Gość Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 milo mi powitac wszystkich ale jest pozno, juz prawie pierwsza w nocy , ide spac, dobranoc. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Dobranoc Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 dobry wieczór;) właśnie piję Twoją kawę Karolina;) to nic, że jest już poniedziałek;) Pyszna, dzięki! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Niedługo wtorek Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 polecam czym dalej tym straszniej Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Dobre Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Poranna kawa dla każdego Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 znowu trafilam na te kawe tuz po polnocy dobranoc Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 znowu trafilam na te kawe tuz po polnocy dobranoc Kawe postawiłam dzisiaj rano już chyba nie warto Dobranoc Erzulie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 A ja chętnie dziś wypiję Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 zapraszam na herbatke, bo na kawe to chyba juz za pozno.. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Dziękuję, kawę możemy wypić wspólnie rano Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 Dziękuję, kawę możemy wypić wspólnie rano W sensie, że tu na forum, czy może znacie się prywatnie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Ale tutaj panuje cisza przypadkowo znalazłem ciekawa stronę http://panorama.auschwitz.org/ przerażające pomyśleć co wtedy ludzie czuli rozpacz,potępienie,nadzieje jeśli cokolwiek tam "czułeś" to od razu przegrywałeś życie... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 to zapraszam na lampkę wina Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 O! Balanga Jak się napijemy to pośpiewamy UWAGA 18+ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 noO tak! innej opcji niema Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Luty 7, 2015 Autor Share Napisano Luty 7, 2015 włóczykij Ty nie pij wina, tylko ten stół rób, przecież do lipca niedaleko Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Tak wygląda prawdziwa zabawa Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Ismena spoko, najwyżej w sierpniu zrobimy bibę jak sie nie wyrobie Magita to już jest coś Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 o i przegapiłam imprezę. No cóż następnym razem głośniej krzyczcie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 o i przegapiłam imprezę. No cóż następnym razem głośniej krzyczcie nie się nie stało zrobimy następna Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mała Mi Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 , imprezka była.... dajcie znać przed następną i Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Mała Mi... i tak bywa co do reszty to sie zobaczy to zapraszam na browarka Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.