SowAna Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 9 monet, 2 buław, 6 buław - albo planowałaś, albo byłaś w krótkiej podróży, albo pielęgnowałaś jakaś roślinność 1 Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 Przed chwilą, SowAna napisał: byłaś w krótkiej podróży 80 km to nie wiem czy krótka czy nie, ale byłam w podróży (w aucie konkretnie) Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 Co robiłam wczoraj bardzo późno w nocy? Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 hmmm, aż się boję wyciągać karty. Księżyc, as monet Wróżyłaś komuś? Wyglądałaś przez okno by podziwiać księżyc lub inne ciała niebieskie.? No przychodzi mi jeszcze jedna myśl, uspokajałaś psa, bo bał się burzy. 1 Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 dobre masz karty, Księżyc to noc i tajemnica, a AS denarów u mnie często to coś oznacza, a zresztą to nie było nic nadzwyczajnego, zwykła czynność przed snem, wtedy później niż zwykle Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 Rycerz Buław, As Kielichów, As Denarów Kąpałaś się, prysznic, demakijaż też pasuje (denar jako wacik) Ew. coś czyściłaś mydłem. Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 nic co się tyczy czystości As denarów- jakie skojarzenia macie - ziemia, coś tam z niej wyrasta i z tego się robi coś, co prawda nie jest okrągłe, ale przed snem pomaga.... Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 piłaś ziółka na sen? Albo skropiłaś poduszkę olejkiem z lawendy? 1 Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 monety - ziemia - drzewo - papier - książka - czytać Księżyc - bo to takie SF niech któraś zada zagadkę, bo ja już wczoraj po czytaniu poszłam spać Cytuj
Galatea Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 Ja Cygankami spróbuję. PIENIĄDZE, SĘDZIA. Wydawałaś pieniądze na jakiś słuszny cel. Może byłaś w odwiedzinach u chorego, albo kupowałaś karmę dla schroniska. Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 Rydwan, Sprawiedliwość - byłaś w mieście, w urzędzie? (te karty wypadły podczas tasowania) 2 Mieczy, Koło, Rycerz Buław Gdzieś pojechałaś, coś rozważałaś, zmieniałaś zdanie? Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 w mieście tak, i coś rozważałam, ale nie był to urząd. Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 co robiłam wczoraj w mieszkaniu na Nasypowej? Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 5 buław , Diabeł Sprzątałaś, ustawiałaś coś? Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 karty dobre, walczyłam i się upociłam, z jakim narzędziem? Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 może żelazkiem. Prasowałaś zasłony, czy coś? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.