Skocz do zawartości

Ćwiczenia - Co robiłaś/eś wczoraj?

Polecane posty

Napisano

9 monet, 2 buław, 6 buław - albo planowałaś, albo byłaś w krótkiej podróży, albo pielęgnowałaś jakaś roślinność

• Gratuluję! 1
Napisano
Przed chwilą, SowAna napisał:

byłaś w krótkiej podróży

80 km to nie wiem czy krótka czy nie, ale byłam w podróży (w aucie konkretnie) <brawo>

Napisano

hmmm, aż się boję wyciągać karty.

Księżyc, as monet

Wróżyłaś komuś? Wyglądałaś przez okno by podziwiać księżyc lub inne ciała niebieskie.?

No przychodzi mi jeszcze jedna myśl, uspokajałaś psa, bo bał się burzy.

• Haha 1
Napisano

dobre masz karty, Księżyc to noc i tajemnica, a AS denarów u mnie często to coś oznacza, a zresztą to nie było nic nadzwyczajnego, zwykła czynność przed snem, wtedy później niż zwykle 

Napisano

Rycerz Buław, As Kielichów, As Denarów 

Kąpałaś się, prysznic, demakijaż też pasuje (denar jako wacik) :) Ew. coś czyściłaś mydłem.

Napisano

nic co się tyczy czystości ;>

As denarów- jakie skojarzenia macie - ziemia, coś tam z niej wyrasta i z tego się robi coś, co prawda nie jest okrągłe, ale przed snem pomaga....

Napisano

piłaś ziółka na sen?

Albo skropiłaś poduszkę olejkiem z lawendy?

• Lubię! 1
Napisano

monety - ziemia - drzewo - papier - książka - czytać ;*

Księżyc - bo to takie SF

niech któraś zada zagadkę, bo ja już wczoraj po czytaniu poszłam spać <spi>

Napisano

Ja Cygankami spróbuję. PIENIĄDZE, SĘDZIA. Wydawałaś pieniądze na jakiś słuszny cel. Może byłaś w odwiedzinach u chorego, albo kupowałaś karmę dla schroniska.

Napisano

Rydwan, Sprawiedliwość - byłaś w mieście, w urzędzie? (te karty wypadły podczas tasowania)

2 Mieczy, Koło, Rycerz Buław

Gdzieś pojechałaś, coś rozważałaś, zmieniałaś zdanie?

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...