Skocz do zawartości

Ćwiczenia - Co robiłaś/eś wczoraj?

Polecane posty

Napisano
Dziękuję :)

Dobrze, więc proszę o odpowiedź na pytanie: Co robiłam wczoraj?

Zapraszam do wzięcia udziału w ćwiczeniu :)

Paź mieczy może tego dnia dostałaś ważną wiadomość,telefon maila. Uporządkowałaś coś, może z kimś miałaś poważną rozmowę?

Napisano

Naprawdę nie ma chętnych?

Może jednak, jeszcze ktoś zaglądnie do działu z ćwiczeniami?

Zapraszam :)

• 2 weeks later...
Napisano

W takim razie, czekam dalej. Pytanie cały czas aktualne, może znajdą się chętni? :)

Napisano

3 Denarów - moim zdaniem dzień spędziłaś na sprawach związanych z pracą lub doskonaleniem swoich umiejętności

Napisano

Paź mieczy może spotkałaś tego dnia młodą osobę, kobietę. Albo ten dzień spędziłaś na korespondencji odpisywałaś na wiadomości maile, mógł to być to troszkę nerwowy dzień ;)

• 5 weeks later...
Napisano

Minęło trochę czasu, ale dokładnie pamietam ten dzień - byłam w przychodni zdrowia, u lekarza (kobieta), a później dzień spędziłam w łóżku.

Aniko pisząc o spotkaniu z młodą osobą, kobietą poniekąd miałaś rację <brawo> Jeżeli chcesz dodaj nowe pytanie :)

pisze
  • 3 weeks later...
Napisano

Głupiec - może opiekowałaś się dziećmi? lub z nimi przebywałaś, bawiąc się lub grając w coś.

Albo spędziłaś czas z kimś pozytywnie zwariowanym, lubiącym się bawić

Napisano

Pojechałam tego dnia do kina ze znajomymi, była tam ze mną koleżanka, która jest mega zwariowana

Głupiec - może opiekowałaś się dziećmi? lub z nimi przebywałaś, bawiąc się lub grając w coś.

Albo spędziłaś czas z kimś pozytywnie zwariowanym, lubiącym się bawić

Mariko zadasz nową zagadkę :)

• 4 weeks later...
Napisano

Tak, więc co robiłam wczoraj (niedziela 14.01)? Zapraszam :)

Napisano

3 Puchary - czas spędzony z rodziną, przyjaciółmi, w miłym towarzystwie. Może wzięłaś udział jakiejś uroczystości, coś świętowałaś

Napisano

7 kielichów- może miałaś jakiś gości, ktoś Cię odwiedził? jakieś winko wypiliście z tej okazji ;)

Napisano

Alicja, Anika dziękuję :)

Nikt mnie nie odwiedził, dzień spędziłam głównie nie robiąc nic - odpoczywając ;)

Nowe pytanie niech doda ta osoba, która zaglądnie jako pierwsza :)

• 3 weeks later...
Napisano

7 monet czekałaś na coś? może coś związanego z pracą? albo odpoczywałaś w domu :)

• Gratuluję! 1
  • 1 month later...
Napisano

Aniko dziękuję! :) Czy jeszcze ktoś weźmie udział w tym ćwiczeniu?

• 3 weeks later...
Napisano

Anika! brawo, dzień spędziłam w domu, głównie odpoczywając :D

Dnia 14.02.2018 o 18:55, Anika napisał:

7 monet czekałaś na coś? może coś związanego z pracą? albo odpoczywałaś w domu :)

Dodasz nowe pytanie? :) 

Napisano
Dnia ‎2018‎-‎04‎-‎09 o 14:36, Anika napisał:

Dziękuje Alicjo :)

Co robiłam wczoraj? 

byłaś na zakupach, oglądałaś jakieś ładne przedmioty, nawet może coś kupiłaś,  a potem oceniałaś to co nabyłaś/ chciałaś nabyć, próbowałaś dowiedzieć się czegoś więcej na temat swoich postępowań, działań, miałaś jakiś dość utopijny pomysł ;>

• 2 weeks later...
Napisano

Dość dawno nie było weryfikacji, więc może odświeżę wątek tym samym pytaniem... Co robiłam wczoraj? ;D

Napisano

54 minuty temu, Karaja napisał:

Dość dawno nie było weryfikacji, więc może odświeżę wątek tym samym pytaniem... Co robiłam wczoraj? ;D

7 kielichów, Król mieczy, Gwiazda - marzyłaś o brylowaniu nad morzem, wybierałaś, analizowałaś gdzie wybrać się na odpoczynek

(flirtowałaś na portalu randkowym <sarkazm>)

Napisano
6 minut temu, SowAna napisał:

7 kielichów, Król mieczy, Gwiazda - marzyłaś o brylowaniu nad morzem, wybierałaś, analizowałaś gdzie wybrać się na odpoczynek

(flirtowałaś na portalu randkowym <sarkazm>)

ojojoj <ejej> nic z tych rzeczy...

Napisano

3 buławy i Rycerz Kielichów

planowałaś wakacje, przeglądałaś oferty biur podróży?

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...