ale będzie dobrze Essa weryfikuję sprawdzialność Twojej wróżby, jest w 100% A to jeszcze nie nasze ostatnie słowo ;> Dla mnie to forum jest jakby podstawa/docelowe, choć bywam na innych w rozjazdach Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Essa weryfikuję sprawdzialność Twojej wróżby, jest w 100% A to jeszcze nie nasze ostatnie słowo ;> Dla mnie to forum jest jakby podstawa/docelowe, choć bywam na innych w rozjazdach haha, kochana Margitko, wprowadzasz tutaj tyle pozytywnej energii, dziękuję Ci za to Tak to prawda, że to forum jest miłe, przyjazne, czasem sobie tu wchodzę ot tak, żeby złapać oddech i się wyciszyć, pobyć w fajnej atmosferze Szkoda, że nie mam teraz warunków by się tu bardziej udzielać w ćwiczeniach czy rozkładach. Póki co trzymam kciuki za rejestrowanie się kolejnych osób z poprzedniego forum i całkiem nowych, tak żeby wróżba się dopełniła Ciekawe co się dzieje z Ange3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Essa staram się Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Oj ja ostatnio bardzo zaniedbałam forum, ale miałam strasznie dużo innych spraw do załatwienia. Nawet chyba w rozkładzie tarota na rozwój forum coś wyszło, że będę mieć mało czasu na forum, zajmę się czymś innym. Jeżeli, to mnie wtedy karty pokazały, to zweryfikować mogę, że się zgadza. Nowe osoby się pojawiają, postów też przybywa, więc na razie forum pomału zmierza w dobrym kierunku. Jeżeli chodzi o Ange3 - nie mam pojęcia, nie odpisała mi do tej pory. Może nie chciała, a może po prostu ma inne sprawy na głowie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Miłego dnia kobietki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mada Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Wzajemnie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Dzięki Wam dziewczyny (Margito i Ismeno) za trzymanie kciuków dziś, rozmowa można powiedzieć była owocna w czwartek ciąg dalszy pertraktacji Miłej reszty tygodnia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Moja ulubiona czynność z rana Też tak macie? Zapraszam na kawkę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Witajcie Wszystkiego dobrego kobitki Essa ja bez kawy to normalnie nie potrafię funkcjonować Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Wszystkiego dobrego Margito, dzięki za muzyczkę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ameneris Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Jak można zostać wróżką na forum lub adepem ? Cytuj Wróże kartami Tarota, Iching Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Jak można zostać wróżką na forum lub adepem ? Pytanie już dawno nieaktualne Jednak zamieszczę odpowiedź, może komuś się przyda : 3. DLA OSÓB, KTÓRE CHCĄ WRÓŻYĆ NA FORUM Jeżeli jesteś nowym użytkownikiem forum i chcesz wróżyć, wyciągać przesłania z kart anielskich lub wykonywać inną formę pomocy, należy: - przywitać się z innymi użytkownikami w dziale powitalnym ---> viewforum.php?f=13 Napisz coś o sobie, wspomnij ile i jaką dziedzina ezoteryki się zajmujesz. - zgłosić się do Administracji forum memberlist.php?mode=viewprofile&u=48 i napisać wiadomość prywatną (wiadomości prywatne można wysyłać, po napisaniu trzech postów na forum) w której należy zamieścić prośbę dotyczącą rozpoczęcia wykonywania wróżb na forum. Aby zacząć wróżyć, trzeba należeć do grupy Zarejestrowani użytkownicy, czyli mieć minimum 3 napisane posty. Jeżeli chodzi o wymaganą ilość postów - nie stosujemy tego. Naukę wróżenia, czy dalszy rozwój swoich umiejętności, mogą rozpocząć wszyscy zarejestrowani użytkownicy forum, bez względu na ilość postów. Jedyny wymóg, to w miarę aktywne (w ramach swoich możliwości/wolnego czasu/chęci) uczestnictwo na rzecz dalszego rozwoju forum, czyli dodawanie nowych postów, dzielenie się własną wiedzą, tworzenie rożnych dyskusji, odpowiadanie w już istniejących tematach, czy też pomoc w ćwiczeniach u interpretacjach z rożnych kart lub zamieszczanie nowych oraz wszelkiego rodzaju innej formie, która bezpośrednio przyczyni się do rozwoju forum. Ranga Wróżki/wróżbity, czy Adepta - to, Twój samodzielny wybór. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ameneris Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Heh, odpowiedź z moim udziałem Cytuj Wróże kartami Tarota, Iching Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Tak, trochę późno, ale jak to mówią, lepiej późno niż wcale Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ameneris Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 No racja Cytuj Wróże kartami Tarota, Iching Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ameneris Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Mam pytanie, podobno w kioskach można kupić karty Tarota, kosztują w granicach 10-20zl Kupiłam tą talię do sprawdzenia "Tarot Jan Suliga" Czy te karty nadają się do wróżenia ? Cytuj Wróże kartami Tarota, Iching Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgielka Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Nadają sie ) oczywiście jesli do Ciebie przemawiają : http://www.jws.net.pl/omnie/ksiazki/736-jan-witlod-suliga-tarot-karty-ktore-wroza.html Dla mnie zbyt dziwne - nie mój styl Często je tasuj , dotykaj rób próbne rozkłady a naładujesz je swoją energią i jeśli się dogadacie będa Ci dobrze służyły Cytuj "Każde marzenie dane nam jest wraz z mocą potrzebną do jego spełnienia" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ameneris Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Dziękuję Cytuj Wróże kartami Tarota, Iching Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Mam te karty, ale to nie moja bajka.... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Margita gratuluję zmiany statusu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Bardzo dziękuję Essa Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 Z racji, że ja się aż tak bardzo na tarocie nie znam (praktycznie dopiero się uczę), a przyszedł mi do głowy pomysł na ćwiczenie, przedstawie go tutaj,może się spodoba i ktoś założy nowy temat Mianowicie chodzi o sławne osoby. Jedna osoba wybiera jakąś sławną postać, pisze jakieś wskazówki, a kolejne osoby za pomocą kart Tarot próbują odgadnąć co to za postać. Ten komu się uda lub kto będzie najbliżej udzielenia poprawnej odpowiedzi, wygrywa i ćwiczenie zaczyna się od nowa. Co Wy na to? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.