Skocz do zawartości

Ćwiczenia - Co robiłaś/eś wczoraj?

Polecane posty

Napisano
48 minut temu, Karaja napisał:

Podoba mi się "aż błyszczało"... ale nie sprzątałam.. wysiłek tak..i trochę jak Mag też

hehe może polerowałaś paznokcie ;) 

• Haha 1
Napisano

no to napisałam w innym ćwiczeniu odpowiedź - pranie, prasowanie, uczyłaś się czegoś?

Napisano

Podpowiem, że to nie był żaden z obowiązków domowych..

Napisano

Dnia ‎2018‎-‎05‎-‎23 o 22:18, Karaja napisał:

Podpowiem, że to nie był żaden z obowiązków domowych..

cały dzień - dbałaś o siebie, ograniczyłaś jakieś jedzenie, picie, farbowałaś włosy, rzucałaś coś, planowałaś jakąś podróż, wyjazd, przemeblowanie, może spacerowałaś

Napisano

No  nie udało się... większość dnia byłam w pracy i wykonywałam pracochłonne precyzyjne czynności. To zadam jeszcze raz.. ;*Co robiłam wczoraj po godz.22?

Napisano
14 godzin temu, Karaja napisał:

No  nie udało się... większość dnia byłam w pracy i wykonywałam pracochłonne precyzyjne czynności. To zadam jeszcze raz.. ;*Co robiłam wczoraj po godz.22?

a to taka zabawa była, no fakt, nie przyszło mi to do głowy....

piątek po 22 - ło matko, Koło fortuny, 3 mieczy, 5 mieczy - zmiana intelektualnego podejścia, miecze to pazury u mnie, miałaś może jakąś nie zbyt przyjemną wymianę zdań?

Napisano
23 minuty temu, SowAna napisał:

depilacja <sarkazm>

yyyy... znam jednak trochę przyjemniejsze..<psotnik> I podpowiem, nie dotyczyło to mojego ciała ( w sensie żadnych czynności pielęgnacyjnych)<uśmiech>

Napisano

no to chyba mam złe karty, bo wg nich wynika, że się ostro pozacinałaś, może krojąc ciasto :)

Napisano
5 minut temu, SowAna napisał:

no to chyba mam złe karty, bo wg nich wynika, że się ostro pozacinałaś, może krojąc ciasto :)

właśnie jakby słabe te karty... może jeszcze raz połóż..<uśmiech>

Napisano

może wyciskałaś z czegoś, albo kogoś ostatnie soki <ok>

• Haha 1
Napisano

10 kielichów 7 mieczy 10 monet - wyskoczyłaś na chwile z domu, by okraść bank <wstyd>

Napisano

Ktoś tu przecenia moje możliwości..:P Jednak ma to związek z kasą..

Napisano
21 godzin temu, Karaja napisał:

Ktoś tu przecenia moje możliwości..:P Jednak ma to związek z kasą..

byłaś w bankomacie, lub na zakupach

Napisano
21 minut temu, SowAna napisał:

poddaje się, nikt mi nie pomaga......<bezradny>

no widzę właśnie... to Ci dam jeszcze podpowiedź za wytrwałość... <przytul> Ta czynność ma na celu sprawienie przyjemności komuś

Napisano
1 minutę temu, lirith napisał:

kupowałaś prezent

i tu już bardzo blisko

Napisano
9 minut temu, SowAna napisał:

puszczałaś totolotka <haha2>

nie..coś z tym prezentem

Napisano

sama robiłaś prezent na drutach po 22, albo coś wycinałaś, albo spawałaś (ja nadal o tej 3 i 5 mieczy)<sarkazm>

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...