Essa Napisano Maj 31, 2018 Napisano Maj 31, 2018 Mnie wychodzi jakiś konflikt, jakaś niemoc, niewykorzystanie okazji, może coś związanego z internetem i podejmowanie decyzji (bicie się w myślach). VI Buław, III Buław, IV Kielichów 1 Cytuj
Karaja Napisano Maj 31, 2018 Napisano Maj 31, 2018 12 minut temu, Essa napisał: jakaś niemoc, może coś związanego z internetem i podejmowanie decyzji (bicie się w myślach). VI Buław, III Buław, IV Kielichów Zaliczam..miałam problem z komputerem i nie wiedziałam, jak go rozwiązać. 1 Cytuj
Karaja Napisano Maj 31, 2018 Napisano Maj 31, 2018 7 buław, umiarkowanie, 4 mieczy - czyżbyś się odizolowała od innych i odpoczywała w samotności, może z jakimś kieliszkiem wina?i może oglądając jakiś film lub biorąc kąpiel.. Cytuj
Essa Napisano Maj 31, 2018 Napisano Maj 31, 2018 hmm była to forma odpoczynku, nie byłam sama, choć robiłam to sama Cytuj
SowAna Napisano Maj 31, 2018 Napisano Maj 31, 2018 10 monet, Królowa mieczy, 8 monet - byłaś w domu (albo dużym sklepie, na bank chyba dość późno) oceniałaś czyjeś możliwości, czyjąś prace (opiepszałaś budowlańców ), rozwiązywałaś przez 1,5 godziny Anagram , cos planowałaś, może układałaś jakieś rzeczy Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 1, 2018 Napisano Czerwiec 1, 2018 Nie byłam w domu ani w sklepie. Nie planowałam i nie układałam rzeczy. Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 1, 2018 Napisano Czerwiec 1, 2018 4 miecze i 3 miecze O rany, coś Cię bolało, musiałaś się zdrzemnąć, lub zrobić sobie jakieś okłady? Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 1, 2018 Napisano Czerwiec 1, 2018 Jakieś muzeum, oglądałaś dzieła sztuki? Biblioteka, wybierałaś lektury Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 1, 2018 Napisano Czerwiec 1, 2018 albo czytałaś wypracowanie dziecka z wielką ilośćią błędów? A relaksem był Twój dobry humor podczas czytania? Ewentualnie czytałaś jakąś trudną, emocjonalną książkę. Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 1, 2018 Napisano Czerwiec 1, 2018 11 godzin temu, lirith napisał: 4 miecze i 3 miecze O rany, coś Cię bolało, musiałaś się zdrzemnąć, lub zrobić sobie jakieś okłady? 10 godzin temu, lirith napisał: albo czytałaś wypracowanie dziecka z wielką ilośćią błędów? A relaksem był Twój dobry humor podczas czytania? Ewentualnie czytałaś jakąś trudną, emocjonalną książkę. Nie i nie to było przyjemne, choć forsowne odrobinę... Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 1, 2018 Napisano Czerwiec 1, 2018 10 godzin temu, SowAna napisał: Jakieś muzeum, oglądałaś dzieła sztuki? Biblioteka, wybierałaś lektury też nie Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 1, 2018 Napisano Czerwiec 1, 2018 jako karty pasowałby Rycerz Mieczy + 8 buław Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 10 godzin temu, Essa napisał: jako karty pasowałby Rycerz Mieczy + 8 buław stratowałaś jakiś płotek dużo spraw związanych z wyjazdem, odlotem - bilety? Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 byłaś o tej porze na rolkach, albo w jakimś wesołym miasteczku? 1 Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 6 godzin temu, SowAna napisał: byłaś o tej porze na rolkach Na rolkostradzie o tej porze życie tam kwitnie hehe Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 No to co ja robiłam wczoraj około 19 - raptem przez max 5 minut, zajęcie nietypowe dla kobiety (ukrywałam ślady czegoś)? Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 IV Denarów - wypadła przy tasowaniu (faktycznie coś ukrywałaś) VI kielichów, Kapłanka, Koło dzieci coś zmajstrowały? coś renowowałaś? oprawiałaś ? jakieś pamiątki chowałaś? walcem jeździłaś? Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 coś mi się wydaje, że twój zestaw pokazał proces, bo aby to coś ukryć, musiałam pojechać do sklepu, zabrałam dzieciaka przy okazji na lody 38 minut temu, Essa napisał: coś renowowałaś pasuje najbardziej Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 tak jakbyś coś wygładzała? przez 5 minut hmm... może coś papierem ściernym równałaś, albo wierciłaś dziury w ścianie (Koło Fortuny jako silnik napędzający 1 Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 5 minut temu, Essa napisał: tak jakbyś coś wygładzała? przez 5 minut hmm... może coś papierem ściernym równałaś, albo wierciłaś dziury w ścianie (Koło Fortuny jako silnik napędzający zalepiałam dziurę w ścianie pianką - bardzo blisko Essa 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.