Suhaila Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Witajcie kochani po bardzo długiej nieobecność tęskniłam przykro mi że tak długo nie odzywałam się ,ale powód był taki że nie mogłam wejść a druga sprawa moje zdrowie uległo pogorszeniu i to bardzo los mnie teraz doświadcza bardzo mocno ,ale wierzę że uda mi się pokonać to wszystko :)Witajcie jeszzcze raz będę wpadac do Was na pogaduszki tak mi brakuje ludzi Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Ange3... Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suhaila Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 m!(h4ł Witaj dziękuję za miłe powitanie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwona Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Witaj Ange3 )) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Kwiecień 18, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Ange3, Cieszę się, że wróciłaś do Nas Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Witaj, Ange miło, że znowu z nami jesteś. Nosek do góry Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suhaila Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Witajcie kochani Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Miło mi was powitać Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Nam Ciebie też Witaj wśrod nas Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 na razie się rozglądam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 Witam miło Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 ale zgrabne nóżki http://kontakt24.tvn24.pl/wystawaly-tylko-nogi-strazacy-uratowali-uwiezionego-bociana,167497.html Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 7, 2015 Autor Share Napisano Maj 7, 2015 Ha! złą kryjówkę sobie wybrał Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 Wychodzi na to że bociany to jednak sprytne ptaszki są Tak na marginesie? czy mogłabym tu wyciągać przesłania z kart anielskich? nie wiem za bardzo jak to forum działa, stąd brak mojej wiedzy w tym temacie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 bociek jeden a tak swoja droga mało jest bocianów na gniazdach tak z własnej obserwacji... przynajmniej w moje okolicy łabedzi to widzę do oporu Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 Alicja ... a tego to nie wiem Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 i o to chodzi że i ja nie wiem ale może się dowiemy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 będzie dobrze jeśli chcesz dawać przesłania to tu masz odpowiedni watek do tego, tak mysle viewforum.php?f=27 co do pozwolenia na działalność to pisz do ismeny Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 wątek już wypatrzyłam ok, wystosuję prośbę, dzięki zaglądnij do tematu z filammi, co Ty na to? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada Napisano Maj 16, 2015 Share Napisano Maj 16, 2015 Witam w sobotni poranek wszystkich użytkowników Nie wiem jak u was ale u mnie pogoda dopisuje, po kilku pochmurnych dniach w końcu pojawiło się słońce! Miłego dnia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Maj 16, 2015 Share Napisano Maj 16, 2015 dzien był też u mnie pogodny tylko wieczory sa trochę zimne teraz cos pada Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 17, 2015 Autor Share Napisano Maj 17, 2015 Fakt wieczory są ziemne, ale ... podobno od przyszłego tygodnia ma być prawdziwe lato, także na pewno na chłodne dni nie będziemy narzekać, a wręcz przeciwnie, może się zdarzyć, że będziemy za nimi tęsknić O ile te prognozy się sprawdzą... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 Trzeba szykować miejsce w cieniu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 U Was też tak leje ?:-D tak a propo cienia :-D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!(h4ł Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 U Was też tak leje ?:-D tak a propo cienia :-D u mnie teraz pada deszcz Cytuj „I stałem się śmiercią, niszczycielem światów” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.